HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Mijn domeinnaam is zonder enig probleem overgenomen. Niets op aan te merken.

15 september 2017 19:16
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

De website is zo goed opgebouwd dat je zelfs geen support nodig hebt. De URL was in een mum van tijd geregeld. Zelfs als leek kon ik makkelijk de A en MX-records omzetten dankzij de uitleg in de handige FAQ module.

15 september 2017 13:31
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Makkelijk, snel en eenvoudig een domein te registreren via Versio. Kwaliteit en service kan ik nog geen echte uitspraken over doen, daarvoor ben ik nog te kort klant. Goede prijs in ieder geval!!

14 september 2017 16:31
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik heb een erg goede ervaring met Versio. Mijn website, hosting en domeinnaam worden geleverd door Versio.

14 september 2017 15:46
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ze geven erg goede service, antwoorden snel op vragen die je stelt.
Beschikbaarheid en duidelijkheid van de site is erg goed.
Alles was snel geregeld toen ik het pakket heb besteld bij Versio, werkt fantastisch.

14 september 2017 15:21
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Zeer tevreden van Versio, nog nooit problemen gehad, zeer goede service, de online-portemonnee is uiterst gemakkelijk te gebruiken. Zeer tevreden klant!

14 september 2017 11:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik heb een erg goede ervaring met versio.

Vragen & problemen worden snel verholpen door het gemak van de onlince chat etc.

14 september 2017 10:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Prima prijs kwaliteit verhouding

14 september 2017 08:41
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Basis

Zeer goedkope prijzen en een uiterst fantastische service. Ik raad Versio iedereen aan.

13 september 2017 20:38
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Top webhosting en domeinnamen voor een super prijs! echt een aanrader!

13 september 2017 20:19
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Nog maar net begonnen en in ik ben een leek op het gebied van website bouwen. Tot nu toe stap voor stap alles kunnen volgen en in ieder geval mijn domeinnaam veilig kunnen stellen. Ik zal in de toekomst zeker meer gebruik gaan maken van Versio, maar eerst eens goed uitvogelen hoe het werkt. Support heb ik nog niet hoeven aanspreken.

12 september 2017 17:01
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Redelijk nieuw bij Versio maar ik noet zeggen ik ben uiterst tevreden. Binnen een uur had ik alles "up and running" en dat alles trgen een zeer gunstigr prijs. Support houden jullie nog van mij te goed maar voorlopig blijft het een goed cijfer voor de snelheid waarmee ze alles hebben kunnen aanbieden

9 september 2017 15:29
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik heb via Versio een SSL certificaat voor mijn webshop aangekocht. Ondanks dat ik geen deskundige ben heb ik zonder grote problemen het certificaat kunnen installeren en werkt mijn site nu via een https:// toegang.

5 september 2017 15:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

ZOJUIST EEN LEUKE CHAT GEHAD MET MARTIJN:

Fijn dat u contact opneemt met de Sales afdeling van Versio! Wij kunnen u adviseren over welk product het beste bij u past. Heeft u een administratieve of technische vraag? Volg dan dit artikel: https://www.versio.n…ontact-opnemen-met-de-helpdesk
Hoe kan ik contact opnemen met de helpdesk? - Versio

Adem
Hey Martijn.

Martijn
Hallo

Adem
Ik weet dat dit sales is, maar kan ik een domein die al verlengd is opzeggen?

Martijn
ja, maar daarmee vervallen de kosten niet
wij sturen meerdere herinneringsmails
u heeft genoeg tijd het domein tijdig op te zeggen
wij hebben al kosten gemaakt voor de verlenging

Adem
Wow wow
rustig

Martijn
ik geef antewoord op uw vraag

Adem
ik ben particulier dus Wet van DAm
;)

Martijn
nee
geldt niet voor domeinen
en de chat is hier niet voor bedoelt
u had het gewoon tijdig moeten opzeggen
wij sturen niet voor niets zoveel herinneringsmails

Adem
Hey doe ff rustig dude
Dit zet ik even op je FB

Martijn
ik ben geen dude
fijne dag

Uw vraag is geen Sales gerelateerde vraag.
Ik heb enkel training gehad om Sales gerelateerde vragen te beantwoorden en kan daarom helaas deze vraag niet beantwoorden.
Hier vindt u instructies hoe u onze helpdesk kan contacteren: https://www.versio.n…ontact-opnemen-met-de-helpdesk

Martijn heeft de chat beëindigd.

Begin de chat opnieuw

1 september 2017 14:13
Support
2,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
9,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Als leek in het hele hosting-gebeuren ben ik zeer tevreden over Versio. Het registreren van de domeinnaam is niet duur! Het gaat enorm snel! Na de online betaling kreeg ik al een bevestiging dat het in orde was.
Later moest ik de domeinnaam aan mijn.website koppelen. Hiervoor vond ik via de helpdesk een gedetailleerde beschrijving van hoe dit moest. Ook dit verliep heel.vlot!
Heel tevreden van.mijn keuze!!

31 augustus 2017 20:31
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0