HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Fijne goedkope hosting. Makkelijk om mee te beginnen.

2 december 2013 11:42
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Het is een goede hosting met een top service met veel producten.

1 december 2013 22:00
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

zeer vriendelijke werknemers altijd snel tehulp en helpt je altijd naar een oplossing vinden

29 november 2013 20:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

In principe nooit klachten. Altijd bereikbaar, en bijna geen downtime. Support is supper, snel response en goede antwoorden met uitleg

29 november 2013 16:44
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

BRANDHOUT!!! is wat ik er tot nu toe van kan zeggen.
De goedkoopste genomen om te testen leek goed dus toen gelijk een dure genomen voor 30 maanden want dan geen verhoging, totdat je in installatron terecht komt of handmatig winkels en dergelijken gaat installeren ga dan maar aan de relax pillen want je raakt helemaal over de rooie.Heel leuk voor een webby gemaakt met een webdesigner maar dan is het afgelopen met de pret.
Ik heb gratis hostings gehad die zijn 5x beter dit is heel slacht.

29 november 2013 15:13
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
8,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goedkoop is absoluut duurkoop. Voor een zeer laag tarief heb ik destijds 2 domeinnamen aangeschaft plus drie hosting pakketten. Tot nu toe bevalt het goed en daarom heb ik ook deze maand de pakketten verlengd. Op aanraden van een kennis ben ik ooit bij Versio terecht gekomen en ik kan het iedereen adviseren. De snelheid van mijn pagina's zijn soms wel traag en daar kan absoluut iets aan veranderd worden als advies voor Versio zelf.

29 november 2013 14:56
Support
4,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goede webhostprovider voor weinig geld! Zeker een aanrader!

29 november 2013 12:48
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik breng mijn domeinnamen bij Versio onder ivm. de schappelijke prijs die zijn hanteren.
Dat werkt prima, alleen de bereikbaarheid van Versio zou wat mij betreft anders georganiseerd mogen worden zodat je ook telefonisch mensen kunt bereiken ipv. e-mail of chat.

29 november 2013 11:42
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Zeer goed en uitstekende service!! Ja ik kan momenteel ook even niet op mijn internetsite terecht vervelend maar het is niet anders!
Ik weet als geen ander dat ze bij Versio hun stinkende best doen om de storing te verhelpen! Mensen die klagen dat ze de hosting pakketten niet aan de gang krijgen moeten zich er maar eerst even in verdiepen.

27 november 2013 18:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

De prijzen zijn laag maar daar is het product ook duidelijk naar. Onvriendelijke en ronduit ongeĂ¯nteresseerde support medewerkers die altijd voor je klaar staan tenzij er echt een probleem is en ze hun best moeten doen om het probleem op te lossen. Response tijden zijn dramatisch (>30 seconden op een SQL query?!) en up/down-rates zijn zo traag als wat.

27 november 2013 16:45
Support
1,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
9,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik wist niet dat er een storing was omdat de site van Versio ook niet bereikbaar is. Anders had ik het kunnen lezen op hun site over de storing. Nou hopen dat ze het snel oplossen.

27 november 2013 12:52
Support
5,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
5,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Zo flauw van de mensen die de eerdere reviews van vandaag hebben gepost... verdiep je eerst in de storing !
Maar prima, stap lekker naar een ander, net alsof je dan vandaag geen probleem zou hebben.

-voor de mensen die het willen weten, er is een DDOS aanval op datacentrum Rijndata, dus LANG niet alleen versio heeft nu problemen, ook vele andere hosters-

27 november 2013 12:36
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik weet niet wat met Versio aan de hand is de laatse tijd. Ik draai enkele Wordpress websites bij Versio. De laatste weken is de response tijd zo ontzettend langzaam, lijkt wel of ze constant te maken hebben met DOS attacks. Zelfs nu (27 nov 12:21) liggen al mijn websites plat. Zelfs Versio haar site ligt plat. Het is echt niet prettig, ik moet vandaag wat updates doen voor klanten maar er is gewoon niet mee te werken. Versio, doe er wat aan !!

27 november 2013 12:22
Support
6,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
9,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio, is nu dus DOWN!!!

27 november 2013 12:12
Support
1,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
10,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Zeer zeker de slechtste provider ooit. Uptime garantie behalen ze zelden, het maken van backups ligt er zo 4 maanden van het jaar gewoon stil en de support is vaak gehaast en erg onduidelijk. Ik ben nu bezig mijn vpsen te verhuizen naar een andere aanbieder.

27 november 2013 11:42
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0