HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 527 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Altijd snelle en adequate afhandeling van vragen, of dat nu via het ticket systeem loopt of telefonisch.

4 mei 2021 12:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

OK

26 april 2021 11:39
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
5,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Erg prettige service en dank voor het meedenken.

23 april 2021 15:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

natuurlijk is voor een kleine organisatie als ons elke korting een groot voordeel, omdat de sponsoren die we hebben dat doen in diensten of producten.
maar des ondanks zijn we zeer tevreden met met alle steun en kwaliteit en die tevredenheid promoten we dan ook door op onze site

23 april 2021 14:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

prima hulp (ook al gaat het om een achterstallige betaling :-)

15 maart 2021 14:59
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Komende vanuit KPN internedservices ben ik heel wat gewend, voornamelijk het stilzwijgen vanuit KPN IS.
Ik was dan ook aangenaam verrast om een snel, helder en duidelijk antwoord te mogen ontvangen van Argeweb op mijn vraag. Ik had dezelfde vraag ook aan KPN IS gemaild en tot op heden van die kant natuurlijk nog steeds geen antwoord ontvangen.

15 maart 2021 11:06
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

goede klantenservice

2 maart 2021 18:15
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Wij nemen hier zowel hosting als diverse domeinnamen af. Fijne service, snel, vriendelijk en erg behulpzaam. Top!

1 maart 2021 10:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Al 3 jaar lid en word met elke vraag binnen 2 werkdagen geholpen verder is het een goeie verbinding en snelle levertijden

23 februari 2021 13:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Super goede prijs/services verhouding

29 januari 2021 14:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Snelle service en eenvoudig om je domeinnaam te registreren.

28 januari 2021 11:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Zonder bericht gemigreerd van Internedservices naar Aaaarghweb. Gevolg: ruim 36 uur geen mail. Slechte helpdesk. Geen communicatie. Net weer online: mails verdwenen, documenten verdwenen. Geen excuses voor het geklungel. Wat een prutsers!!!

20 januari 2021 13:33
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

verschillende malen contact gehad met Argeweb als startend zzp er , zeker in een begintijd zij er soms best wel wat vragen en probleempjes, werd telkenmale op zeer deskundige wijze vlug en snel geholpen, door alle betrokken afdelingen, echt BRAVO !!

20 januari 2021 11:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

De medewerkster van support heeft me heel netjes geholpen. Ze vroeg goed door om goed in kaart te brengen wat mijn verzoek was en heeft dit vervolgens netjes afgehandeld. Ze was bovendien heel vriendelijk. Top!!

19 januari 2021 11:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Klantvriendelijk: TOP!
Je wordt goed geïnformeerd en hulp wordt snel geboden

19 januari 2021 09:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0