HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1579 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

beste gebruikersgemak

11 juli 2018 22:55
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Het werkt fijn en altijd bereikbaar, geen gezeur gehad.

11 juli 2018 10:58
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Tot nu toe geen gezeur gehad bij versio, altijd hele snelle support, dag en nacht, je word netjes behandeld, en het is ook nog eens goedkoop! wat mij betreft een aanrader voor iedereen.

10 juli 2018 20:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Geen tegenvallers, snelle levering, goede support en een snel bereik.

10 juli 2018 17:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Alles is snel geregeld, geen gedoe. Makkelijke beschrijvingen over het gebruik van de pakketten en werkt gewoon anar behoren.

3 juli 2018 17:22
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik was op zoek naar een goedkoop wildcard certificaat. Ik kwam vervolgens terecht bij Versio. Binnen enkele minuten was alles geregeld. CSR aangeleverd, certificaat opgehaald en werken. Ook de portal ziet er netjes uit en werkt prima. Geen probleem met her uitgifte of iets, helemaal top!

28 juni 2018 13:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik had een nieuw hostingbedrijf nodig. Kijken en vergelijken op internet welke komt goed uit de reviews en is qua prijs/kwaliteit. Versio kwam daar steeds goed uit.
Aanvragen van domeinnaam en hostingpakket via internet is erg makkelijk en binnen vijf minuten geregeld.
Toen kwam het: nieuwe hoster dus ook nieuw klanten/administratief gedeelte. Eigenlijk viel dat ook wel mee. Versio heeft online een duidelijke gebruiksaanwijzing/handeling wat je moet doen. Dus domeinnaam gekoppeld aan mijn hostpakket. Een SSL meteen er ook bij gekocht. En als je de stappen gewoon goed volgt wat in de handleiding staat is het erg eenvoudig (dat deed ik dus eerst niet, dacht ik kan het wel). Dus de site nu beveiligd met een slotje.
De echte "menselijke" support heb ik (nog) geen gebruik van gemaakt omdat eigenlijk alles wel online staat en er een forum is voor klanten waar je ook veel op kan vinden.
Tot op heden geen spijt van mijn beslissing.

27 juni 2018 15:32
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Top so far!

23 juni 2018 21:58
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Bij Versio halen wij altijd onze domeinen. Het is gemakkelijk te bestellen en te regelen en binnen no-time kan je er gebruik van maken. Er zijn goedkopere sites, maar tot nu niet zo betrouwbaar en snelle service zoals hier gezien!

23 juni 2018 13:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Versio is helemaal de bom rondom. Op en neer. Heen en weer .En weer terug alles gaat vliegensvlug.

21 juni 2018 17:22
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Prima service, mooi webpanel en support is snel en vakkundig. Nog geen slechte punten kunnen ontdekken.

18 juni 2018 21:38
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Mijn ervaring is voor een beginner wat moeilijk

15 juni 2018 10:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Nooit problemen gehad met Versio in alle jaren dat ik al klant ben. Daarnaast hebben ze regelmatig acties en zijn de DNS servers (zo goed als) nooit down. Zeker aan te raden!

13 juni 2018 21:56
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Onze website staat op een share hosting pakket bij Versio.nl. God wat hebben wij spijt dat wij voor versio hebben gekozen zeggen.

De eerste keer hebben wij gevraagd waarom zij dit deden en het antwoord was dat alle websites enorm druk waren. Na onderzoek kwamen we er achter dat dit een leugen was.
Sommige websites gebruiken alleen e-mail
Sommige websites hebben geen database maar enkel een paar PHP codes.

Ons verzoek om hierop te reageren is vervolgens verwijderd uit hun ticketsysteem!! Er van uitgaande dat dit niet meer zou gebeuren hebben wij dit niet opgevolgd.

Maar nu voor de 2de keer in een maand zetten zij weer de websites van 30 klanten offline. Schandalig support, medewerkers en service.

Versio is een budgethoster maar onbeschofte medewerkers, slechte support is blijkbaar hun manier om geld te verdienen.

De recente overname van Versio.nl zal dan ook de downfall van Versio worden.

12 juni 2018 16:40
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Ik had een nieuw domein nodig een een nieuwe en verbeterde host nodig. Ik vroeg toen die tijd rond en iemand adviseerde mij Versio. De prijzen zijn erg laag maar de kwaliteit goed. Ik betaalde, en kon gelijk beginnen. En met zo’n kwaliteit, is het je geld echt waard!

11 juni 2018 14:09
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0