HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik heb hier geen woorden voor alles is gewoon geweldig

18 mei 2018 10:04
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Ik doe website design en administratie voor klanten, en doe al mijn zaken bij Versio. Echt top service van begin tot eind. Veel mogelijkheden bij betalen, prijzen zijn super voordelig, en de service van de verkoop en service afdelingen zijn super snel met antwoorden. Echt een aanrader!

17 mei 2018 11:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goede ervaringen met versio. Snelle support en stabiele performance. Erg Blij mee.

17 mei 2018 08:36
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

goede support!

17 mei 2018 01:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Voor domeinnamen hoef je niet verder te zoeken; Versio is de beste en voordeligste. De hosting is heel voordelig, alleen af en toe traag. En ze hebben een prima klantenservice-medewerkers.

16 mei 2018 11:45
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

top

16 mei 2018 01:07
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik heb veel ervaring met Versio. Het is een zeer betrouwbare en klantvriendelijke hosting provider. En zeker een aanrader als u nog op zoek bent naar een goede webhosting.

15 mei 2018 22:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Een dergelijke prijs kwaliteit site, waarbij de prijs echter eerlijker is dan andere websites, en al de nodige standaar functies heeft.

15 mei 2018 13:05
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goedkoopste in domein hosting!
Aantrekkelijke aanbiedingen en ook nog eens goede klanten support.
Zou het iedereen aanbevelen

15 mei 2018 10:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

goedkoop!

15 mei 2018 00:21
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Webhosting vergeten, wordt automatische verlengt zonder dat ik echter ooit op een AUTOMATISCHE VERLENGEN knop heb geklikt, stond all sneaky aangevinkt dus PAS OP! ps nu staan er alleen overall 'dreigementen met incassobureau's' omdat ik iets MOET gaan betalen waarvoor ik zelf niet gekozen heb! PS ik gebruikte de email niet meer.

14 mei 2018 10:37
Support
2,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
3,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Perfect, niets op aan te merken, registraties van al mijn domeinen vrijwel meteen in orde. Top!

13 mei 2018 18:05
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Erg fijne hosting provider!

13 mei 2018 14:24
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ze naaien heel erg, zetten je dienst op automatisch verlengen en zeggen dat jij het hebt gedaan zodat je problemen met een incasso bedrijf krijgt

13 mei 2018 12:13
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Echt een super bedrijf helpt je zover als hun kennis ver is.

12 mei 2018 21:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0