HostingWijzer

Strato hosting reviews vergelijken

Er zijn 558 ervaringen achtergelaten door klanten van Strato. De gemiddelde, algemene beoordeling die Strato heeft gekregen is 7,6.

0 10
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Verschrikkelijk slecht kut bedrijf.

Naaien je waar je bij staat. Sturen onnodig incasso's op je af.

Beter kiezen voor een bedrijf met enige waardigheid en respect voor klanten.

23 november 2020 09:24
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Ik ben erg positief over Strato. De prijs is aantrekkelijk, ze zijn snel met het opleveren van hun diensten en ook de klantenservice is goed bereikbaar en bereid om je met al je vragen te helpen.

17 november 2020 15:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Ik heb over het algemeen alleen maar positieve ervaringen met strato.

10 november 2020 07:59
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Zeer goed makkelijke bestanden bij te houden, kan makkelijk en goed database beheren webmail werkt goed, een echte aanrader!

7 november 2020 07:12
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Zeer onduidelijk en klantenservice niet te bereiken

26 oktober 2020 09:57
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
2,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Echt een vreselijk bedrijf.. contracten lopen onnodig lang door met hoge kosten. Spijt als haar op mijn hoofd

29 september 2020 23:04
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Test gedaan met 10 parkeerdomeinen zonder hosting.
Plus:
Spotgoedkoop actie tarief
Mogelijkheid om eigen DNS/NS te draaien

Minus:
Lange registratietijd (meer dan 1 uur!)
Daarna lange tijd totdat domein op server is ingericht
Na aanpassing enorm lange tijd totdat NS in NL register wordt aangepast
Gedoe over BTW nummer, want dit is een Duits bedrijf (Berlijn)
Af en toe slecht Duits NL vertaalde teksten in communicatie
Reactie NL Helpdesk op ticket meer dan 1 dag

Ik ga deze dus alleen gebruiken voor parkeerdomeinen met verhuizing
Waarvan het niet storend is dat deze tijdens verhuizing tijdelijk niet beschikbaar zijn.

15 augustus 2020 07:54
Support
5,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
8,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Heel erg bedankt, ik ben tevreden over de service en de kwaliteit.

9 augustus 2020 15:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Een paar maanden geleden heb ik bij Strato een VPS afgenomen met een maandelijkse contractduur. Deze maand heb ik die toen opgezegd. Nu blijkt dus ergens in de kleine lettertjes te staan dat je bij Strato een opzegtermijn hebt van een extra maand! Dat is helemaal niet duidelijk bij het bestellen, want je kiest gewoon een looptijd van een maand. Pas als je helemaal doorklikt op de details staat er dat er voor een particulieren een extra maand aan vast komt. Wat een waanzin. Geen enkele andere hostingpartij die ik ken bied maandelijks opzegbare servers aan met een extra maand die je per se moet betalen. Het staat ook niet duidelijk aangegeven. Pas hier alstublieft op als je een server afneemt voor een korte tijd. Ze proberen echt elke cent uit je te krijgen, wat erg jammer is. De kwaliteit van de VPS en de uptime is namelijk prima, compleet niet in lijn met dit uitpersgedrag.

31 juli 2020 19:42
Support
2,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
4,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Alles is perfect. ALLES.

28 juli 2020 10:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Ik heb een zeer goede ervaring, alles klopt de service is super, kwaliteit van de website is super goed maar ook zeker de prijs , ik ben een zeer tevreden klant.

27 juli 2020 11:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Goede hosting en domein

26 juli 2020 12:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

In het begin ging er veel fout met Strato. Waardoor er intensief contact was met de klantenservice! Strato is onwijs goed en snel te bereiken. Mensen hebben verstand van zaken en weten hoe of wat! Alle problemen zijn uiteindelijk goed op gelost. Goede deskundigheid. Er zijn altijd wel wat kleine dingen, die beter kunnen. Soms krijg je wat tegenstrijdige informatie. Maar uiteindelijk weet een andere medewerker van Strato dat altijd op te lossen. Onwijs tevreden met de overstap naar Strato, en beveel Strato ook zeker aan aan andere!

20 juli 2020 13:09
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Ik ben prettig geholpen door de servicedesk

16 juli 2020 10:11
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

SLECHTSTE HOSTING BEDRIJF DIE ER BESTAAT NAAR MIJN MENING. Ze lokken je met één maand gratis (€1) hosting/vps en als je dan vervolgens op tijd opzegt of afmeld let er dan HEEL GOED op dat je een bevestigingsmail krijgt. Na het online opzeggen heb ik deze namelijk niet gekregen en heeft dit mij uiteindelijk € 60 gekost na incassokosten. Telefonisch contact gehad en uitgelegd dat ik online heb opgezegd. De medewerker gaf aan dat hij daar niks van kan terugvinden en het niet mogelijk was om te zien of ik met mijn ip-adres op dat tijdstip op de opzegpagina ben geweest. Allemaal flauwekul, ze hebben mij gewoon opgelicht. Los hiervan moest ik wel opzeggen omdat de VPS die ik had afgenomen enorm traag was. Je hebt voor € 20 al een VPS die vergelijkbaar is met een Pentium II uit de jaren 90. Het is onmogelijk om daar Windows Server op te draaien. Slechte klantenservice, haast onbereikbaar. Gewoon een No-Go! Overigens vindt ik het wel HEEL VERDACHT DAT ER NA EEN SLECHTE REVIEW GELIJK EEN HELE POSITIEVE REVIEW WORDT ACHTERGELATEN. GEEN WONDER DAT ZE MOEILIJK TE BEREIKEN ZIJN, DE KLANTENSERVICE IS BEZIG MET "RECENSIES" PLAATSEN. IN PLAATS VAN DE KLACHTEN TE OMARMEN EN ZICHZELF TE VERBETEREN DOEN ZIJ PRECIES HET TEGENOVERGESTELDE; NEGEREN EN PLAATSEN VAN FAKE REVIEWS.

16 juli 2020 02:03
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">