HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Recent transfereerde ik een aantal domeinnaam naar Versio. Het proces verliep bijna kinderlijk eenvoudig. Het beheer via het control panel spreekt helemaal voor zich en vereist nauwelijks technische kennis. Versio? Op basis van mijn huidige ervaringen zeker een aanrader.

31 augustus 2017 13:43
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Zeer goede hosting. Makkelijk en snel reactie op het forum bij vragen.

30 augustus 2017 14:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goedkoop en goede service!

28 augustus 2017 16:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Prima en snelle service, klaar in een wip en een flik

27 augustus 2017 12:12
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Uitstekende ervaring aan een schappelijke prijs.

24 augustus 2017 13:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Zeer vriendelijke en snelle service! Versio een een van de beste hosts!

17 augustus 2017 20:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

goed hosting bedrijf met een goed dns beheer en met goedkope domein namen. ik raad iedereen aan om gebruik te maken van versio

17 augustus 2017 19:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Snel en goedkoop, alles werkt goed en er is duidelijk overzicht.

17 augustus 2017 15:52
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Prima hosting voor een goede prijs

17 augustus 2017 13:06
Support
7,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Het werkt allemaal heel goed!

17 augustus 2017 10:46
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik wilde een eenvoudige website opzetten, zonder veel gedoe. Bij Versio terecht gekomen via vergelijkende websites, mooie acties en goedkoop voor de gewone gebruiker. Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

16 augustus 2017 17:40
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Mijn website en die van mijn kennissen draaien al jaren op Versio servers. Erg betrouwbaar en raad deze provider altijd aan. Klantenservice helpt mij altijd goed.

16 augustus 2017 10:11
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik heb al een 15-tal jaar verschillende domeinnamen in eigen beheer, echter niet bij Versio. Toen ik een tijd geleden een kennis over Versio (en vooral hun sterke prijzen) hoorde vertellen dacht ik dat er wel een addertje onder het gras zou zitten, zoals een moeilijker control panel, of geen volledige controle over DNS records, zoiets in die aard.

Een tijd later wilde ik een domeinnaam registreren voor iets tamelijk onbelangrijk (persoonlijke blog) en ik besloot om Versio toch eens een kans te geven.

Het resultaat heeft mij aangenaam verrast, nog nooit had ik zo snel een account aangemaakt en domeinnaam geregistreerd. En toch had ik controle over alle DNS records zoals ik het gewoon was, het control panel was ook best gebruikersvriendelijk, kortom: geen negatieve opmerkingen.

Support heb ik wel 10/10 gegeven, maar in feite heb ik er nog geen contact mee gehad, dus kan ik eigenlijk niet beoordelen (maar ook niet zeggen dat de support slecht is :))

16 augustus 2017 09:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Het geheel van de registratie van domeinnaam, het aanmaken van m'n hostingaccount en de installatie daarna van WordPress via de Installer op Direct Admin verliep heel soepel. (Ik had zelf heel weinig ervaring daarin, wel met WordPress zelf)

Meteen daarna wilde ik het eerste resultaat natuurlijk op internet zien, echter de site werd nog niet zichtbaar. Geen geduld natuurlijk (het was een zondag), en meteen m'n broer gebeld die wél ervaren is. Hij vermoedde dat de koppeling tussen domein en account nog niet tot stand was gebracht; bleken de juiste nameservers inderdaad (nog) niet ingevoerd. Dat zelf gedaan; en toen toch tot maandag gewacht om weer te kijken ... Yesss!! Online. :-)) En nu eerst wat spelen ermee!

14 augustus 2017 12:07
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Super bedrijf, al mijn domeinen hier!

8 augustus 2017 19:38
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0