HostingWijzer

Easyhosting

Prijs
7,0
Kwaliteit
4,5
Support
5,5
Algemeen
5,0
Telefonische helpdesk
0204750009
Support
helpdesk@easyhosting.nl
Website
http://www.easyhosting.nl/
Over Easyhosting

In dertien jaar tijd is Easyhosting uitgegroeid tot dé specialist in domeinnaamregistraties,
e-mail- en website hosting. Easyhosting hanteert messcherpe tarieven zonder afbreuk te doen aan kwaliteit en service. Wij onderscheiden ons door onze bereikbaarheid, deskundigheid en klantvriendelijke service. Easyhosting heeft een 24/7 helpdesk die echt helpt. Simpel en voordelig je eigen website online? Het begint bij Easyhosting. Echt easy!

Als één van de weinige Nederlandse hostingproviders heeft Easyhosting zich volledig gespecialiseerd in domeinnaamregistraties en shared webhosting. Heb je interesse in een serveroplossing, dan verwijzen wij je graag naar ons moederbedrijf Denit. Denit biedt onder andere dedicated- en virtual servers met de hoogste uptime en beste performance.

Easyhosting host je website redundant op zeer geavanceerde cloud technologie. Easyhosting maakt gebruik van het netwerk en vPlatform van Denit. Alle servers van Easyhosting zijn gehuisvest in het datacentrum van KPN in Amsterdam.

Easyhosting heeft 0 hostingpakketten met prijzen van € tot € per maand en schijfruimte vanaf None mb tot None mb. Bij de ervaringen is het laagste cijfer een 4,5 en het hoogste cijfer een 7,0, de gemiddelde score van Easyhosting is een 5,5.