HostingWijzer

Strato hosting reviews vergelijken

Er zijn 569 ervaringen achtergelaten door klanten van Strato. De gemiddelde, algemene beoordeling die Strato heeft gekregen is 7,6.

0 10
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Iemand probeerde mij op marktplaat op te lichten met een fake betaal site van ABN AMRO. Dat domein wordt bij Strato gehost en dus belde ik de helpdesk. Zij zeiden niet te willen doen, laat de fake ideal site maar gewoon online staan.

Triest want zo werkt Strato mee aan fraude voor een paar euro voor hosting. Wat een triest bedrijf.

17 mei 2021 15:14
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Strato heeft een goed prijs maar zodra er wat aan de man is zit je heel lang aan de telefoon te wachten tot er iemand op neemt en vervolgens duurt het nog veel langer tot er aan een oplossing wordt gewerkt. Ik had een VPS bij dit bedrijf deze begaf het van de een op de andere dag en heeft anderhalve week geduurd voordat iemand dat gefixt heeft. Daarnaast omdat ik kennelijk een keer een btw nummer heb ingevuld moet ik opeens een jaar lang door betalen en kan ik niet gewoon maandelijks opzeggen. Schandalige service na zoveel jaar dat ik klant ben.

20 april 2021 09:54
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
9,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Behalve vanwege de scherp geprijsde pakketten, heb ik voor deze provider gekozen omdat je gewoon een Nederlandse helpdeks kunt bellen (ipv alleen contact te kunnen krijgen via een veelal Engelse chatoptie). Ik heb bij de opstart vaker vragen gehad en werd altijd goed, snel en vriendelijk geholpen. Aanrader dus!

13 maart 2021 15:26
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato WordPress Hosting Basic

Met de vereniging overgestapt naar Strato en zeer tevreden. Keep up the good work.

25 februari 2021 12:47
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Sinds een tijdje heeft Strato de verplichting dat elke domeinnaam in een pakket moet zitten. Dit betekent dus dat je niet alleen een domeinnaam kunt registreren, maar hier meteen een pakket aan vast zit. Niet direct een probleem, zou je zeggen, want je kunt ook een pakket kiezen met enkel een domeinnaam, zonder 'inhoud.' Dat het in een pakket zit, betekent echter dat het verplaatsen van een domeinnaam een interne verhuizing is en dat gaat geld kosten..

Een externe verhuizing (naar een andere provider) is nog dramatischer. Strato verplicht haar klanten namelijk de registratie van de domeinnaam op te zeggen, voordat het bedrijf bereid is een verhuistoken te verstrekken. Dat token heeft de klant nodig voor de verhuizing. Kortom: zonder token geen verhuizing. Dit is een zeer ongebruikelijke werkwijze en levert het resultaat op dat de registratie vrijwel meteen bij de nieuwe provider verlengd moet worden (met bijbehorende kosten). Dat, terwijl andere providers vaak aanbieden een aantal soorten extensies gratis te verhuizen en de registratieperiode over te nemen, maar dit gaat dus niet zonder verhuistoken.. En Strato wil dat de klant de registratie eerst opzegt. Waardoor.. nou ja, u begrijpt het punt. Zit de hele dag al met de klantenservice te mailen.

17 februari 2021 17:55
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato WordPress Hosting Basic

Stelletje parasieten die hun klanten zonder waarschuwing opzadelen met een incassobureau omdat ze stug (onjuiste) facturen blijven sturen naar een email-adres dat al bij hun is geannuleerd. Vervolgens weten ze je wel te vinden per brief of telefoon als er eenmaal 40,- euro incassokosten op een onjuiste factuur is gestapeld. Nooit aan beginnen. Computer says no mentaliteit ten top.

15 februari 2021 12:05
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato WordPress Hosting Basic

Met het bouwen van mijn eerste website, was alles mogelijk.
Het gemak om teksten te schrijven, foto’s toe te voegen en jou layout van de site heeft vele mogelijkheden.
Je kunt het zo duur maken als jezelf wilt, of juist heel simpel en overzichtelijk houden en toch jou eigen draai geven.

6 februari 2021 10:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb Basic

Zeer tevreden over deze hoster. Heb er 2 websites gehost, service en kwaliteit is zeer goed.
Goede begeleiding en hulp.
Reactie tijd van klantenservice is wel wat langer.

2 februari 2021 09:33
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb Mini

Stabiele en prettig geprijsde provider. Opleveren pakket en domeinnaam binnen een uur. Fijne, intuïtieve portal. Zeer aanbevolen!

20 januari 2021 10:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato WordPress Hosting Basic

Ik heb een aantal abonnementen bij Strato en ben enkele keren on contact getreden met de klantenservice. Die reageren snel en zijn heel behulpzaam.
Strato is duidelijk bezig met een offensief om veel nieuwe klanten te winnen en hebben daarvoor heel interessante aanbiedingen.

18 januari 2021 19:43
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato WordPress Hosting Basic

Prima pakketje voor een prima prijs. Nadat de betalingspagina was vastgelopen ‘s avonds had ik de volgende dag, in het weekend, toch direct de factuur, klantgegegevens, login en hosting ontvangen van support. Zo moet het, top.

2 januari 2021 11:38
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Verschrikkelijk slecht kut bedrijf.

Naaien je waar je bij staat. Sturen onnodig incasso's op je af.

Beter kiezen voor een bedrijf met enige waardigheid en respect voor klanten.

23 november 2020 09:24
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb Basic

Ik ben erg positief over Strato. De prijs is aantrekkelijk, ze zijn snel met het opleveren van hun diensten en ook de klantenservice is goed bereikbaar en bereid om je met al je vragen te helpen.

17 november 2020 15:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb Mini

Ik heb over het algemeen alleen maar positieve ervaringen met strato.

10 november 2020 07:59
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb Basic

Zeer goed makkelijke bestanden bij te houden, kan makkelijk en goed database beheren webmail werkt goed, een echte aanrader!

7 november 2020 07:12
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0