HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik ben niet de meest geavanceerde gebruiker en kan hier zeker goed mee uit de voeten. Helpdesk twee keer nodig gehad en is prima. Facturatie verloopt vlot, duidelijk en prettig. Al met al sinds jaren een tevreden gebruiker.

13 november 2018 09:40
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

echt een gewelidge host, word snel geholpen met vragen, duidelijke antwoorden en stappen waar je iets mee kunt

12 november 2018 21:57
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Waardeloze klantenservice. Mijn website heeft nu al meerdere keren plat gelegen. De klantenservice is totaal niet bereikbaar. Na 11 uur wachten nog steeds geen reactie op mijn chatbericht. Ook tickets worden niet bekeken. Niet telefonisch bereikbaar, alleen voor spoed. Mocht je toch durven bellen, betaal je 100 euro boete.

8 november 2018 10:31
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Mijn eerste eigen zakelijke website. Erg goede interface van de website van Versio, Erg duidelijk en het liet me dan ook met weinig vragen achter. De antwoorden op de vragen die ik wel had heb ik gemakkelijk zelf kunnen achterhalen via de website.

De website builder is ook erg duidelijk, en wederom, erg handig met mogelijke vragen.

31 oktober 2018 13:45
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Prima webhosting. Soms komen de wijzingen wat later door maar daar heb ik vrede mee. DNS krijg ik nog niet aan de praat maar daar kom ik wel uit.

31 oktober 2018 08:58
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

De support is snel, goedkope domein namen, en geen addertjes onder het gras!

31 oktober 2018 08:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Good webhosting at affordable prices. Would recommend to anyone looking for a complete and fully customisable DirectAdmin service. Difficult to adjust public ftp upload space when trying to upload sql database, for the rest it's very efficient

30 oktober 2018 22:59
Support
6,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
7,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik kies al jaren lang voor Versio en ik blijf ook voor deze provider kiezen. Bij al mijn webdesign klanten beveel ik ze aan, omdat ze er altijd voor zorgen dat de klant tevreden is. De voornaamste redenen, voor mij, om te kiezen voor Versio zijn:
1) Eerlijke prijzen
2) Een chatpaneel voor klantenservice (heel fijn voor als je radeloos bent, maar geen tijd hebt om te bellen)
3) De hoge kwaliteit (nooit uitval en nooit storingen gehad)

30 oktober 2018 16:30
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

DRAMA....SLECHTSTE HELPDESK EVER....Snel doorlopen mensen, deze helpdesk wenst geen klanten te helpen, alleen maar hun "resellers" waar ze geld aan kunnen verdienen. Geen telefonische support en die stomme chat duurt uren....ben serieus 4 uur bezig geweest om mijn email te kunnen forwarden. Zelden zo'n dramatisch bedrijf en service meegemaakt.

30 oktober 2018 10:31
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

absoluut verschikkelijke support die niet reageert op emails, alleen al de email vinden was een speurtocht.

28 oktober 2018 23:39
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
10,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Top! Ook op de website veel "how-to's". Erg tevreden

25 oktober 2018 15:52
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Na een paar omzwervingen bij verschillende webhostings ben ik bij Versio gekomen. Van deze beslissing heb ik nog geen minuut spijt gehad. Mijn joomla sites draaien hier vlot, zonder enige downtime, het beste wat ik ooit gehad heb!

9 oktober 2018 16:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Het is echt een hele goede hosting om een website op te beginnen.

9 oktober 2018 12:22
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Zowel de service als prijs van Versio zijn een dikke tegenvaller. Versio voldoet helemaal niet aan onze verwachtingen! Er was geen PHP aanwezig op de server, VPS was veel trager dan een shared hosting. De verhuis service, om het plat te zeggen, trekt op niks! Wij hebben meerdere malen problemen aangekaart maar er werd ons nooit oplossing gegeven. Versio mag vele fouten maken maar als wij een refund aanvragen die net buiten hun termijn valt wordt deze geweigerd. Klantvriendelijk zijn ze nu ook niet bepaald want hun fouten werden in onze schoenen geschoven. Moesten wij op die manier omgaan met onze klanten, we zouden niet meer bestaan!

5 oktober 2018 14:19
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Wij zijn het beu! Een aantal maand geleden zijn wij veranderd van hosting provider en dit gepaard met veel problemen ondanks de hoge prijs die we betalen. Versio vindt het helemaal niet nodig om problemen op te lossen of tijdig te antwoorden op e-mails. Het gevraagde product werd eveneens niet afgeleverd, zo was er geen PHP geïnstalleerd en was de VPS 20 seconden trager dan een shared hosting. Wetende dat de laadsnelheid van websites in deze tijden zeer belangrijk is. Versio bied aan hun klanten ook een verhuis service aan alleen moet u een dikke 3 weken geduld hebben tegen dat ze er echt werk van maken. Kort samengevat: Versio is veel te duur voor de producten en service die ze afleveren. Versio is een geld en tijd verspilling!

5 oktober 2018 14:17
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0