HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik heb alle domeinen die ik bezit/beheerverhuist naar Versio vanwege de scherpe tarieven en de handige API om gebruik te maken van hun diensten.

7 november 2017 19:33
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ben nu al een tijdje klant van Versio en het is supermakkelijk in gebruik.
Had eerder gebruik gemaakt van webhosting wat goed werkte en nu werk ik met de Sitebuilder. Nog handiger voor de niet te technische mensen. Al met al een aanrader

7 november 2017 11:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik ben voor i-quip.nl | creative advice ruim 1,5 jaar geleden overgestapt, langzaam maar zeker ter verkenning van service en kwaliteit.
Versio verzorgt al > 150 domeinen (still growing) en ik ben er erg tevreden over. Reseller hosting van prima prijs en kwaliteit. Werkt goed, ik ben er in de regel erg tevreden over.

2 november 2017 14:19
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Via een zoektocht op Google heb ik Versio gevonden.
Ik zocht een alternatief voor me te dure hosting van 2 domeinen en een webhost en kwam hier uit. Het heeft mij enorm veel bespaard, alles wordt bij Versio in duidelijk taal uitgelegd en het configuratiescherm is veel uitgebreider en ook nog heel gebruikersvriendelijk.
Aanvraag en verhuizing was binnen een dag geregeld.
Eigenlijk gewoon zoals het hoort. Aanvragen, geen gezeik, geen lastige procedure, binnen 24 uur online!

2 november 2017 12:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Aangename prijzen met een goede kwaliteit, echter is het soms moeilijk om oplossingen te vinden op specifieke vraagstukken, eventuele uitgebreide gebruiksaanwijzingen van de producten die jullie verkopen zouden nuttig kunnen zijn.

31 oktober 2017 18:34
Support
6,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Niets dan goede ervaringen. Heb intussen vier domeinnamen geregistreerd en gelinkt naar een webhost pakket. Werkt prima.

31 oktober 2017 15:22
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Vragen worden direct en correct beantwoord.

31 oktober 2017 13:59
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Domeinen snel opgeleverd, vraag over reselling ook snel behandeld.

31 oktober 2017 11:47
Support
8,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Versio is snel en efficiënt in haar service en support. Ook draait de website van mijn klant perfect.

31 oktober 2017 07:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio biedt een uitstekende no-nonsense service. Geen verborgen addertjes, een duidelijk klantenpaneel met veel mogelijkhedenom zelf instellingen te wijzigen en bovendien bij de goedkoopste domeinnamen die je in de Benelux kan kopen. Ik heb nu 3 domeinnamen bij Versio, gekoppeld aan verschillende hosting platformen en ze doen het allemaal prima.
Enige minpunt voor mij is het ontbreken van elke mogelijkheid om hen telefonisch te bereiken, maar net de combinatie van een uitgebreide FAQ, klantenforum en online ticketingsysteem maakt natuurlijk net dat ze heel efficiënt kunnen werken en niet veel personeelskosten hebben.

31 oktober 2017 02:27
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Gemakkelijke omgang en gebruik.

28 oktober 2017 15:39
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik heb geen idee over Versio als provider, heb alleen een webadres via Versio laten vastleggen waar ik bijna spijt van heb. Ik wordt plotseling gespammed met 'offers' voor website development op mijn nieuwe domeinnaam waar ik absoluut niet van gedient ben.

28 oktober 2017 15:13
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
6,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Snelle service voor goede prijzen! Ook voldoende informatie geleverd waardoor je snel aan de slag kunt!

27 oktober 2017 01:07
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik heb een domeinnaam aangeschaft ondanks dat de .nl bijna verloopt is het naar wens gegaan en ga ik zeker het domein verlengen.

24 oktober 2017 10:06
Support
4,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik heb een domeinnaam aangeschaft ondanks dat de .nl bijna verloopt is het naar wens gegaan en ga ik zeker het domein verlengen.

24 oktober 2017 10:03
Support
5,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0