HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1579 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Prima vps, ik host er WordPress websites mee. Helaas geen optie om een eigen installatie CD of disk image te gebruiken. Ook geen keuze voor Arch Linux mogeljjk.

16 maart 2019 13:57
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Slechte communicatieve vaardigheden. Onbeschoft. Vooral als er een storing is, zoals dat vandaag was. DNS deed het niet meer. Storing. Van al hun klanten. Minstens 14 uur lang. Dus alle domeinen onbruikbaar.
Geen duidelijke info en na (eindelijk!) oplossing met een smoes komen. Duidelijk geval van ontlopen. En dat is wat klanten ook zouden moeten doen. Versio ontlopen met een grote boog er omheen.
Ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt alle DNS registraties die ik daar nog had, om die te verhuizen.

15 maart 2019 21:21
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Leuke ervaring bij het overschakelen van 2 domeinen. Soms even zoeken, maar alles is wel te vinden.

14 maart 2019 15:11
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Voor een voordelige prijs heb ik veel gekregen en kan goed van start gaan met mijn zaken.

13 maart 2019 09:08
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

De verhuizing van mijn domein en hosting verliepen vlot en goed. De prijzen bij Versio zijn een stuk scherper dan bij mijn oude provider en heb nog niets gemist qua functionaliteit of performance.

6 maart 2019 13:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

super ervaring en makkelijk te gebruiken

5 maart 2019 13:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Power

Bij versioo.nl heb ik super goeie ervaringen mee. Altijd vriendelijk zeer tevreden!

4 maart 2019 14:45
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Mijn webhosting account verloopt onaangekondigd af. Nu vragen ze 80 euro in plaats van 24 om het te verlengen. Dit slecht enkele uren na de deadline. Moest dit vernemen via een mail NA de deadline.
Nu antwoorden ze niet op mijn mails. Slecht, geen aanrader dit bedrijf..

4 maart 2019 13:23
Support
1,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
5,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Tot voor kort tevreden klant maar heimelijk begon Versio me plots "groothandel" maandprijzen aan te rekenen (19 euro weggesmeten geld per maand).
Tijd om te veranderen!
Nooit meer Versio.

3 maart 2019 17:19
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

ben slechtziend en had wat hulp nodig.
werd direct goed geholpen via de chat.

3 maart 2019 14:18
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

De automatische verlening stond aan. Tja. Dus toen het abonnement verviel werd ik opeens automatisch ingetekend voor maar liefst 2 jaar!, in plaats van 1. Nee, een creditnota geven ze niet als je wil overstappen naar een andere host. Pech gehad. En als je SSL wil voor je site of een sitebuilder tool, wat je op een ander gratis erbij krijgt, dan betaal je. Je kan SSL zelf gaan installeren maar als het mislukt heb je dikke pech. Je kan het niet complete stappenplan volgen. Ze kunnen het ook voor u doen hoor, maar je voelt hem al komen, passeer weer langs de kassa.
De helpdesk is behelpen met een forum van eigen gebruikers. Als je het mailadres weet te vinden, kan je ook een mail sturen naar de helpdesk. Kom je niet veel wijzer uit meestal. Ondanks dat we geen centen terugkrijgen, denk ik toch over te stappen naar concurrentie waar ik al een andere site heb draaien en waar je alles gratis krijgt alsook deftige ondersteuning. Na minstens 3 jaar klant verwacht je toch een minder bestolen gevoel eraan over te houden.

18 februari 2019 14:38
Support
3,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

ik krijg een boete van 40 euro van hun omdat ik -2 E stond op hun site.

13 februari 2019 11:47
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ze lokken mensen met lage prijzen maar er zijn AL-TIJD problemen en miserie.
Ze komen hun verplichtingen niet na, geven 0,0 support, liegen en bedriegen en trekken zich geen fluit van de wet aan.
Ik heb meegemaakt dat er geld werd bijgevraagd voor een reeds betaald product "want de prijzen zijn opgeslagen". De keuze was bijbetalen of product en geld kwijt.
Nadien komen ze met belachelijk grote prijsverhogingen die 1 dag op voorhand worden aangekondigd en alle lopende producten krijgen plots ongevraagd en ongewild "upgrades".
Ze komen ermee weg omdat niemand een zaak aanspant voor enkele tientjes.

Ik heb al enkele hosters versleten maar versio slaat werkelijk alles.

Oplichters en bedriegers, blijf er weg.

7 februari 2019 16:54
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
3,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Vroeger altijd al een raar gevoel gehad toen ik hier nog hosting had lopen. Tegenwoordig zijn ze de weg echt kwijt met hun bizarre bedrijfsvoering en prijsverhogingen.

4 februari 2019 11:47
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Erg slecht dit bedrijf in meerdere opzichten..

1 februari 2019 12:29
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0