HostingWijzer

Byte

Prijs
9,3
Kwaliteit
9,5
Support
7,8
Algemeen
6,3
Telefonische helpdesk
n.v.t
Support
support@byte.nl
Website
http://www.byte.nl/
Over Byte

Bij Byte is hosting meer dan een parkeerplek voor data. Wij leveren hosting die websites helpt groeien. Byte geldt als een van de meest innovatieve spelers op dit terrein. Onze Clustertechnologie en Magento hosting oogsten veel lof en –belangrijker nog– prachtige, meetbare resultaten voor onze klanten.

Vanuit het veld krijgen we veel erkenning voor onze vooruitstrevende hostingtechnieken en opvallende service. We zijn er trots op dat deze kernwaarden nog steeds als een huis overeind staan. Tegelijkertijd is het een vanzelfsprekendheid. Het is ons DNA.

We zitten in een voortdurend proces van doorontwikkeling. Iedere week rollen we weer verbeteringen uit. Onze hostingtechniek onderscheidt zich inmiddels dusdanig van traditionele hosting, dat je het met recht een klasse apart mag noemen. Hetzelfde geldt voor onze veelgeprezen klantenservice. Byte staat bekend om haar snelle, professionele en oprecht vriendelijke support. Bij ons geen gekke keuzemenu’s en hindernissen, maar direct aan de lijn met een kundig en vrolijk gestemd menswezen.

Byte heeft verschillende hostingproducten. Hypernode is een speciaal voor Magento webshops ontwikkeld platform (ook voor Magento 2). Dit platform bevat allerlei specifieke verbeteringen om Magento optimaal te laten presteren. Het clusterplatform is het meest robuuste systeem voor websites gebouwd op Joomla, WordPress en Drupal maar ook voor andere PHP gebaseerde systemen. De Hypernode hostingpakketten beginnen vanaf 49/m en de Cluster hostingpakketten al vanaf 5,95/m.

Byte heeft 0 hostingpakketten met prijzen van € tot € per maand en schijfruimte vanaf None mb tot None mb. Bij de ervaringen is het laagste cijfer een 6,3 en het hoogste cijfer een 9,5, de gemiddelde score van Byte is een 8,2.