HostingWijzer

Everhost

Prijs
6,3
Kwaliteit
5,3
Support
5,3
Algemeen
4,5
Telefonische helpdesk
n.v.t
Support
info@everhost.nl
Website
http://www.everhost.nl/
Over Everhost

Sinds 2002 levert Everhost domeinnaamregistraties en webhostingpakketten voor een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Everhost bestaat uit meerdere professionals met elk minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van internet. Verwacht van ons goede en vakkundige service: webhosting is niet alleen ons vak, maar ook onze grootste hobby. Wij hebben een grote interesse in alles wat met internet te maken heeft, en dat ziet u ook terug in onze dienstverlening. U bent bij ons verzekerd van een uitstekende beschikbaarheid van uw website.

Everhost maakt deel uit van Wink Webdesign.

Onze servers staan in het onafhankelijke netwerk van Stone-IS in het LCL datacentrum te Brussel, België.
Vanaf hier hebben wij niet alleen uitstekende internetconnecties naar Nederland, maar ook een erg goede verbinding met de Verenigde Staten en alle uithoeken van de wereld.
Met deze ideale locatie onderscheiden wij ons van vele andere bedrijven, die alleen servers in Amsterdam hebben.

Met 4 onafhankelijke uplinks en een totale capaciteit van 1.3 Gigabit tot onze beschikking kunnen wij uitstekende uptime en snelheden garanderen voor uw website.
Al onze servers worden 24 uur per dag, 7 dagen per week in de gaten gehouden. Bij enige storing wordt binnen 5 minuten actie ondernomen door een van onze professionals.

Everhost heeft 0 hostingpakketten met prijzen van € tot € per maand en schijfruimte vanaf None mb tot None mb. Bij de ervaringen is het laagste cijfer een 4,5 en het hoogste cijfer een 6,3, de gemiddelde score van Everhost is een 5,3.