HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Wat een slecht bedrijf en service die echt bagger is.

waardeloze service en chat en mail lijkt altijd wel 1richtingsweg.

Ja klopt...ze dreigen nog weleens met dat je moet oppassen dat je geen laster pleegt....

nou versio….jullie zijn het niet waard om over te vertellen, behalve hetgeen dat ik iedereen wil behoeden !!

Zoek een ander hosting bedrijf die wel service verlenen....zijn er genoeg van …..

voor mij NOOIT MEER VERSIO

26 januari 2019 19:17
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Waardeloos !!

Service is echt bagger.
Als klant zien ze je graag komen, maar eenmaal klant kan je het lazerus krijgen.

Ben lang klant met heel veel domeinnamen en accounts.....maar ga ze allemaal weghalen .

Pas op!!! maak voor iedere domeinnaam een account aan, want bij problemen van 1 domeinnaam blokkeren ze je gehele account. Met als gevolg dat je er niet meer bij je andere domeinnamen kan.

Ben nu bezig al mijn domeinnamen weg te halen bij versio, maar de verhuiscodes geven zijn ze niet snel in als je het account niet meer in komt.....maar daarover ga ik een officiele klacht indienen.

service via de chat is echt huilen en zwaar onder de maat.....lijken wel een stelletje pubers.

Ik adviseer versio absoluut niet aan.


Nou versio kijk zelf mar of dit laster is of vrijhed van menings uiting !!!!

Hoop dat mensen eerst verder kijken voordat ze jullie verkiezen.

Waardeloze firma


26 januari 2019 19:11
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Op het eerste gezicht lijkt de prijs interessant maar zodra je veel domeinnamen hebt, en veel hostingpakketten, maken ze het zo onoverzichtelijk mogelijk en geven ze je niet de kans om dingen op tijd te kunnen opzeggen. Zo kost het je dus toch nog veel geld.

Service is echt belabberd, je kunt het niet echt service noemen. Ze antwoorden wel, maar de intentie om je te helpen is er niet.

Ik ga geleidelijk over naar TransIP met mijn 250 domeinnamen, 25 hostingpakketten en 4 VPS'en. Stuk betrouwbaarder, en warempel, de klantenservice biedt ook nog eens echt service...

23 januari 2019 15:24
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
3,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Prima, nog geen downtime gehad sinds ik bij Versio zit (nu ongeveer een week), de sitebuilder werkt redelijk goed en de prijzen zijn laag!

21 januari 2019 21:02
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Sinds Versio door TWS is overgenomen maken ze rare sprongen en gaan hard achteruit op alle vlakken. Ineens krioelt het van de addertjes onder het gras en wordt er op allerlei manieren geprobeerd om meer geld uit het klantenbestand te persen.

Plotselinge zeer grote prijsverhogingen van domeinnamen en hostingpakketten als ook een ongevraagd extra abonnement/status "Groothandel/Reseller" waarvoor je per maand 19 euro moet betalen. Nooit om dit extra abonnement gevraagd, wel gelijk een factuur en afschrijving door Versio.

Klachten hierover worden door de klantenservice ontweken. Dit zit niet in de klantenservice. Dit is het beleid van TWS. Let op: TWS is bezig met het overnemen van meerdere hosters en bij allen blijken ze dit soort truuks uit te gaan halen. Let dus op waar je heen gaat.

Google maar even op TWS hosting. Op hun hoofdpagina staan alle overgenomen merken.

Uit de buurt blijven!

19 januari 2019 15:08
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Niks dan positiviteit. Ik zag versio ook VPSen host, maar dat kan helaas niet concurreren met de hele stack van amazon services (zowel inhoudelijk als qua prijs), en ik vrees dat Versio die strijd ook niet kan winnen, hoezeer ik het Versio ook gun.
Enige dingetje is dat ik het vreemd vind dat geld gevraagd wordt voor automatische incasso ipv het "opladen van een portefeuille". Dat valt wel heel erg uit de toon met andere online diensten en lijkt wat ouderwets. En ja, ik begrijp dat mollie geld kost, maar nogmaals, zie alle andere online dienstverleners.

