HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Tot nu toe is de hosting bij Versio prima verlopen. Ik zie wel op internet dat het mensen tegenvalt. Ik heb daar zelf nog niks van gemerkt.

13 februari 2018 11:11
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Ik maak al vele jaren gebruik van Versio voor meerdere websites.
Ik heb de afgelopen jaren enkele andere hostingaanbieders gebruikt maar komt toch iedere keer weer bij Versio terug.
Enkele klanten heb ik inmiddels overgezet naar Versio. Een pluspunt is ook de webmail die gebruiksvriendelijk is.
Op vragen of reacties wordt direct gereageerd.

12 februari 2018 14:30
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Power

Geen enkel voordeel ten opzichte van andere hosters, wel een aantal nadelen:
- Geen telefonische support.
- Lange wachttijd op de 'ticket support' die ook nog eens erg slecht te bereiken is.
- Geen automatische achtergrond updates (php e.d.) maar ook geen uitleg over hoe je het zelf doet (terwijl het erg ingewikkeld is en gevaarlijk voor je website)
- een onoverzichtelijk adminpanel.

En last but not least, ZE LIEGEN OP HUN EIGEN WEBSITE OVER HUN SCORES OP REVIEWSITES!

Mij conclusie, het geld gaat niet naar verbetering van product en service maar in iemands zakken/klantenwerving. Dat is niet hoe een bedrijf hoort te functioneren na 10 jaar.

12 februari 2018 11:35
Support
1,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
7,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goede partij voor al je hostingoplossingen. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, werkt allemaal heel goed. Moet wel zeggen dat ik het controlepaneel wat onoverzichtelijk vind, maar voor de rest valt er niks te klagen. Ik ben tevreden.

11 februari 2018 18:13
Support
7,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Zit bij Versio met een aantal domeinnamen. Niets op aan te merken. Ben prima tevreden over de prijs en de snelheid waarmee ik bij Versio domeinnamen registreer. Wel vind ik het erg jammer dat de live chat support niet meer zo technisch vaardig is als dat voorheen wel is geweest. Overigens niets persoonlijks, de - tegenwoordig - dames achter de sales chat zijn wel heel vriendelijk :)

8 februari 2018 22:13
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Al een paar keer hulp nodig gehad met het gebruiken van mijn domein namen en ik ben altijd goed geholpen door de klantenservice. Via de chat word ik altijd goed geholpen!

7 februari 2018 18:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Een goed hosting bedrijf waar ik niks als goede ervaringen mee heb, scherpe prijzen en goede support.

7 februari 2018 16:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Complete

Ik ben vrij tevreden met Versio.

Ik zal hier nog lang klant blijven.

27 januari 2018 15:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

De diensten zijn redelijk, maar het grote probleem is hun communicatie. Je krijgt nooit antwoord op een vraag, alleen maar tientallen mails per dag over tickets en dat er online een bericht klaar staat. Dit werkt zeer irritant, omdat je iedere keer moet inloggen op hun website om daar bijvoorbeeld te lezen dat ze ermee bezig zijn. Zet dat gewoon in de e-mail! Daar is e-mail voor. Het levert heel veel ergernis op, kost onevenredig veel tijd, en met de vele klachten hierover wordt niets gedaan.

20 januari 2018 12:27
Support
2,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
7,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik ben met mijn kleine, redelijk inactieve site verhuist naar Versio.
De verhuizing ging zeer voorspoedig en zonder problemen. Ook het overzetten van het domeinnaam ging prima.
Ik bespaar serieus geld met deze verhuizing en Versio biedt nog meer functionaliteiten dan mijn oude hosting partij ook. Ik heb nog geen ervaring met de support afdeling van Versio, maar dat ik ze nog niet nodig heb gehad is dan ook weer goed nieuws. Ik heb geen gebruik gemaakt van de site builder/cms mogelijkheden die Versio biedt aangezien ik al een bestaande PHP site had. De kosten die kwijt ben bij Versio zijn dermate laag dat ik er geen moeite mee heb mijn website die waarschijnlijk toch bijna niemand bezoekt in de lucht te houden.

19 januari 2018 11:34
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Niet duur, snelle klantensupport, online interface is niet de mooiste/modernste of duidelijkste, maar als je een vraag of probleem hebt wordt het snel opgelost!

12 januari 2018 09:21
Support
10,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Power

Niet klantvriendelijke partij die erg reactief reageert. Ik zou dit nooit en te nimmer aanraden aan wie dan ook.

10 januari 2018 09:38
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Betaalbare hosting en snelle klantenservice, ik ben al 3 jaar klant en nog nooit een probleem gehad met Versio.
Altijd correcte prijzen en geen verborgen kosten, houden zo!

6 januari 2018 16:41
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Al meerdere jaren een zeer tevreden klant, competitieve prijzen en zeer snelle helpdesk die je met liefde en hart voor het vak bijstaan, zelfs op zondagen, waar vindt je dat nog.

6 januari 2018 15:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Snelle service en een goed klantvriendelijk control paneel

6 januari 2018 11:28
Support
6,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0