HostingWijzer

Antagonist

Prijs
8,9
Kwaliteit
9,5
Support
9,6
Algemeen
9,4
Telefonische helpdesk
n.v.t
Support
support@antagonist.nl
Website
https://www.antagonist.nl/
Over Antagonist


Antagonist staat voor betrouwbare webhosting en domeinnaamregistratie. Vanaf de start in 2004 richt de onderneming zich op kwaliteit en klantvriendelijkheid. Bij Antagonist staat de klant centraal, doordat er zorgvuldig naar feedback en interesses van klanten wordt geluisterd. Zodoende kunnen gebruiksvriendelijke diensten met een uitmuntende service tegen een scherpe prijs worden geboden.

PIONIER IN WEBHOSTING

Door volmaaktheid in geautomatiseerde processen, ontwikkeld met eigen technologie, kan Antagonist hoge standaarden waarmaken. Dankzij investeringen in kennis en innovatie was Antagonist, als pionier in webhosting, de eerste in Nederland die het concept 'onbeperkte webhosting' succesvol in de markt zette. Tevens werd een wereldprimeur behaald door de ontwikkeling en introductie van Patchman: een systeem dat beveiligingslekken in websites van klanten automatisch detecteert en repareert.

CONTAINERISATIE

In 2015 pionieren ze opnieuw door als eerste ter wereld ‘containerisatie’ aan te bieden. Een nieuw en beter alternatief dat het gat tussen shared webhosting en een eigen server opvult. Het gemak en de veiligheid van managed hosting. De kracht en flexibiliteit van een VPS. De eenvoud en lage kosten van shared webhosting. Alles in één pakket, dat naadloos met je website meegroeit.

GRATIS SSL

In 2017 doet Antagonist hun naam opnieuw eer aan en leveren ze met een unieke, eigen Let's Encrypt-implementatie proactief gratis SSL-certificaten bij hostingpakketten. Voor alle domeinnamen die bij ze worden gehost. Gewoon geregeld, zonder dat klanten daar iets voor hoeven te doen. SSL moet namelijk niet optioneel, maar de norm zijn. Startende websites worden daarom standaard naar een veilige SSL-verbinding doorgestuurd.

MEER DAN 4.800 POSITIEVE REVIEWS

Sinds dat oprichter Wouter de Vries op 13-jarige leeftijd tot 'Krantenbezorger van het Jaar' werd uitgeroepen, is klanttevredenheid zijn belangrijkste doelstelling. In combinatie met een vooruitstrevende visie resulteert dit in meer dan 4.800 positieve beoordelingen op onafhankelijke vergelijkingswebsites. Klanten complimenteren Antagonist voor de complete dienstverlening, vele extra's en optimale prijs-kwaliteitverhouding.

AWARDS

De onderneming heeft meer dan 60.000 particuliere en zakelijke klanten. Als snelgroeiend bedrijf kreeg Antagonist in eerdere jaren een notering in de Deloitte Fast50, FD Gazellen en zijn ze uitgeroepen tot ambassadeur van Twente. Tevens werd Wouter door Ernst & Young geprezen voor zijn succesvol ondernemerschap tijdens de prestigieuze Entrepreneur Of The Year-competitie en is Antagonist winnaar van de Registar Awards in 2017 en 2018. In 2019 maakten ze hun entree in MT1000 als één van de meest gewaardeerde zakelijke dienstverleners van Nederland. In 2020 kwam daar een notering in de Emerce 100 bij en bekroonde WebsitePlanet Antagonist tot de top 3 beste providers!

PRODUCTEN

Alle webhostingpakketten zijn zeer uitgebreid en bieden alles voor de succesvolle start van een website. Klanten kunnen gratis gebruikmaken van 150+ (web)applicaties, zoals WordPress, Joomla, Drupal, Magento of andere software om een website, webshop, forum, blog of fotogalerij mee te realiseren. Tevens is het mogelijk een domeinnaam zonder hosting te registreren. Ook een losstaande domeinnaamregistratie is ongebruikelijk compleet.

Antagonist heeft 3 hostingpakketten met prijzen van € 4,99 tot € 19,99 per maand en schijfruimte vanaf 25 mb tot 75 mb. Bij de ervaringen is het laagste cijfer een 8,9 en het hoogste cijfer een 9,6, de gemiddelde score van Antagonist is een 9,3.