HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Een week geleden heb ik een aantal domeinnamen incl. hostingpakket ondergebracht bij Versio. Het bestelproces was duidelijk en snel, en via de chat werd mijn vraag buiten kantoortijden vlot beantwoord. Daarnaast kun je bij deze partij zelf automatische verlengen uitkiezen i.p.v. dat het je door de strot wordt geduwd. Erg tevreden dus!

9 december 2013 22:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio heeft een duidelijke interface die voor iedereen toegankelijk is. Daarnaast is het het bedrijf met de beste service dat ik ken!

9 december 2013 21:58
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Heel goede ervaring met de live chat begeleiding van Versio.

9 december 2013 17:37
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Zeer te spreken over de manier waarop zij handelen. Domeinen werken zelfs al binnen twee uur!

9 december 2013 15:19
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goedkoop en veel mogelijkheden

9 december 2013 14:08
Support
8,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Al een paar jaar klant bij hun (domeinnamen, webhosting en VPS).
En nog maar 1 keer support moeten contacteren!

9 december 2013 13:27
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik ben zeer tevreden met Versio. Vooral de simpele en makkelijke werkwijze van dit bedrijf spreekt mij aan. Daarnaast heb ik zeer snel een webhosting pakket kunnen aanvragen bij Versio.

6 december 2013 22:54
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goedkope maar goede hosting. En veel acties. Duidelijk support. Soms zijn ze een beetje traag met antwoorden maar meestal snel. Zoek je een goedkope maar goeie hosting ga naar versio!

6 december 2013 21:13
Support
6,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik ben heel blij met dat ik bij versio zit nooit last van problemen gehad beter kan het gewoon niet

6 december 2013 20:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio biedt een goede kwaliteit dienstverlening aan tegenover een scherp tarief.
Indien je ergens meezit helpt de helpdesk van Versio je meestal al binnen enkele minuten, zodat je zonder (veel) overlast gebruik kunt maken van de dienstverlening.

Uitstekend, ga zo door!

4 december 2013 22:02
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio is echt een van de beste webhosters toen ik overstapte naar versio was dit het beste wat ik heb gedaan!
Echt goede klanten service.

3 december 2013 17:02
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Basis

@VersioISP - heb ik enkel slechte ervaringen, In het algemeen vind ik dat mensen eerst goede research moeten doen dan enkel blindstaren naar de goedkoopste webhosting prijs. Gebruik @versioISP als zoekterm op twitter om een indruk te krijgen hoe een gemiddelde klant over Versio denkt.

Eerste 3 maanden was ik tevreden. Ik had dergelijke webhosting pakketten van hun afgenomen en een reseller.

Prijs - Ze zijn groot geworden vanwege hun concurrerende prijzen, maar daar blijft het simepweg bij.

Kwaliteit - Ik heb screenshots bewaard van de periode 27 oktober tot 29 november, screenshots van momenten dat de sites niet bereikbaar waren. In totaal "18" screenshots. De websites zijn traag, dat een drama is als je je website aan het beheren bent. Ga je te snel wordt je tijdelijk gebanned. Het zomaar aanpassen van sites vind ik te ver gaan. IPV stilzwijgend wijzigen, stuur al je klanten een adviserende nieuwsbrief om WP-Security plugin te installeren voor wordpress, uitmuntend tegen DDOS aanvallen.

Door hun slechte dienstverlening had ik een bouncing rate van 80%, Zoekmachine ranking zakte ik steeds dieper weg.

Support - Ze reageren vrijwel snel, maar helaas meestal nooit correct. Een heel simpel voorbeeld, ik stuur een mail naar billing omdat ik mijn geld terug eis maar iemand van support stuurt mij een reactie??? Ineens gaat dit 5 werkdagen duren.

Algemeen moet ik helaas bekendmaken dat ze heel slecht zijn.

Ik ben inmiddels over bij CloudVPS en ik ben vol te spreken over hun. Bouncing rate zit inmiddels op 23%, en snel .

3 december 2013 04:56
Support
2,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
8,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

zeer snelle en betrouwbare service. een echte aanrader Versio!

2 december 2013 23:21
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

mijn menig is dat het de beste hosting is die er is!

het is snel, gebruiksvriendelijk en eerlijk.

de directadmin is simpel te gebruiken, en je hebt prefecten overzicht van de data op je website!

echt SUPER GOED !

met vriendelijke groet,

Steven Gibson

2 december 2013 19:28
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

De ervaringen die ik heb met versio zijn goed.
De klantenservice is erg goed en vooral snel.
Ze zijn erg vriendelijk voor je en hebben hun zaken goed op een rijtje.

2 december 2013 19:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
3,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0