18 januari 2019 16:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik heb eerder gereageerd, maar sinds die reactie kan ik niet meer op Versio hun forum reageren of een topic starten. Dan maar hier (en op diverse andere vergelijkings-sites) neerzetten hoe zij met hun trouwe klanten omgaan. Hieronder wat ik nogwilde plaatsen bij Versio...


Eens zien of ik al weer kan reageren.... Censuur op Versio, zal mijn mening dan toch maar op andere sites gaan plaatsen, had dat al gedaan op 1 website en daarna kon ik dus niet meer reageren hier, wat laten jullie je toch kennen. Bedankt dat de ware aard boven komt, na jarenlang trouw klant te zijn, gaan wij nu echt alles weghalen bij Versio!
Sterkte met alles, VAARWEL VERSIO!

16 januari 2019 09:49
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Heb al jaren vele domeinnamen en een reseller webhosting bij Versio maar wat gebeurd er nu opeens de prijzen worden enorm verhoogd. Eerst voor lagere prijzen klanten binnen hengelen en bij 140.000 - 1 tevreden klanten de prijzen enorm laten stijgen. Heb meestal geen support nodig voor het inrichten van je webhosting maar helaas is de helpdesk dik onder niveau. Heb al mijn domeinen verhuisd en de webhosting automatisch verlengen heb ik uit gezet en loopt vanzelf af. Er zijn nog vele webhosting aanbieders met een veel lagere prijs met dezelfde mogelijkheden als bij Versio.

13 januari 2019 01:14
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Complete

In den beginne gaat alles goed, snel en goedkoop. Tot dat je gaat verlengen na een jaar. Dan wordt alles ineens 5-10% duurder. En dit jaar zelfs 30% duurder. Pure oplichteritus! Ma ja in Nederland mag dat!

6 januari 2019 13:51
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Het is wel duidelijk dat Versio het roer heeft omgegooid, de verkeerde kant op. Grote prijsstijgingen die worden weggemoffeld in een hallelujah "Versio gaat als een speer!" mailtje. Ik snap dat de investeringsmaatschappij hogere prijzen wil, maar communiceer dat dan netjes. Daarnaast sneaky tructjes om je nog meer geld uit de zak te kloppen: ongevraagd "groothandelsprijzen" invoeren bij je account (à €19/mnd) zonder toestemming. Tja Versio, ik ga gauw naar een andere partij toe...

4 januari 2019 18:29
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ongehoorde prijsstijgingen onder het motto dat er iets te vieren valt. Wat een drama!

3 januari 2019 14:05
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Duur, slecht, absurde prijstijgingen, wijze van communicatie om van te janken.

24 december 2018 12:00
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Verschrikkelijke host. Censureert alle berichten die gaan over prijsstijgingen, geen contact met klantenservice mogelijk na talloze pogingen.
Extreem duur plotseling (500% prijsstijging), terwijl de dienst die ze leveren sterk achteruit gegaan is.

24 december 2018 11:57
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Vroeger had je direct iemand vast bij de helpdesk. Nu antwoorden ze uren later of gewoon niet meer. Toch zeker niet als het gaat over de financiële kant.

Maar 5 KEER DUURDER worden overnacht, zonder dat er een verwittiging was (je moest echt diep gaan zoeken, want werd nu gecommuniceerd als aanpassing van de voorwaarden... omdat ze willen werken met resellers) is toch niet normaal. Wie kan zo iets nu nog vertrouwen. Morgen worden ze 10 keer duurder, zonder verwittiging. Alleen bij Hollanders kan je zo'n dingen tegen komen zeggen wij hier in België!

Bovendien staat heel duidelijk in hun voorwaarden dat de prijzen maximum 10% kunnen stijgen zonder verwittiging. Maar dan worden de prijzen wel opgetrokken met 500% zonder dat je een mail ontvangt waarop duidelijk staat 'prijsaanpassingen'.

De boodschap: ga er weg
Met wat ze doen hebben ze geen poot om op te staan.
Hier in België riskeren ze bovendien nog eens een aanzienlijke boete voor fraudeur (want ze voeren handel via .be domein, ook al is het doorgestuurd)

17 december 2018 17:31
Support
2,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Iemand die hier een goede review geeft, zijn echt dom!

Ik ben geblokkeerd op mijn eigen website, moet via Tor browser mijn website bijwerken.

12 december 2018 23:20
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0