HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

I love using Versio it feels save and nice UI website and fast payment methods.

4 april 2018 12:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Top website

4 april 2018 08:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Vlotte overgang van de ene naar de andere hosting, opgezet in een paar minuten. Voorlopig geen nood gehad aan service, maar twijfel niet over de kwaliteit!

3 april 2018 15:38
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goedkoop en gelijk geregeld ! Hier kan mijn oude hostingprovider nog wat van leren!

31 maart 2018 13:51
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik ben er nog niet heel bekend mee, het is voor mij even uitzoeken maar de website ziet er mooi uit!!!

31 maart 2018 11:44
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Super hosting, alles vlot verlopen, helder uitgelegd, zeer goedkoop, niets op aan te merken.

28 maart 2018 14:45
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goede site voor hosting, ik vind dat ze goede kwaliteit servers opleveren voor een lage prijs!

27 maart 2018 17:49
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Snelle en vriendelijke service, duidelijke UI/design interface en bovendien erg simpele prijsstructuur. Kortom aanrader!

27 maart 2018 17:18
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Uitstekend bedrijf! Het mooie aan Versio is, is dat de prijzen uitstekend zijn. Kwaliteit is bij Versio ook helemaal top. Je producten worden zo geleverd.

Support is ook erg goed. Je kan ze tot in de nacht contacteren via de chat en 24/7 per e-mail.

Conclusie doen!

27 maart 2018 12:26
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Meerdere malen heb ik gekeken naar andere hosting bedrijven maar versio is zeker wel de beste en zal deze dan ook aanraden aan anderen

27 maart 2018 10:11
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Fijne, kwalitatieve en betrouwbare hosting. Wel lijkt de website wat verouderd, maar dat zit meer in lay-out en visuals.

26 maart 2018 17:39
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Op advies van een collega overgetapt naar Versio. Mijn oude provider kostte me bijna 80,- per jaar en betaal nu voor een vergelijkbaar abonnement slechts 2,50 per jaar.

Versio werkt ook met een goede eb duidelijke beheersomgeving. Overzetten en beheren was een makkie.

22 maart 2018 15:02
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Hoewel ik eerst sceptisch was moet ik zeggen dat het aanbod en de funktionaliteit volkomen in orde zijn.
Opvallend zijn de goede service en de lage prijzen, goed dat een andere klant van versio mij daarop opmerkzaam gemaakt heeft.
Wat ik aan beheer van deze klant gezien heb overtuigt.
Domains voor mezelf heb ik al gekocht, rest komt nog.

16 maart 2018 14:16
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Prima ervaring. Wordt snel geholpen op de online klantenservice.
Kan jammer genoeg geen SSH connectie krijgen op mijn resellerhosting.

15 maart 2018 16:26
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Jaren lang lid

15 maart 2018 14:24
Support
6,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0