HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio heeft al tot tweemaal toe al onze domeinen kwijtgemaakt. De eerste keer hebben ze een server met 52 van onze domeinen geherstart, zonder in de log te kijken. Alle domeinen en alle email en alle backups waren weg. Ze belden ons wel even op om te zien of wij dan wel backups hadden. De recovery was een pain in de but en de support was nul. Wel werden we leuk afgebekt door de eigenaar van Versio dat wij er geen verstand van hadden. Duh, anders deden we het toch lekker zelf. De tweede keer hebben ze de VPS laten verlopen, vraag me niet hoe het kan maar weer waren 32 domeinen weg. Deze hebben ze wel weten te herstellen, maar ik vindt het geen aanrader bij Versio.

18 september 2013 20:29
Algemeen
1,0
Prijs
1,0
Kwaliteit
1,0
Support
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Versio is goedkoop maar is zoals zoveel dingen in het leven ook duurkoop!

Mijn webwinkel is groeiende, dus meer bezoekers. Nu heeft Versio zonder reden mijn account geblokkeerd omdat ik hun server teveel zou belasten? Heb je ooit zulke onzin gehoord! Dien je klacht in dan wijzen ze je meteen op hun algemene voorwaarden dat ze daar toestemming voor hebben om je te blokken als je site te populair wordt. Geld terug krijgen kennen ze niet. Zijn oplichters met een waardeloze klantenservice! Op emails wordt niet gereageerd of heel traag en hun chat service wordt beheerd door een studentje dat nergens kennis van heeft.

Leuk voor studentjes met een simpele website of blogpagina. Voor webwinkels of serieuze gebruikers ben niet zo dom als ik en geef liever enkele euro's meer uit voor een professionale povider in plaats van deze amateurs!!

17 september 2013 22:19
Algemeen
1,0
Prijs
1,0
Kwaliteit
1,0
Support
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Echt heel matig, wel een algemene score van een 4 dankzij de goede prijs. Echter de kwaliteit laat te wensen over, vooral de support dat echt enorm slecht is.

Een lage prijs resulteert vaak niet in de hoogste kwaliteit, ook dat is hierzo. Echter voor dat bedrag vind ik de uptime echt zeer redelijk, alleen vaak zo traag als dikke "modder" door een trechter.

Als je hun daar vervolgens op aanspreekt ligt het alleen maar aan jou, het ligt altijd aan de klant! En dat vind ik dat je dat echt niet kan maken. Ik snap dat de prijzen laag liggen en dat je niet state of the art hosting krijgt, maar geef dat dan ook gewoon toe en ga dan niet je eigen klanten zitten afzeiken.

Support daarom een 1, ze hebben geen tijd voor je, lezen mails heel slecht of niet en vervolgens concluderen dat er geen problemen zijn, ook al heb je ze wel. Een dikke 1!

13 september 2013 14:58
Algemeen
4,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
4,0
Support
1,0
0 10 4,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Max

Waardeloos, het kost niets, maar je krijgt nog minder. Elke dag is de server wel even down. En als je er naar vraagt zeggen ze dat dat normaal is, en dat je anders maar een veel duurder vps pakket moet nemen. Echter heb je bij vps kennis van linux en serverbeheer nodig, daar heb ik dus geen zin in.
De 99.9% uptime halen ze dus bij lange na niet, en vaak is het ook nog ontzettend traag.

12 september 2013 16:45
Algemeen
3,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
1,0
Support
3,0
0 10 3,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Elke week meerdere keren downtime, terwijl ze 99,99% uptime beloven. Ik heb mijn tweejarig contract na 9 maanden niet meer gebruikt en ook geen restitutie gevraagd omdat ik (zoals ook blijkt) geen zin heeft. Up-time was slechts 96% of lager per maand, dus een afrader.

Support reageert pas volgende dag, en storingen worden afgedaan als Ddos aanvallen, wat kan maar ik hoor ook verhalen van andere dat ze daarvoor ook al veel problemen hadden, ik denk dus dat er teveel pakketten op de servers staan.

11 september 2013 17:16
Algemeen
4,0
Prijs
6,0
Kwaliteit
4,0
Support
3,0
0 10 4,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Reseller hosting genomen, en meteen heb ik spijt gekregen. Wat laad mijn websites traag, ja ik heb alleen maar mijn eigen website op mijn reseller account, laat staan dat het er nog meer worden. Het laad 2 tot 3 x zo langzaam als een 'normale' hostingprovider.

