HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Verhuizen van domeinen vlekkeloos verlopen. Makkelijke webpanel met alle nodige features.

8 juni 2018 13:12
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Vroeger waren ze goed en een goede service. Nu Is het slecht geworden. Moeilijk bereikbaar. Geen contact, reageren alleen met een ticket. Wat niet werkt als je niet kan inloggen. Rekeningen terwijl je je account hebt opgezegd. Dus. Niet in zee gaan met ze!

6 juni 2018 12:05
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

De registratie en verhuizing van mijn domein naar Versio is heel snel en soepel verlopen.
Ook het instellen en beheren van het domein gaat prima. duidelijke software.

Een aanrader !

5 juni 2018 19:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Na wat opstart problemen aan onze kant, die versio voor ons perfect heeft opgelost.
Kan ik niks anders zeggen dan een prima ISP.

3 juni 2018 21:52
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik heb al een paar dingen gekocht bij Versio en de kwaliteit is 10/10.

3 juni 2018 20:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Al jaren klant en ik ben nog nooit teleurgesteld. Snelle afwikkeling van zaken en gebruiksvriendelijke begrijpelijke website.

2 juni 2018 12:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Versio.nl is een prima webhosting-server, nooit geen problemen met snelheid o.i.d. gehad. Als start-up ideaal, omdat je weinig opstartkosten hebt en relatief weinig data opslaat op je website, en ook je mailverkeer niet heel erg intensief is.

1 juni 2018 14:56
Support
6,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

ik heb er geld op gezet en de automatische incasso al betaald NA dat ik een domeinaam heb gekocht, en ineens is er wat fout gegaan en word het op mijn online budget gestort. ik kan blijkbaar de naam steeds maar niet kllen

1 juni 2018 00:22
Support
5,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
5,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goedkoop maar daar is dan ook alles mee gezegd.
Updates zijn traag, backups duren uren en de support of klantenservice komt neer op letterlijk "zoek het zelf maar uit"
Goedkoop ja, maar voor wat ze leveren veel te duur.

31 mei 2018 23:38
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
4,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Tot nu toe goede etvaringen ermee

31 mei 2018 08:28
Support
4,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Versio werd mij aangeraden door een vriend. Ben er wel tevreden mee, erg voordelig en precies wat ik zocht. Wel een beetje traagjes had ik gehoord maar daar had ik niks van gemerkt.

30 mei 2018 20:40
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Ik ben enorm tevreden over Versio. Ze behandelen de klanten goed en de service is heel snel. Echter leuke acties en alles word enorm snel afgewikkeld.

30 mei 2018 11:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Eenvoudige en goedkope webhosting en domeinnamen!
Gratis website software. account instellingen naar wens in te richten. Prima dus!

30 mei 2018 10:07
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio kende ik alleen van de wat schreeuwerige reclames op televisie. Normaal heb ik het niet zo op deze bedrijven, maar voor deze prijs toch maar geprobeerd. Voor die 3 euro kan ik het immers best een keer proberen. Ik moet zeggen dat ik positief verrast ben! Een simpel maar duidelijke userpanel, maar nog belangrijker is de ultieme en de reactiesnelheid wanneer je wel vragen hebt. Dikke duim voor hun!

30 mei 2018 00:18
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Prima organisatie. Al jaren een tevreden klant.

29 mei 2018 22:06
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0