HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Uitstekende ervaring met Versio. Heb nu al 10 dagen een server draaien.. Geen downtime.. Geen problemen .. uitstekende verbinding.. Ik heb absoluut geen slechte commentaar. Gewoon.. Bedankt! Toppie!

29 december 2017 15:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Kijk dat je een budgethosting bent is prima. Maar dat je 25 ct. vraagt om een incasso in te stellen, vervolgens 30 ct. via Ideal moet betalen en vervolgens ook nog blijkt dat de incasso is voor het aanvullen van je portemonnee ipv dat je nu wel eenvoudig zonder tussenkomst van de portemonnee kan betalen. Ingewikkelde administratieve afhandeling dus. Je zou zeggen dat dit voor de massa beter kan worden geregeld.

27 december 2017 16:24
Support
3,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
6,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Werkt heel goed, alleen een paar dingen zouden anders kunnen. ZEKER EEN AANRADER!

22 december 2017 16:23
Support
6,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Vlotte bestelling, snelle configuratie, goed dashboard.

19 december 2017 17:02
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Snel, makkelijk en een goede service.

19 december 2017 16:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Een enorm pluspunt vond ik het gratis testaccount waarmee je gedurende 14 dagen Versio kan uitproberen. Na wat proberen was ik snel overtuigd dat ik met Versio mijn eigen website wou maken. Ik had nog enkele vragen vooraleer mijn account aan te maken en die werden heel snel beantwoord via de chat. Ook over de prijs ben ik meer dan tevreden, perfect voor kleine starters.
Tot nu toe dus weinig negatiefs, nu nog hopen dat mijn website voldoende bezoekers aantrekt :)

19 december 2017 16:08
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goede Hosting goede support en goede producten

18 december 2017 21:51
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Werkt zoals het hoort, geen problemen mee!

18 december 2017 13:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Waardeloze domeinprovider. Prijzen schieten na eerste jaar omhoog. Verder ontzettend klantonvriendelijk, sluit hele portfolio's af voor enkele centen.

Genoeg andere nederlandse aanbieders die het zowel beter als goedkoper doen. In één woord, waardeloos.

17 december 2017 22:35
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Geweldig gewoon, erg snel opgezet zodat ik gelijk aan mijn website kon beginnen.
Tot nu toe ben ik heel tevreden, de server is snel en geen downtime gehad.

12 december 2017 14:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Het is jammer dat er niet duidelijk bij aanschaf wordt aangegeven dat je spam kan verwachten omdat spam robots de publieke registratiegegevens scannen van domeinnamen.
Als dit meteen al anoniem geregistreerd zou worden zal de klant er ook geen ergernis in hebben. Want dat heb ik nu wel.
Tevens zijn jullie slecht bereikbaar voor vragen via site of Facebook. Hoop dat jullie wat aan de tips hebben.

6 december 2017 13:27
Support
3,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
8,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Alles werkt perfect. Binnen een uur na bestellen van de hosting, werkten de websites op de nieuwe hosting bij Versio

2 december 2017 14:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

verhuis van domein gaat zeer vlot en gebruiksvriendelijk

1 december 2017 16:58
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Snel ingericht/opgericht na betaling. De mogelijkheid voor privacybescherming is aanwezig en derhalve een pre voor de keuze.

faq helder en gemakkelijk te vinden. Top.

28 november 2017 16:42
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Wat een verademing! Ik kom van zo'n heel oubollig systeem waarin ik met moeite een tekstje kon wijzigen. Ook 20 keer duurder. Dus... Versio.. ik ben een happy customer.

28 november 2017 13:33
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0