Het kan wel goedkoop zijn maar een simpele pagina laden in 5 soms wel 9 seconden vind ik veels te lang, We gaan bij versio terug naar de kabelmodem verbinding lijkt het, geen aanrader voor mensen die een normale snelheid gewent zijn. Heb je niet genoeg geld om een reseller te kopen, kijk even op google en daar zul je ze wel tegenkomen, maar zonder voor je geld.

4 september 2013 11:53
Algemeen
5,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
3,0
Support
5,0
0 10 5,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

De prijs van hun shared hosting is een mooie prijs maar daar zit wel een addertje onder het gras. De support per email is redelijk snel: de volgende dag pas vaak.
De snelheid van hun webserver is zeer matig: langer dan 3,3 sec voordat er ook maar 1 bitje geladen is. Veel bezoekers verlaten een website als het laden langer duurt dan 5 seconden dus je kan beter er maar voor zorgen dat je website binnen 2 seconden laadt.
Vragen hier over worden niet beantwoord anders dan "moet je maar een duurdere server nemen."
Het forum op hun eigen website wordt gecensureerd; als het hun niet bevalt wordt het gewoon weg gehaald. Zonder reactie ook nog.
Als je er eenmaal een portfolio met klanten op hebt staan, kun je niet zo maar even naar een andere provider gaan. Bedenk dus heel goed of je met Versio in zee wilt gaan.

22 augustus 2013 22:09
Algemeen
6,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
6,0
Support
6,0
0 10 6,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Je gelooft niet dat ze een product zo slecht proberen te verkopen dat je aan jezelf of je site gaat twijfelen. Voordat je het zeker weet ben je zoveel tijd kwijt. Dus doe het niet!!!

13 augustus 2013 22:48
Algemeen
1,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
1,0
Support
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Basis

Beste mensen, bezint eer ge met Versio begint !

Wat ik nu toch heb meegemaakt!? Het volgende...

De prijs van Versio heeft me over de streep getrokken. Maar ach wat kwam ik bedrogen uit. In eerste instantie leek het vrij aardig te gaan. Ik had 2 reseller pakketten gekocht, en ging er wat websites op draaien. Allen Joomla, gezien ik al m'n websites daarmee maak. (zoals zovelen!)

Al snel begonnen de problemen. Foutmeldingen, Apache errors, Waarschuwingen, verkeerde of incomplete servers en configs, het bleef maar doorgaan! Natuurlijk blijf ik niet bij de pakken neerzitten, en heb Versio diverse malen via chat duidelijk gemaakt wat de problemen waren, en zelfs nog wat oplossingen aangedragen om het te fixen.

Zoals te verwachten; nul op het rekest. Er werd niets mee gedaan, behalve dat er verteld werd (je lacht je dood!) : Negeer de fouten, zet de foutenrapportage uit ! Om je kapot te ergeren.

Uiteindelijk de knoop doorgehakt. Ik heb een VPS aangeschaft, een High Availabilaty VPS (niet bij Versio uiteraard), welke ik geconfigureerd heb, en waarna ik de websites gemigreerd heb. Resultaat: Draait als een tierelier, veel en veel sneller dan de shared hosting, geen enkele error, fout of wat dan ook, net zoals het hoort, en stom genoeg uiteindelijk nog goedkoper ook, zonder domeinnaam-limieten ! Stom dat ik dat niet eerder in de kieren gehad heb. Ik betaalde hier bij Versio omgerekend 36€ per maand, en ik betaal nu nog geen €30,- per maand (incl. BTW). Goede zet dus!

Maar we zijn nog niet klaar! Alles goed en wel overgezet, heb ik Versio gecontact met het verzoek om het restant van het vooruit betaalde bedrag te restitutioneren, evt. met aftrek van wat administratiekosten, gezien ik bijzonder ontevreden ben over het 'product'. Om een lang verhaal kort te maken: Versio zegt hele goede producten te leveren (lol), geen problemen te hebben (lol), geen creditfactuur aan te kunnen maken (lol), en mijn account niet stop te kunnen zetten (lol). Verder liggen uiteraard alle problemen aan mijn websites (lol) of externe partijen als GTMETRIX (lol), omdat zij zogezegd teveel traffic genereren oid, waardoor iemand iemands IP geblokkeerd heeft.

Op de opmerking dat klanttevredenheid ver te zoeken is, en dat Versio er niet veel moeite voor doet dit te behouden, krijg je enkel het simpele antwoord terug dat de proeftermijn van 2 weken verstreken is.

