HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Nooit problemen ervaren sinds de jaren dat ik gebruik maak van Versio. Perfecte en snelle service!

8 augustus 2017 19:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Wat heb je aan een lage prijs en hoge beschikbaarheid als de support ongeveer niet te vinden is. Deze provider levert pas na heel lang doorklikken een mogelijkheid een ticket in te dienen.

Probeer ze niet te bellen, want je mag gewoon 99 euro ex btw aftikken. Nu weet je waarom ze goedkoop zijn

Ow, probeer niet de sitebuilder aan te zetten, je IMAP mailboxen zijn meteen leeg en al je mail is uit je mailprogramma verdwenen. Als de mail via de AXC servers sowieso al aankomt bij je klanten.

8 augustus 2017 15:23
Support
2,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
8,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goedkoop en snel! had er goede ervaring mee en ik zal hier vaker mijn domeinen laten hosten/kopen!

8 augustus 2017 14:30
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

een betaalbare sever met een overvloed een hulp progamma's om u website op te stellen. vlugge ondersteuning indien nodig

8 augustus 2017 13:11
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goed hosting, 2 probleempjes gehad, verder goed opgelost. Prima hosting, zeker aan te raden.

8 augustus 2017 12:46
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

alles werkt perfect ik heb nooit down tijd tot nu toe is alles 100% uptime geweest

1 augustus 2017 18:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goede service, vlot bereikbare helpldesk, snelle servers. En een prijskraker voor de Belgisch en Nederlandse markt.

1 augustus 2017 11:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Prijs-Kwaliteit het beste wat er op de Belgisch en nederlandse markt te vinden is.

1 augustus 2017 11:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Basis

Versio is een prima provider tenzij er iets mis gaat. Er is geen manier om de helpdesk te bereiken behalve een ticket inschieten. Ze zullen nooit telefonisch contact opnemen, dus je bent vele mailtjes verder voor je het probleem hebt opgelost (als dat al lukt.) Ik heb nu twee maal deze frustratie gehad en baal er zo van dat ze onbereikbaar zijn, dat ik ga overstappen naar een andere provider.

31 juli 2017 22:31
Support
1,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Deze ISP geeft met het gevoel de touwtjes in eigen handen te hebben. Ik kan alles opzoeken op de site en in het geval dat ik er toch niet uit komt staan ze voor me klaar. En de prijs hoef je het niet voor de laten.

31 juli 2017 21:25
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Een goede host met goeie support niks over te klagen zal hem zeker aan raden bij mijn vrienden

31 juli 2017 20:55
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Voor een klant voor versio gekozen om alles bij een aanbieder weg te zetten. Ging allemaal prima tot ik te maken kreeg met de support afdeling aldaar. Ongekend wat ik voor antwoorden kreeg en tot op heden is 40 berichten verder nog niets opgelost. De helpdeskmedewerkers denken totaal niet mee in een oplossing en sturen je het bos in met antwoorden als 'een nieuw mailadres aanmaken kan wel een aantal uur duren'. Krijg echt het gevoel dat ze zo snel mogelijk tickets willen afhandelen en er verder geen zin in hebben.

Voor mijn volgende klanten betaal ik wat euro's meer en ga ik naar een partij waar de helpdesk wel zijn werk doet.

31 juli 2017 16:30
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
6,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Na 3 jaar een website gehost te hebben moet ik helaas verhuizen, omdat er plotseling iets wordt geblokkeerd waar mijn website compleet op gebaseerd is. Gedurende de 3 jaar is bijvoorbeeld ook mijn cronjobs ineens stilgelegd en een paar keer is de belangrijke feature waar mijn website op gebaseerd is geblokt. Steeds heb ik het gelukkig kunnen oplossen met de helpdesk, helaas konden ze me niet meer helpen met het laatste probleem dat ze veroorzaakt hebben.

Jammer dat ik na 3 jaar mijn website moet verhuizen, omdat Versio iets verandert. P

31 juli 2017 14:22
Support
5,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
10,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Een provider met snelle machines, maar helaas veel problemen met e-mails: diverse keren per jaar problemen waardoor mails niet verzonden kunnen worden, komen terug met foutmeldingen.

De helpdesk was tot voor kort via chat te bereiken maar deze optie is helaas niet meer beschikbaar. Sinds gisteren (vrijdag) weer eens problemen met mail, waardoor AL mijn klanten EN ikzelf nu geen mails meer kan versturen.

Dit kan ik echt niet gebruiken. Beter opzoek naar een provider die zijn mailservers wel goed beheert.

29 juli 2017 13:49
Support
3,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
8,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Een provider met snelle machines, maar helaas veel problemen met e-mails: diverse keren per jaar problemen waardoor mails niet verzonden kunnen worden, komen terug met foutmeldingen.

De helpdesk was tot voor kort via chat te bereiken maar deze optie is helaas niet meer beschikbaar. Sinds gisteren (vrijdag) weer eens problemen met mail, waardoor AL mijn klanten EN ikzelf nu geen mails meer kan versturen.

Dit kan ik echt niet gebruiken. Beter opzoek naar een provider die zijn mailservers wel goed beheert.

29 juli 2017 13:47
Support
3,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
10,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0