HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1579 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Echt een super bedrijf helpt je zover als hun kennis ver is.

12 mei 2018 21:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

De meest verschrikkelijke host die je kan kiezen. Tickets worden niet in behandeling en klachten niet beantwoord. Het is goedkoop maar mochten er problemen onstaan dan snap je waarom je zo weinig betaald.

11 mei 2018 09:31
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
5,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik had in het begin een klein probleempje met de server hosting en daarom was mijn website niet actief, kort nadat ik een vraag had gepost kreeg ik antwoord. Het duurde 5minuten voordat ik een antwoord kreeg, KLASSE!!!

10 mei 2018 13:02
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Dit is de tweede keer dat ik zaken doe met Versio en ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben!

2 mei 2018 08:06
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Geen idee hoe ze aan goede reviews komen. Niets dan ellende bij dit bedrijf.
De fora waar veel webmasters bijeen komen staan dan ook vol waarschuwingen voor dit bedrijf.
Support is werkelijk op het randje van schofterig en ronduit beledigend, desgewenst stuur ik ze je graag toe.

30 april 2018 03:53
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Domein snel geactiveerd. Goede artikelen voor hulp als je er niks van snapt.

27 april 2018 22:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Vanwege het gemak van het dashboard, de betrouwbaarheid van de websites (het online zijn) heb ik al diverse malen anderen aangeraden naar Versio over te stappen omdat ze naast betrouwbaar ook heel betaalbaar zijn.

26 april 2018 15:13
Support
6,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Mijn ervaring bij Versio is algemeen positief.
Ik heb hier al enkele domeinen geregistreerd en ben telkens zeer tevreden geweest over de snelheid van hun diensten!

Zeker een aanrader!

26 april 2018 13:32
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Als totale nitwit begon ik met mijn eigen sites te hosten.
Met engelengeduld hebben ze mij het webhosten bij gebracht.
Ik heb er nu zo'n lol in dat ik mijn eerste betalende klant heb binnengehaald.
En die is ook tevreden

26 april 2018 10:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goede site voor hosting/domeinnamen. Handige optie om uitgesteld te betalen via overschrijving, maar toch meteen bestelling door te voeren.

25 april 2018 15:32
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Zeer tevreden over Versio, klantenservice werkt spoedig alleen nog regelmatig fouten met verwijderde DNS records.

25 april 2018 09:35
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
4,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goede kwaliteit, niet altijd even duidelijk hoe de webhosting werkt.

24 april 2018 19:41
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik ben erg tevreden over Versio hosting echter vond ik de service medewerkers tegenvallend onvriendelijk & onbehulpzaam.

24 april 2018 17:21
Support
4,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Prima dienst van Versio voor de thuisgebruiker die een eigen domein wil tbv mailserver, website en dergelijke. Instellen van dns records is makkelijk en overzichtelijk, backups blijven beschikbaar. Inloggen op de portal kan met 2FA, prima geregeld dus.

24 april 2018 10:51
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio is een prettig bedrijf waar je prima je hosting en domein kan houden.

20 april 2018 21:15
Support
6,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0