HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Het bedrijf is aan te raden. Snelle service.

29 mei 2018 21:50
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Altijd zeer tevreden van de prijs/kwaliteit geweest. Na een tijdje bij een andere provider gezeten te hebben kom ik toch mooi terug.

29 mei 2018 16:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Allemaal positief!

29 mei 2018 13:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Power

Versio is goedkoop en producten komen snel beschikbaar voor de klant. De kwaliteit kan beter, maar ze groeien daar wel in.

29 mei 2018 11:38
Support
3,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
9,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Zeer tevreden over Versio! De enige reden waarom ik geen 10-en gaf, is het feit dat er altijd ruimte voor verbetering is. Een aanrader op alle gebied.

29 mei 2018 03:49
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Fijne makkelijke site met een van de goedkoopste domeinen.

28 mei 2018 17:36
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik heb het goedkoopste web pakket van versio voor slechts een paar euro per jaar. Hiervoor host ik een one-page portfolio website en is er zelfs ruimte voor database use.
De kwaliteit van de database verbinding laat wat te wensen over als er actief op ontwikkeld wordt maar dit mag niet baten voor de prijs.

28 mei 2018 16:26
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Erg goede ervaring, een goede klantenservice. Daarnaast ben ik ook goed geholpen bij het overzetten van mijn domeinnaam.

28 mei 2018 02:18
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio heeft een super prijs - kwaliteit verhouding. Eenvoudig en snel in gebruik. Voor jezelf, maar ook voor jouw klanten die jij goed kan begeleiden en ondersteunen vanuit de Versio omgeving. Top.

27 mei 2018 14:14
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik ben zeer tevreden over de diensten die versio me levert goede support en goede diensten

26 mei 2018 20:08
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik ben tevreden met mijn Versio hosting, de prijs is meer dan correct en men kan kiezen tussen 3 server locaties en dat word zeker niet overal voorgesteld.

26 mei 2018 12:17
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Goede hosting en vooral geweldige klantensupport. Altijd binnen minuten antwoord.

25 mei 2018 16:59
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio is een uitstekende Hosting provider.

Al vele domeinnamen en hosting pakketten gekocht bij Versio, nooit echt problemen gehad. Mocht er een keer iets zijn, kun je altijd bij de support terecht waar je snel een goed antwoord van terug hebt.

Top bedrijf.

21 mei 2018 13:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Geweldige Support. Mooi bedrijf, helpt wanneer je problemen hebt. Zeker een aanrader voor iedereen.

21 mei 2018 10:05
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Prima hoster

18 mei 2018 19:50
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0