HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Prima service, klein pakketje nodig voor een klant van ons.

4 juli 2019 11:13
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio is zeer handig om snel te controleren of uw domeinnaam nog steeds beschikbaar is. Ook zijn de prijzen om de domeinnaam te kopen goedkoper in vergelijking met andere websites. Ook is Versio snel en gebruiksvriendelijk, een leek als ik was in nog geen 10 min in het bezit van een website. Zeker een aanrader.

30 juni 2019 11:53
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

De website is soms ondoorzichtig in de informatie. Wat betaal je bijvoorbeeld na een jaar? Is dat het maand of jaarbedrag? Ook de automatische incasso is wat omslachtig. Aan de andere kant houd je wel goed overzicht in de klantpaneel (bijzondere naam). De gevraagde support is uitmuntend en dat is misschien wel de belangrijkste reden om gebruik te maken van Versio. Dus gewoon duidelijk zijn in jullie informatie, want jullie hebben een goed verhaal

19 juni 2019 15:26
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Zeer snelle aanvraagprocedure, adequate installatiemogelijkheden. Super!

18 juni 2019 13:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Heel handig platform voor het maken van de website voor het bedrijf van mijn stiefmoeder!!! Zeker aan te raden!

17 juni 2019 16:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik had een vraag om mijn domein te linken en werd onmiddellijk geholpen. Top!

13 juni 2019 09:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

hosting brons, een aantal domeinen

regelmatig kwamen mails niet aan als ik een mail verstuurde waardoor er miscommunicatie en verlies van opdrachten was. ze werken met oudere systemen op het moment dat ik van ze af nam en supporten geen iPv6 wat zorgt dat voor een aantal bedrijven met up to date systemen de mail weigeren. in dit is maar 1 van de redenen dat mail niet aankwam.
ze hebben zelfs van een domein alle emailaccount gedelete!!. ik heb ze gevraagd hoe dat kon en hoe dit voor de toekomst gezorgd kan worden dat dit nooit meer gebeurd. ze namen totaal geen verantwoordelijkheid, werkten niet mee om te kijken hoe het niet meer kon gebeuren, stelden geen oplossing voor. waren niet empatisch.

ze bieden software aan die automatisch geinstalleerd kan worden via een automatische installer, erg handig. het is alleen zo dat ze reclame maken voor dat ze specifieke software aanbieden maar ze communiceren niet dat ze hele lage specs aanbieden voor sommige hostingpakketen die een deel van de automatisch te installeren software niet kan draaien. de informatie wat de specs zijn van de hosting wordt zover ik weet niet aangeboden via de website.

ze zijn alleen te bereiken via tickets wat ik goed begrijp voor de efficientie, maar de kwaliteit van vragen beantwoorden is heel slecht. er zijn bijna altijd een tiental berichten nodig om de meest simpele dingen te vragen.

als ik het goed heb hebben ze prijsverhogingen hebben doorgevoerd die soms 5x hoger waren dan de oorspronkelijke prijs. er is op het internet allerlei informatie over te vinden. ik weet niet zeker wat precies de prijsverhoging is

ik heb het idee dat ze allerlei overlappende systemen die hetzelfde managen op een andere manier omdat ze bestaande diensten/software aan elkaar hebben geplakt.

ik ben naar transip overgestapt en die reageren snel en gestructureerd, alles loopt soepel en is zeer gestructureerd.

11 juni 2019 12:41
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
3,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Het was echt enorm goedkoop, Hierbij zie je wel dat de kwaliteit slechter is, En de support minder, Maar ja. Zulke goede prijzen moet je niet laten liggen

10 juni 2019 19:16
Support
6,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Slechte ervaring met dit bedrijf gehad.

6 juni 2019 12:06
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
1,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Hele slechte ervaring gehad met dit bedrijf. ingewikkelde website voor de meeste ondernemers, op moment van kopen heel vriendelijk en goede kwalitatief goed en snelle response. Na het pakket gekocht te hebben niks meer van de support of service te merken en zeer onbeleefd. Ook kan je dit bedrijf telefonisch op geen enkele manier bereiken alleen via de mail waar ze zeer traag op reageren. Raad dit bedrijf ten zeerste af bij elke ondernemer.

Goedkoop is duurkoop!

6 juni 2019 10:38
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
5,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

snelheid, top...!! ik zeg het voort.

4 juni 2019 15:49
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Zeer goede webhosting en domeinnaambeheer. 0 problemen mee gehad, hoop dat het zo goed blijft!

3 juni 2019 16:36
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ingewikkelde site om als leek een correcte bestelling te kunnen doen. Maar eens je wat zoekt lijkt het logisch.
Eerlijke prijzen.

31 mei 2019 12:03
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Makkelijk en snel geregeld, alleen alles instellen was lastig. Support via faq was wel goed.

30 mei 2019 21:09
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Ik zit nu al 10 jaar bij versio, ik ben erg tevreden met hun groei. De support is er alleen maar beter op geworden. en ze breiden hun pakketten goed uit.

28 mei 2019 11:49
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0