HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Basis

Versio staat altijd klaar en open, er zijn altijd kortingen en nog veel meer. Ga zo verder Zorro. TOP!

14 november 2013 16:41
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Voor mij is Versio BV een van de beste!
Ik heb vroeger een site bij YourHosting gehad en na veel gezeur ben ik over gegaan naar Versio.

12 november 2013 19:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Voor mij biedt Versio een zeer volledige en vooral goedkope webhosting. Alles verloopt en werkt zonder problemen.

11 november 2013 23:48
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goede hostingwebsite dat kwaliteit snel en goed levert voor een scherpe prijs.

7 november 2013 23:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Geweldige host. Ik ben nu al twee jaar klant bij hen en ik blijf tevreden! Top!

7 november 2013 22:40
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Sinds 2011 klant van Versio. 2 keer de hulp ingeroepen die ik dan ook snel en volledig kreeg. Prettige en duidelijke klantenpanels. Kortom Versio een aanrader.

5 november 2013 11:26
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

zeer tevreden over de beheermodule waar alles makkelijk aanpasbaar is, ook de prijs is zeer scherp

5 november 2013 10:57
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Snelle servers, prima service en ook zeer scherpe prijzen. Zoek niet verder en ga naar Versio.

5 november 2013 10:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Hallo,

Versio is een hele goede hosting, vooral vanwege de prijs/kwaliteit verhouding. Altijd uptime en nog nooit last gehad van een storing! Ben ondertussen al een hele lange tijd klant bij Versio en nog nooit een enkel probleem gehad.

Het enigste min puntje is dat de DDOS beveiliging mij soms even geen toegang geeft tot mijn site. Dit gebeurt vaak als ik bijvoorbeeld op mijn site bugs probeer op te lossen. Maar natuurlijk wel fijn dat dat beveiligd is natuurlijk!

Groeten
Luke Egmond

4 november 2013 22:27
Support
8,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
10,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Meestal zijn de support tickets snel. Ik heb het 50 cent hosting pakket. Qua prijs vind ik het wel goed wat ik krijg. Soms kan de support bij DNS wel wat beter. Als je een goedkope host zoekt neem dan versio! Ook heeft versio veel acties wat handig is om in de gaten te houden.

4 november 2013 22:24
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

zeer tevreden so far

4 november 2013 20:05
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Pluspunten van Versio, goedkope hosting, de online portemonnee betaalsysteem is overzichtelijk, helder en makkelijk in gebruik.

Ik ben altijd klantvriendelijk geholpen door de live chat. Snelle service en levering en goede medewerkers!

Nooit geen problemen gehad met Versio, wat ik bij andere hosters wel heb ondervonden.

4 november 2013 20:02
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

"Om ddos aanvallen te voorkomen worden hele reeksen IP-adressen geblokkeerd", aldus support.
Vervelend als de bezoekers uit andere landen komen. Ik kon ook zelf niet meer bij de server voor admin-doeleinden.

Heb 3x gevraagd in de whitelist te worden geplaatst met een specifiek IP-adres - maar dit wordt blijkbaar telkens gereset.

4 november 2013 01:10
Support
2,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
8,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Een goede hostingdienst voor weinig geld, Ik gebruik het nu 1 maand en ik ben er zeer over te spreken. Als mij andere domainnaam afloopt ga ik deze ook verhuizen naar Versio.




2 november 2013 21:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

goed

1 november 2013 22:39
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0