HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

TRAP ER NIET IN. Goedkoop is duurkoop, dat is gebleken.

Met veel mooie praatjes heeft versio ons binnengehaald. Speciale magento pakketten voor onze webshops, speciale wordpress pakketten voor onze blogs, enz. En alles leekt aan het begin perfect. Ze waren goedkoop, ze handelde vragen snel af, enz.

Totdat we daadwerkelijk een aantal grotere webshops en sites gingen draaien. De problemen stapelde zich op:
- ssl certificaten werden van de server gegooid na een pakket upgrade
- we hadden continue rechten problemen, en moesten alles maar op '777' zetten, tot aan config files met database gegevens toe!
- de servers kregen steeds vaker problemen en storingen. Sites lagen er meerdere keren op een dag uit.
- Vragen werden nooit, maar dan ook nooit goed beantwoord. Altijd hoorde we 'het probleem ligt aan uw script' , of: 'op onze servers is alles in orde'
- Een import script van magento konden we niet uitvoeren omdat het langer dan een minuut duurde, een database backup konden we niet maken omdat het te lang duurde en de server timeout gaf, we konden onze shop (met 3500) producten niet opnieuw indexeren omdat de server gewoon eruit klapte als we het deden. En ja, dit was een 'speciaal' magento pakket!!!!

Inmiddels hebben we er ongeveer 100 sites, maar de 101 zal het nooit worden. Nu definitief besloten zo snel mogelijk weg te wezen hier. De support afdeling is ongekwalificeerd en hebben totaal geen kennis van zaken. Ze kampen nog met de grootste kinderziektes, en doen zich groot voor terwijl ze met 3 of 4 man zijn die allemaal 'junior' medewerker zijn.

Een les die wij hebben geleerd: goedkoop is duurkoop.

Feit is, ze zijn goedkoop, domeinregistraties werken ook prima, en de aller simpelste sites gaaan ook nog wel. Maar denk je aan drupal, wordpress multi site of magento: NIET DOEN!!!!

Ook na het indienen van een klacht blijkt dat ze niet bereid zijn ook maar iets aan te passen.

27 november 2013 10:58
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
6,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Versio is een provider die niet alleen goedkoop is, maar ook een hele goede support biedt. Zelfs bij goedkope accounts doen ze er alles aan om problemen op te lossen.

23 november 2013 21:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio is een goede en goedkope host. Er was een tijd dat ze precies last hadden van groeipijnen, maar dit lijkt voorbij te zijn. Delen regelmatig gratis domeinnamen uit, wat wel zo leuk is.

23 november 2013 11:53
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Basis

Ik heb hele goede evaringen met Versio. Ze hebben een geweldige kwaliteit en een redelijke prijs.Maar hun Support is echt goed ze helpen je altijd en kunnen je met alles helpen.

-Mvg Marck.

23 november 2013 11:02
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

best

22 november 2013 23:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

een uitstekende servive en klantendienst. nog geen downtime gehad! Doe zo verder dus

21 november 2013 21:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

We gaan verhuizen. Weg bij Versio. Tijd voor een review. Niet dat we heel negatief zijn maar wil je een professionele website, stabiliteit en zekerheid, dan niet naar Versio. Voor alle andere websites (persoonlijke blogs, html websites): prima. Maar geen Joomla of Wordpress hosten hier. Websites zijn elke dag bepaalde tijd onbereikbaar en al heel snel overbelast. Bij Versio worden gewoon teveel websites onder 1 IP gehost (duizenden). Support reageert wel maar duidelijk met gebrek aan kennis en interesse in de klant.

21 november 2013 12:02
Support
2,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
8,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Goede ISP met snelle chat-lijn als er vragen zijn.. Bestellingen worden prima geleverd en er zitten geen addertjes onder het gras.

21 november 2013 09:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

zeker goedkoop

21 november 2013 08:19
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Perfecte Service , snel antwoord en goedkope domeinen , helemaal perfect

20 november 2013 22:27
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Power

Super snelle service & betrouwbaar!
Soms is de site wel sloom maar er is zeker binnen 2sec een oplossing! Ga zo door!

20 november 2013 21:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle support.

20 november 2013 21:02
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Top ervaring, ik heb tientallen domeinnamen registreert via Versio en maak daarnaast ook gebruik van de shared hosting, ook hierover ben ik uitermate tevreden!

19 november 2013 23:10
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Support alswel de kwaliteit van de hosting diensten zijn niet om aan te zien. Daar in tegen gaat het registreren van de domeinnamen wel meestal goed. Ik zal hier echter niet mijn domeinnamen verder inkopen.

19 november 2013 21:44
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
2,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Zeer goedkope hosting. In de twee jaar dat ik er gebruik van maak, voor een persoonlijke website met een vrij laag aantal bezoekers, heb nog geen zware problemen gehad. Soms wat overbelast, maar dat valt zeker goed mee voor zijn prijs.

15 november 2013 20:10
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0