HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 503 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Ik heb in alle jaren dat ik bij Argeweb ben alleen maar goede ervaringen. Mijn laatste "probleem" is op de meest menselijke manier ooit opgelost. Nogmaals heel erg bedankt hiervoor !!

2 december 2020 07:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Zeer goed en snel geholpen. Ik had een fout gemaakt in de bestelling en was zeer snel opgelost (door Lindsey).

1 december 2020 14:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Uitstekend

25 november 2020 15:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Vriendelijke medewerkers.vlotte response, goede service !

22 november 2020 15:13
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Fijn, doeltreffend en prettig geholpen!

9 november 2020 16:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Compleet

Vragen werden goed en duidelijk beantwoord door vriendelijke dame ( Lindsey ) aan de telefoon.

9 november 2020 15:53
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Lindsey van Woensel heeft mij zeer goed geholpen, ik kwam aan de hand van de factuur er achter dat ik hosting had terwijl ik dat niet gebruik. 1 telefoontje en en het is geregeld, alleen de domijn zoals ik nodig heb.
klasse!

1 november 2020 20:01
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

prims service!

29 oktober 2020 12:49
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Duidelijke voorwaarden, goede service

27 oktober 2020 15:04
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
6,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Upgrade van Microsoft 365 prima geregeld binnen een dag.

27 oktober 2020 09:59
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Prijs is aan de iets hoge kant; service en klantenservice is vriendelijk en behulpzaam.

26 oktober 2020 12:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Opzegging ve domeinnaam ging vlotjes en heel sympathiek.

25 oktober 2020 10:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Prima geholpen

25 oktober 2020 10:04
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

gewoon goed geholpen

24 oktober 2020 12:36
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Vanochtend een ticket aangemaakt voor een wijziging in een van mijn webhosting pakketten. Binnen een uur ticket gesloten, vraag beantwoord en heldere reactie in mijn e-mail. Super service!

20 oktober 2020 11:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">