HostingWijzer

Helder hosting

Prijs
7,0
Kwaliteit
5,0
Support
5,0
Algemeen
6,0
Telefonische helpdesk
0205200111
Support
info@helderhosting.nl
Website
http://www.helderhosting.nl/
Over Helder hosting

Hoezo Helder?

Helder Hosting is ontstaan omdat wij, van origine web-developers, geen duidelijkheid konden krijgen over wat verschillende hostingproviders te bieden hadden. Het gevolg hiervan was dat wij en onze klanten het slachtoffer werden van verborgen kosten die onze providers nooit gemeld hadden.

Het leveren van een transparante dienst en hoogwaardige service, staat bij ons hoog in het vaandel. Andere providers bieden, naast dure professionele pakketten, vaak ook goedkope uitgeklede pakketten aan. Hier doet Helder Hosting niet aan mee! Wij bieden één pakket aan, met alle mogelijkheden voor een professionele website, voor één vaste lage prijs.

Wij garanderen dat er geen extra/verborgen kosten zijn.

Onze Helpdesk

De helpdesk van Helder Hosting is anders. De standaard helpdesk heeft eerste-, tweede- en derdelijns medewerkers. Dat houdt in dat u ellenlang naar een wachtmuziekje luistert en eindeloos doorgeschakeld wordt. Bij Helder Hosting krijgt u direct een technische medewerker aan de lijn die samen met u het probleem gaat oplossen.

Onze helpdesk staat van vroeg in de ochtend tot ver in de avond klaar om uw vragen te beantwoorden

Helder hosting heeft 0 hostingpakketten met prijzen van € tot € per maand en schijfruimte vanaf None mb tot None mb. Bij de ervaringen is het laagste cijfer een 5,0 en het hoogste cijfer een 7,0, de gemiddelde score van Helder hosting is een 5,8.