HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Een aantal jaren hebben we de website van onze vereniging gehost bij Versio. Deze werd onderhouden door onze secretaris en had dus ook de inloggegevens. Toen deze plotseling overleed, konden we niet meer inloggen vanwege het ontbreken van de inloggegevens. Ook zijn mailbox waar deze gegevens in stonden was niet toegankelijk. We hebben gemaild, gebeld en van alles geprobeerd met diverse bewijsstukken, maar Versio wilde niet meewerken. Uiteindelijk hebben we Versio verzocht de gehele website te verwijderen en het abonnement te beeindigen. Na weken mailen en zeuren hebben ze hieraan gehoor gegeven en hebben ze de nabestaanden van de overledene eindelijk met rust gelaten.
We schaamden ons als vereniging diep tegenover hen dat ze zoveel last hadden van een partij welke was verbonden aan de vereniging.

4 mei 2019 20:31
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
5,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Snelle hulp dmv de helpdesk en dat voor een lage prijs!

2 mei 2019 15:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Beste,

Bij het kiezen van een pakket krijg een je een helder overzichtelijk beeld om te selecteren.
Ondersteuning nog niet nodig gehad maar mensen uit mijn omgeving zijn goed te spreken hierover.

top!

2 mei 2019 10:30
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Starter heet nu Brons en prijs is 2,50 p/m, dus dat 0,61 klopt niet.
Verder, wordt regelmatig gelogen door de support team.
Wel wordt redelijke opslagruimte geboden (5gb) en ook is server redelijk stabiel.
Echter, verhouding prijs-kwaliteit klopt niet vooraal doordat supportteam voortdurend liegt. Deze lijkt ook incompetent zijn.
Ik zou Versio niet aanraden, tenzij je wil veel betalen voor simpele diensten.

14 april 2019 14:31
Support
1,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
1,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Zeer vlotte verhuis van domeinnaam voor een zeer lage prijs.

11 april 2019 15:41
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Waardeloos, meer hoef ik niet te zeggen

10 april 2019 16:23
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
7,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Ben er net mee bezig en het werkt prima.
Goedkoper heb ik niet kunnen vinden en je krijgt veel waar voor je geld plus een hoop extra GRATIS extra's.

9 april 2019 14:18
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Aanvankelijk was het moeilijk om support te krijgen maar via mail ging het uiteindelijk helemaal goed. Ben prima op weg geholpen met het opzetten van mijn site.

9 april 2019 13:10
Support
6,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Een prijsverhoging doorvoeren van 457%, alleen een nieuwsbrief gebruiken als mededeling met de melding dat we als klant niets hoeven te doen, we gaan meer krijgen. Ze vergeten dat we als klanten rechten hebben en onze goedkeuring moeten geven!
Dit is op zijn minst misleidend maar het riekt nu toch erg naar oplichting!
Ik heb direct domein en hosting verhuist!
Natuurlijk bij een niet TWS hosting bedrijf!

8 april 2019 19:35
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Uitstekende support, snelle service (ik had altijd binnen het uur antwoord, waren altijd zeer goed in staat me te helpen)
Zeer goede prijs, heel goedkoop en werkt zeer goed
Gebruiksvriendelijk platform

7 april 2019 13:07
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Wat een vreselijk bedrijf is Versio. Goedkoop is duurkoop gaat bij hen zeker op. Sinds dag 1 heb ik problemen gehad met de automatische firewall van Versio die mij steeds blokkeert van mijn eigen gehoste server. De klantenservice is op z'n zachtst vreselijk beroerd te noemen. De live chat laat telkens minstens een dag op zich wachten om beantwoord te worden, en dan krijg je meestal geen antwoord op je vraag maar een vraag terug. Run absoluut niet je business via hun servers want gegarandeerd dat je site niet bereikbaar is voor je klanten. Je mail ontvangen kan je ook wel vergeten want die doet het negen van de tien keer niet.

Ik betaal liever een tientje per maand voor een normale hosting provider dan dat ik bij dit flutbedrijf blijf. Ben nu zeer tevreden klant bij Mijndomein.

2 april 2019 16:09
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
4,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

De prijzen zijn ineens fors omhoog gegaan. Zelfs zo hoog dat het niet klopt met wat op de website vermeld staat Geld wordt gewoon afgeschreven en je moet betalen anders wordt er per mail gewezen op een incasso traject. Het webhosting pakket kost 0.50 cent per maand. Dat is circa 6 euro per jaar. Ze hebben 30 euro in rekening gebracht (ik heb 2 webhosting pakketten dus dat is 60 euro). Ik heb een paar dagen geleden een klacht ticket ingediend. Deze klacht is nog niet behandeld. Vandaag een nieuw ticket aangemaakt. De prijzen kloppen niet en ze hebben geen aankondiging gedaan. Uiteraard ga ik dit niet betalen. Versio is niet meer wat het was. Tijd om te verhuizen. Dit is 1e klas oplichting.Minimale wachttijd bij de klantenservice is een paar dagen

2 april 2019 10:20
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Klantenservice? Live-chat ? Misschien op 24 uur!
En dit in deze tijd, een service zou meer mogen zijn dan de klant dagen in de steek te laten.
Na een (door hun erkende) storing bij hun DNS servers is één van onze websites niet meer bereikbaar vanuit ons kantoor. Zodra we op een andere locatie (IP-adres) zitten werkt het wel.
Enige reactie dat tot nu toe kwam was de stomme basis vragen: "heb je de cache gedumpt?".
En dat terwijl ik aan geef dat ELK toestel de website wél toont als ik op het mobiel netwerk ga.

Het probleem sleept nu al 5 dagen aan waardoor wij veel zakelijke mails missen en hier dus nu al deals mee gemist hebben. Zéér triestig.

20 maart 2019 21:32
Support
1,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Eerst 6 uur lang al je domeinnamen / mail / hosting die niet werken en vervolgens geen reactie meer op je vragen hierna. Wat een slechte service.

18 maart 2019 15:08
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Prima vps, ik host er WordPress websites mee. Helaas geen optie om een eigen installatie CD of disk image te gebruiken. Ook geen keuze voor Arch Linux mogeljjk.

16 maart 2019 13:57
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0