HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1575 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Prijzen zijn enorm gestegen, klantenservice is niet/nauwelijks bereikbaar. Erg jammer, jarenlang tevreden klant geweest bij Versio. Was in de eerste instantie blij dat ik nog weg kon, maar wacht nu al 2 weken op mijn geld, antwoord van de klantenservice krijg ik niet. Wanneer je hierover klaagt op reviewsites of hun eigen forum, zeggen ze dat je contact moet opnemen met de klantenservice... Tja..

6 mei 2021 13:58
Support
1,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio had een hele goede prijs prestatie verhouding, maar in 4 jaar tijd zijn de kosten vier keer zo duur gewoorden. Ik heb besloten weg te gaan.
Pas op: je wordt gelokt met fikse kortingen, maar vanaf het tweede jaar betaal je echt de hoofdprijs!

19 april 2021 22:24
Support
1,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
1,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Start

Tien jaar geleden was dit de beste aanbieder die ik vinden kon. (Let dus op bij andere reviews wanneer die zijn geschreven!). Inmiddels zijn ze veel slechter geworden.
* er was een zeer comfortabele installatieprocedure voor allerlei websoftware (installatron, als ik me de naam wel herinner). Na een aantal jaar verdween de ondersteuning daarvoor ineens.
* de reguliere prijs voor webhosting is sinds mijn laatste factuur met een factor TIEN (echt waar!) gestegen van 7 euro per jaar naar 70 euro per jaar
* De login-procedure op hun eigen website*) is verniewd... en werkt niet meer. De helpdesk en storingslijn zijn - je raadt het al, alleen na inloggen op hun website bereikbaar.
* op mails wordt niet tijdig gereageerd.

*) voor wie hier ook tegenaanloopt: probeer www2.versio.nl

18 april 2021 14:08
Support
1,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
1,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Een eenvoudige interface om te gebruiken. Genoeg informatie online voor de instellingen. (actief forum).

Support op 8/10 gezet omdat ik deze nog niet heb moeten gebruiken.

8 april 2021 13:07
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Vreselijke club! Na herhaaldelijk vragen om accounts te verwijderen zeggen ze dit toe maar doen er niets mee. Sturen gewoon rekening na rekening die niet terecht is. Ik heb 3 jaar geleden alles al uitgezet en zij blijven het aanzetten.

NOOIT MET DEZE CLUB SAMENWERKEN

1 april 2021 10:42
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Prima service, webhosting werkt top.

30 maart 2021 13:12
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
5,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Via mijn broer hier terecht gekomen. Erg blij met mijn domein en aan de slag te kunnen hiermee!
Helemaal top, fijn platform!

9 maart 2021 16:21
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

geweldig platform! makkelijk in gebruik

9 maart 2021 15:33
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Ik ben 9 jaar met veel plezier klant geweest bij Versio. Hun kracht was altijd: goed, goedkoop én professioneel. Van het goedkoop is weinig over, en de professionaliteit begint ook te tanen. In 2019 werd de prijs van mijn instap webhosting accountje ineens verdriedubbeld (!). Ok denk je dan, webhosting voor €1 per maand, dat kan ook niet uit. Vooruit dan maar. Maar tot mijn stomme verbazing werd hetzelfde pakket dit jaar nogmaals in prijs verdubbeld. Dat komt dus neer op een prijsverhoging van 640% in twee jaar tijd. Navraag leverde een vaag verhaal op over veranderende klantwensen en dat de beveiliging en support verbeterd zouden zijn. Mooi niet. De livechat van vroeger is al tijden offline en voor telefonische support betaal je tegenwoordig per domein / account maandelijks bij. Sorry Versio, mij zijn jullie kwijt.

5 maart 2021 17:55
Support
5,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
1,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Domein en webhosting geregeld via Versio. Ging probleemloos. BIj vragen zijn ze bereikbaar (duurt wel even) maar ben ik goed geholpen. Aanrader.

3 maart 2021 15:07
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Basis

Zeer goede hosting, voor een schappelijk bedrag.
Ik huurde eerst altijd via-via, en nu een reseller pakket zelf aangeschaft. Dit bespaart mij veel tijd en moeite omdat ik nu alles zelf kan regelen! Daarnaast is de prijs zeer aangenaam.

24 februari 2021 14:29
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Basis

Goede partij voor domeinnamen, veel gratis opties die bij andere hostingpartijen wel eens geld kunnen kosten. Zoals gratis doorverwijsing en gratis nameservers aanpassen.

Wordpress hosting ook geen problemen mee gehad.

Support wel oke, niet alles is gratis (zoals SSL instellen), maar gelukkig hebben ze wel handleidingen voor wat ze niet in de support aanbieden

12 februari 2021 15:06
Support
7,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Max

Ze bieden onbeperkte pakketten aan, als je het dan koopt staat er een limiet op het aantal files.Ik zou mijn hosting willen updaten naar een iets zwaarder pakket. Ik zit nu op 2.5 euro... Het volgende pakket is 15€.De online portemonee willen ze niet terug storen, ze verschuilen zich achter een wetsartikel. Dit wetartikel is hier echter niet op van toepassing vermits het gaat over niet geleverde diensten.De helpdesk reageert traag... Maar wel binnen de 24 uur.Ik was enorm tevreden over versio, maar in 2018 en 2021 zijn ze enorm gestegen qua prijzen.

9 februari 2021 12:19
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Reseller Expert Zilver

Goede prijzen en goed support

3 februari 2021 13:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

De kwalitieit is prima. Betaling via een Online portemonnaie is omslachtig. Echter na nog geen jaar zijn opeens de pakketten gewijzigd en wordt mijn bestaande contract bij een nieuw pakket ondergebracht voor de dubbele prijs en zeer uitgekleed in aantal domeinen en dataverkeer. Kon er eerst nog flink wat domeinen bij, nu zou ik voor 1 extra driemaal en 2 extra 4x zo duur uit zijn. In 2018 hebben ze ookal zoiets gedaan! Mensen die hier beweren dat de prijs goed en concurerend is hebben geen marktonderzoek gedaan! Inmiddels een veel betere host gevonden.

18 januari 2021 13:23
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
1,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0