HostingWijzer

Argeweb

Prijs
8,7
Kwaliteit
9,1
Support
9,4
Algemeen
9,1
Telefonische helpdesk
0888007500
Support
support@argeweb.nl
Website
https://ds1.nl/c/?si=118&li=11590&wi=342927&ws=&dl=
Over Argeweb

Argeweb is een van de grootste hostingproviders van Nederland. Met meer dan 132.800 domeinnamen en het beheer van tienduizenden websites laat Argeweb zien dat de groei van een bedrijf samen kan gaan met servicegerichtheid, kwaliteit en de juiste klantbeleving.

Ook op het gebied van serverhosting en virtualisatie groeit Argeweb enorm en deze groei is voornamelijk te danken aan de succesvolle relaties die we met onze klanten opgebouwd hebben; relaties waarin snelheid, service en betrouwbaarheid centraal staan, maar ook maatschappelijke betrokkenheid.

Argeweb is gevestigd in Maassluis met datacenters in Schiphol-Rijk en Amsterdam en beschikt over haar eigen dubbel uitgevoerde internetverbindingen en beheert haar gehele eigen infrastructuur.

Om de klanten te kunnen voorzien van de beste technieken is vooruitstrevendheid erg belangrijk. Argeweb beschikt over redundante Linux netwerken, Windows netwerken, Virtualisatieplatformen, high availabiltiy storageoplossing. Voor de shared hosting services heeft Argeweb een eigen exchange platform opgezet, een eigen SaaS platform en leveren we bij hostingpakketten tools om zelf gemakkelijke websites, webshops en weblogs te kunnen bouwen.

Argeweb heeft 11 hostingpakketten met prijzen van € 5,95 tot € 249,95 per maand en schijfruimte vanaf 5 mb tot 1.500 mb. Bij de ervaringen is het laagste cijfer een 8,7 en het hoogste cijfer een 9,4, de gemiddelde score van Argeweb is een 9,1.