HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ben probleemloos overgestapt, en de informatie die gegeven wordt op de site (de support dus) is duidelijk en praktisch toepasbaar.
Ik ben overgestapt vanwege de prijs, en vind het jammer dat ik dat niet eerder heb gedaan.
Wat enerzijds fijn is is dat er een duidelijk overzicht met alle nodige gegevens gemaild wordt; ik vraag me af of het niet mogelijk is daar een veiliger manier voor te vinden.
Verder: helemaal prima.

20 september 2018 17:06
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goed!

19 september 2018 09:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Geweldige ISP, goede waarde voor een goede prijs. Zeker om aan te raden!

17 september 2018 23:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Erg fijne hosting, goede support en alles werkt perfect. Geen problemen mee gehad tot dusver.

17 september 2018 12:55
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Perfect

8 september 2018 13:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
4,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio heeft een eenvoudige, simpele en erg toegankelijke manier om allerlei online-diensten af te nemen. Ikzelf neem webhosting af en een aantal andere diensten. Ik ben hierover erg tevreden! Top bedrijf!

7 september 2018 12:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik ben zeer tevreden over Versio. Ze bieden goedkope webhosting pakketten, domeinen en certificaten, ideaal voor elke beginner.

6 september 2018 18:47
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Solide en goede webhosting. Fantastische prijs/kwaliteit verhouding. Werkt volledig zoals verwacht.

6 september 2018 18:29
Support
6,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Zeer fijne hostingpartij, goedkope pakketten waarbij alles duidelijk staat beschreven. Een aanrader!

6 september 2018 14:25
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik ben al een tijdje klant van Versio en tot nu toe bevalt dit prima! Ze hebben goedkope webhosting pakketten in verschillende varianten en diverse software kun je met een druk op de knop laten installeren op je domein.

6 september 2018 08:47
Support
7,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Snel geregeld, compleet en duidelijk. Wat wil je nog meer?

3 september 2018 08:43
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Sinds kort 2 domeinnamen bij Versio aangekocht.
Dagjetilburg.com en EU voorlopig gebruik ik deze naam voor op sociale media. Website wil ik hiervan wel in de toekomst van gaan maken. Op hun site duidelijke uitleg en makkelijk te begrijpen.

29 augustus 2018 13:15
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Super goed geholpen door de chatmedewerker in de keuze voor een SSL certificaat. Dankzij het meedenken en helpen uitzoeken ook nog eens flink bespaard!

28 augustus 2018 13:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Basis

Zonet pakket "groot" aangeschaft op versio.nl. Ging super vlot en de prijs maakte het nog beter! Even wennen aan het controle paneel maar alles lijkt me meteen vrij duidelijk en makkelijk terug te vinden.

Support heb ik nog niet nodig gehad (positief?!) maar ik heb er al goede dingen over gehoord, vandaar ook een goede rating.

28 augustus 2018 13:10
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ondertussen heb ik meerdere websites bij Versio. Onlangs heb ik een reseller abonnement afgesloten. Alle bestellingen worden snel verwerkt, de mogelijkheden via het klantenlaneel zijn goed doorontwikkeld en de laadtijd is eigenlijk altijd goed.

26 augustus 2018 22:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0