HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1579 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik heb een domeinnaam aangeschaft ondanks dat de .nl bijna verloopt is het naar wens gegaan en ga ik zeker het domein verlengen.

24 oktober 2017 10:03
Support
5,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

We hebben een website voor het project Matthyn in Canada waarvoor we een domeinnaam en website bij versio hosten. Dit gaat perfect en we zijn tevreden ondanks de grote bezoekersaantallen nog geen last van langzame websites gehad.

24 oktober 2017 09:08
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Aangezien ik pas sinds gisteren klant ben kan ik nog niet zeggen hoe de support is. Wel ben ik erg tevreden over het functioneren van Verio's website en het gebruiksgemak van de sitebuilder.

24 oktober 2017 02:33
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

hij laat snel en werkt makkelijk.

23 oktober 2017 22:48
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Lijkt goedkoop maar dat is het helemaal niet.
Bij verlengingen verogen ze het pakket met 10% (TIEN PROCENT!!). Het volgende jaar weer, bovenop de 10% van vorig jaar.
Het eerste jaar betaal je dus EUR6, na 5 jaar EUR 10, na 15 jaar EUR 25, na 25 jaar EUR 65!
Als vaste klant wordt je dus flink genaaid tov nieuw klanten.

18 oktober 2017 18:33
Support
8,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
1,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Zeer degelijke hosting voor een goede prijs.
Heb tot heden nog geen serieus probleem mogen ontdekken.
Als ik al eens een (klein) probleem had werd deze snel opgelost door de uitstekende helpdesk.
Aanbevolen voor iedereen !!

8 oktober 2017 15:34
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Gemiddeld ben ik tevreden over Versio. verbeterpunten wat mij betreft zitten hem echt in de service naar de klanten zelf. Ik heb het afgelopen jaar ook gemerkt dat er niet echt cosistancy is, wat helpdesk betreft. De ene medewerker is wat botter dan de ander. Waar ik ook ben in het leven, een winkel, dierentuin of online. Als je wilt scoren, zorg voor customer service die goed bereikbaar is. En wat in mijn ogen tegenstrijdig werkt. Is een live sales chat invoeren op de plek waar we onze vragen aan de live helpdesk konden vragen. Gemiddeld toch tevreden over Versio

8 oktober 2017 01:52
Support
4,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Perfecte hosting, al meerdere jaren lid nog niet 1x last gehad van enige storingen of dergelijke.

7 oktober 2017 21:52
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Hoop gedonder gehad en dan ook nog eens een helpdesk die niet echt vriendelijk is. Zeg maar onbeschoft. Uiteindelijk maar alle domeinen en hostingpakketten die bij Versio stonden verhuisd naar een andere. Bij Versio betaal je uit een "online portemonnee" zoals ze dat zelf noemen. Je betaald voorschot en daar wordt uitgehaald wat er besteld is. Ik had dus geld over toen ik weg ging. Dat krijg je dus niet terug. Ze verstoppen zich achter een of andere wetgeving die helemaal niet opgaat. Maar voor € 18 ga je geen zaak aanspannen natuurlijk. Nooit zaken doen met deze tent in elk geval. Goedkoop is duurkoop.

5 oktober 2017 13:38
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
6,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Zeer voordelige prijs, alles duidelijk op klantenpaneel. Domeinnamen werden vlot overgedragen.
Het ftp / mail / ... paneel is visueel en structureel aan vernieuwing toe naar mijn mening.

25 september 2017 16:03
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Power

Waardeloos, na 5 jaar klant te zijn geweest ben ik het zat. De helpdesk, die nooit echt een helpdesk is geweest, is sinds kort veranderd in een 'verkoop chat' waar je alleen nog maar vragen kan stellen waar ze geld mee kunnen verdienen.
Hosting is soms troosteloos traag en als je dan contact opneemt zeggen ze 'tja, moet je een groter pakket nemen'. Terwijl je een kleine Wordpress installatie draait op een pakket dat 'Wordpress Prime' heet.

Versio; het kost allemaal geen drol! Maar als je ergens tegen aan loopt ben je de sjaak.

25 september 2017 00:05
Support
2,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
9,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Ik heb pas een week een account op Versio maar ben nu al dik tevreden. De bedoeling was om het te vergelijken met mijn andere hosting bedrijven. Ik overweeg om al mijn 273 domeinen te verhuizen naar Versio.

23 september 2017 21:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Geen opmerkingen buiten misschien iets meer support in bevestigingsmail omtrent toepassingen op de domeinnaam.

23 september 2017 15:24
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Versio is een super goed hosting provider waar ik mij onlangs bij heb aangesloten. De pakketen zijn erg goedkoop en hebben elk veel te bieden. Met de support heb ik weinig ervaring, maar dit ziet er goed uit. Alles oogt gewoon super en vind het een super aanbieder!

20 september 2017 14:26
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

All in all a very good experience.

19 september 2017 17:43
Support
6,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0