HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Snelle service, duidelijke interfaces en simpele prijsstructuur. Aanrader!

15 maart 2018 13:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Perfecte hosting geen addertjes onder het gras aleen de vps mag sneller geleverd worden

15 maart 2018 12:39
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Prijs is laag en dit komt met een pak nadelen. Support is incompetent en reageert eens in de 24u.

Ik maakte veel fouten in mijn leven en dit is er een van.

15 maart 2018 11:16
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
2,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik heb nu ruim 1 jaar een account en tot op heden heel weinig dingen misgegaan. Alleen een keer dat de site een dag niet te benaderen was en daar kwam een prima support bij. Best snel, maar als je de sites niet kunt benaderen, dan wil je nog sneller een reactie..Maar chapeau voor jullie product.

15 maart 2018 07:31
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Super snelle host

14 maart 2018 23:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik heb host nu al een aantal jaar bij Versio.
Ik host vooral domeinnamen, die zijn goedkoop maar ik zou het wel fijn vinden als ze het incl. BTW doen want dat is onduidelijk. Het bedrijf is niet heel duur en ik heb nog nooit problemen gehad met mijn domein. Als je wilt opzeggen is dat zo gebeurd en als je iets wilt kopen is het er ook zo. Ik zou zeker aanraden om iets te kopen bij versio. Nog één kleine tip: De website van versio bevat veel animaties of javascript (Niet zoveel verstand van dit) en ik raad aan om niet met Google Chrome iets te kopen start Firefox, Edge of iets anders gewoon even op want het is erg traag allemaal via Chrome. Ook jammer dat de technische support weg is.

14 maart 2018 21:21
Support
6,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Basis

Geweldige hosting niet normaal!

14 maart 2018 19:34
Support
6,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Alles werkt prima :D

14 maart 2018 17:04
Support
7,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Werkt altijd goed! Meteen website online en simpel via FTP bestanden overzetten van computer naar webserver. Nooit problemen met Versio gehad, zeker een aanrader!

14 maart 2018 16:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Snelle service en goede hosting zeer tevreden mijn domein werd zeer snel geleverd en ik kon direct aan de slag

13 maart 2018 13:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik ben al ruim 2 jaar klant bij Versio voor verschillende domeinnamen. Nog nooit problemen mee gehad, terwijl ik dat bij andere hosting bedrijven wel had.

13 maart 2018 12:49
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

beste website hosting,domeinen : goedkoop goede host goede kwaliteit super goede support

12 maart 2018 21:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

beste website hosting,domeinen : goedkoop goede host goede kwaliteit super goede support

12 maart 2018 21:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Zeer tevreden als klant van Versio. Goede prijs/kwaliteit.

12 maart 2018 18:41
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Via versio heb ik een SSL certificaat voor mijn website geregeld. De afhandeling ging zeer snel, goed geautomatiseerd en de prijs was zeer scherp. Daarnaast stond er een goede handleiding op de site hoe ik het certificaat moest toevoegen aan mijn website. Daarom krijgt Versio op deze onderdelen een 10.

Overall geef ik een acht omdat alles geatomatiseerd verloopt (ideaal), maar hierdoor is het voor mij niet in te schatten hoe goed ze zijn als er extra support nodig is.

12 maart 2018 09:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0