HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik vind Versio zeer goed op gebied van Prijs / Kwaliteit verhouding en raad deze "provider" ook zeker aan aan mensen die een goedkope maar goede hosting zoeken!

1 november 2013 20:00
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Alsjeblieft blijf weg bij versio!
Het is een stel oplichters met de slechtste service van Nederland.

Ze zijn momenteel bezig mij te forceren dubbel te betalen voor een pakket wat ik netjes op tijd verlengd en betaald heb.
Alleen versio is mijn betaling 'kwijtgeraakt'.
Na netjes screenshots van mijn factuur en internet bankieren verstuurd te hebben houden zij nog aan dat ik dubbel moet betalen.

Er is geen gesprek te voeren met de medewerkers ( via mail, want telefonisch zijn ze niet te bereiken ).

Goedkoop is zeker duurkoop. Voor die paar euro extra neem alsjeblieft wat anders!

1 november 2013 14:58
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Versio is in het algemeen een goed / perfect bedrijf, binnen 24 uur heb je een reactie van de support enzo het is gewoon een super bedrijf!

31 oktober 2013 22:29
Support
7,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Het kan niet beter

28 oktober 2013 22:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Erg goede service, en niet al te duur. Ik heb eigenlijk nog nooit een problem gehad met Versio.

28 oktober 2013 21:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Diverse domeinnamen afgenomen die zeer snel worden verwerkt en afgehandeld zonder enkele problemen te ondervinden

28 oktober 2013 21:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goede producten voor de relatief lage prijzen !
In een woord, SUPER!!

25 oktober 2013 20:07
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

goedkoop, duidelijke uitleg, wel een tijdje bezig geweest om alles goed in te stellen, maar er is genoeg uitleg op de site van versio te vinden om het voorelkaar te krijgen.

25 oktober 2013 19:45
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Redelijke goede hosting. Echter de laatste tijd veel downtime, en de gehoste sites laden ongelofelijk langzaam, zelfs bij een pagina van 100kb. Jammer.

25 oktober 2013 16:06
Support
6,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
10,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Versio, een hosting waar veel over te zeggen valt.
De prijzen zijn best voordelig en het systeem werkt fijn.
Het unieke van versio is de snelle support en de api.
Dit werkt erg fijn.
Nooit problemen gehad zeker een aanrader!

25 oktober 2013 16:05
Support
7,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Power

Versio is erg goedkoop. De service kan veel beter maar is in een gewogen prijs/kwaliteit verhouding goed. De performance is gemeten goed. Dit is door mij gemeten in hun dedicated en vps aanbiedingen. Dedicated haalde ik rond de 7500 req/sec voor een anonymous user en rond de 1500 req/sec voor een (cloud)vps gemeten met ab (apache). Uiteraard maak ik gebruik van een geoptimaliseerde stack (varnish,memcache etc.). Ik host op 1 server (vps) bestaande uit 4 eenheden (4 GB) meer dan een 10-tal sites. Tot op heden ben ik redelijk tevreden.

21 oktober 2013 23:49
Support
6,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goedkoop is duurkoop, dat is wat versio bewijst.
De service is ook ver te zoeken omdat het probleem altijd bij de klant word gelegd.
Websites zijn inmiddels zo traag dat we geen andere uitweg zagen dan te verhuizen naar een andere provider..

Leuk voor een hobby site met 5-10 bezoekers per dag, maar als je zakelijk een site wilt hosten kun je beter iets meer uitgeven en voor een degelijke aanbieder gaan.

18 oktober 2013 02:53
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
6,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

De servers van Versio zijn de laatste tijd duidelijk overbelast waardoor het een grote ellende is van traagheid, uitval en slechte service. Probeer je je sites in paniek weg te verhuizen naar een andere webhost dan wordt je account helemaal geblokkeerd omdat je te veel gebruikt maakt van de server op het moment dat je een kopieer/ZIP actie uitvoert. Ik raad niemand aan om hier een account te nemen. De chatsupport is vaak erg bot, afhankelijk van wie er net zit word je gewoon afgekapt als je durft te klagen over traagheid, want daar is de support niet voor uiteraard...

7 oktober 2013 16:56
Algemeen
4,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
1,0
Support
1,0
0 10 4,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Basis

We hadden hier ruim 100 domeinnamen staan en hetzelfde verhaal als eerder geschreven: Versio heeft zonder reden mijn account geblokkeerd omdat ik hun server teveel zou belasten... Leuk voor websites met minder dan 100 bezoekers per dag dus... Geen waarschuwing of iets dergelijks vooraf. Alles in een keer plat. Snel verhuizen naar een andere host. Goedkoop is duurkoop!

5 oktober 2013 12:55
Algemeen
3,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
3,0
Support
1,0
0 10 3,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Power

Erg goedkope host, maar gebruik het aub niet voor zakelijke doeleinden. Prima om te gebruiken voor een familie blog of foto’s oid. Maar het is zo ontzettend vaak down of ontzettend langzaam dat eventuele klanten weglopen. Volgens versio ligt het dan aan ons, maar als zelfs de ftp als stroop gaat, dan ligt het gewoon aan dat ze duizenden websites op één server draaien. Gewoon niet aan beginnen als je geld met je site moet verdienen.

oh, en ze nemen pas contact met je op, als je een slechte review plaatst, klantenservice is dus ook om te huilen.

3 oktober 2013 14:18
Algemeen
4,0
Prijs
3,0
Kwaliteit
1,0
Support
1,0
0 10 4,0