Ik hoop dat een ieder aan dit verhaal enige realiteitszin overhoudt, en zijn keuzes weloverwogen, met inachtneming van bovenstaande opsomming van feiten, neemt.

PS: De domeinnamen zijn bij Versio wel lekker goedkoop, en vrij simpel te configureren, dus dat kan zonder moeite bij Versio.. Eerlijk is eerlijk.

17 juli 2013 21:08
Algemeen
1,0
Prijs
4,0
Kwaliteit
1,0
Support
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Dit is een super bedrijf. Ik ben altijd binnen 2 minuten geholpen via live chat, anders krijg ik wel binnen 1 werkdag een bericht terug als het via mail gaat.

8 mei 2013 14:55
Algemeen
8,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
9,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Webhosting op zich is niets mis mee. Maar er is iets mis met hun domein registratie systeem.

Als een betaling wordt afgehaakt (dit heb ik gedaan omdat ik op mijn mobiel niet kan inloggen op mijn ING) dan zet Versio's systeem de domein vast tot er betaald is.

Toen ik thuis was probeerde ik te betalen via mijn computer, dit lukte wel maar kreeg steeds een mailtje dat de registratie van mijn domein is mislukt. Contact met Versio opgenomen, ze reageren erg snel, dus dat is wel goed. Ze hebben geprobeerd mij te helpen maar er kwam maar niets uit, ik heb meerdere malen zelf opnieuw geprobeerd na aanleiding van hun e-mails met instructies maar dit lukte steeds niet. Op den duur moest ik nog iets doen maar toen koste de domeinnaam opeens 3x zo veel omdat de actieperiode verlopen was terwijl ik mijn bestelling in de actieperiode had gedaan.

Het gaat om niet zo heel veel geld, maar ik kan nu mijn domeinnaam nog steeds niet registeren bij Versio dus voor mij is het mijn eerste en ook mijn laatste jaar dat ik bij Versio zit.

3 april 2013 11:31
Algemeen
5,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
7,0
Support
3,0
0 10 5,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik zit nu al meer dan 3 jaar bij Versio en heb nog nooit problemen gehad!
Lekker goedkoop ook voor 0,50 euro per maand.

Heb wel enkele keren gehad dat mijn websites heel even offline waren.

10 maart 2013 20:46
Algemeen
9,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
8,0
Support
8,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Prima host voor mij. Uitstekende prijs voor wat je krijgt en daarbij elke maand bonus dataverkeer en schijfruimte.
Mooi is dat er meerdere domeinen aan één hosting pakket gekoppeld kunnen worden, dat scheelt in de kosten.
Wat voor mijn gebruik ook erg prettig is zijn het onbeperkt aantal databases en deze te kunnen benaderen van buiten af.

Tot nu toe twee keer gehad dat de server waar mijn sites staan een probleem gaf maar dat werd snel verholpen. Een keer via een melding op Twitter zelfs via @VersioISP.

Voorheen draaiden mijn sites bij one.com maar dat was zeer regelmatig erg traag, bij Versio was dat een verademing en een stuk voordeliger! De verhuizing verliep ook vlekkeloos.

24 mei 2012 19:49
Algemeen
8,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
8,0
Support
9,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik beschik over het starterspakket en heb mijn website nog niet live staan, toch heb ik mijn domein al bijna een jaar. Echt kritische feedback kan ik dan ook niet geven, maar met een simpele website voor jezelf als bijv. Portfolio / Branding Page is het een geschikte hosting naar mijn idee.

Voor websites met veel traffic of voor webshops zou ik Versio niet aanraden als ik af mag gaan op overige reviews. Daarbij heb ik zelf ook al wel eens meegemaakt dat Versio weer eens "uit de lucht" is.

Wanneer ga je voor Versio, als je echt low low low budget wil. Daarom alleen een 10 voor prijs, maar de kwaliteit is er ook na.

Stiekem hoop ik toch op verbeteringen.

24 mei 2012 09:42
Algemeen
7,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
5,0
Support
6,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio is goedkoop, dat is ook het enige positieve dat ik te melden heb. Twee keer per maand was de site voor lange tijd niet bereikbaar, de 24-dienst was bij tijd en wijlen onbereikbaar, als er eenmaal werd opgenomen was het iemand die je halfwakker kortaf te woord stond. Enkele keren werd ook ontkend dat er uberhaupt problemen hadden bestaan.

23 mei 2012 20:58
Algemeen
2,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
1,0
Support
1,0
0 10 2,0