HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Het bestellen van de webhosting is makkelijk. Het instellen ging makkelijk. Alleen met het ssl certificaat was het iets moeilijker maar het is gelukt nadat ik het blog post er over had gevonden. De website is erg snel. Heel goed voor de lage prijs.

13 september 2020 16:08
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik heb reeds een 6 tal websites aangemaakt op de servers van Versio. Enkele geschreven in Joomla alsook Wordpress sites. De hosting is goed gedocumenteerd, via directadmin kan je heel je achterkant op een eenvoudige manier instellen. Alles is voorhanden, PHP, installatie van diverse CMS enz. De site(en) zijn via FTP vlot bereikbaar. Ook de support is prima.

9 september 2020 16:28
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goede ondersteuning tijdens verhuizing van mijn domein en instelling van e-mail. Er is geen telefonische support, maar met de chat werkt voldoende snel en adequaat.
Jammer dat voor het niet lukken van de eerste automatische incasso € 5,00 in rekening wordt gebracht. Zo'n incasso lukt pas als die op de goedkeuringslijst is goedgekeurd. Als er nog geen incasso heeft plaatsgevonden staat die ook nog niet op de goedkeuringslijst; het is niet mogelijk om bij voorbaat goed te keuren.

4 september 2020 12:58
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Voor mij de eerste en zeker niet de laatste keer Versio.
De prijs is belachelijk goed, zeker als je het vergelijkt met andere aanbieders.
Daarbij komt nog het gebruiksgemak, de instellingen de online webshostig en server werken super smooth en zijn erg gebruiksvriendelijk.
Daarbij even kort contact gehad met Versio, ze hebben super snel en goed geholpen.
Ik ben verliefd :P

3 september 2020 13:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Zeer tevreden. Heel goede prijs, en duidelijke werking. Support betrouwbaar, wat niet altijd het geval is bij andere spelers. Voorlopig zeer tevreden klant.

2 september 2020 18:51
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Jullie hebben me goed geholpen bij de heropstart van mijn mailverkeer. Snel en duidelijke antwoorden.

2 september 2020 12:56
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Het aanmelden ging eenvoudig. Prijzen zijn concurrerend. Had binnen halve dag de site aan het draaien. Scheelt wel als je al enig ervaring met DirectAdmin hebt. Heb geen ervaring met de support.

1 september 2020 12:59
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goed makkelijk en overzichtelijk in gebruik.

1 september 2020 12:41
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Tevreden over het inzicht en overzicht van beschikbaarheid van domeinnaam, gemak om naam te registreren en snelheid van verwerking.

31 augustus 2020 09:30
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Heel goed, lage prijzen en voor de rest niks mis mee

30 augustus 2020 17:15
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Erg prettige website, snelle hosting en service

27 augustus 2020 07:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Heel attente en vakkundige support bij het overstappen

25 augustus 2020 18:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Dit is de reden om over te stappen! Prima prijs en hele goeie helpdesk. Ik gebruik zelf alleen het mail-gedeelte. Dit kan ook, zonder dat je voor alle extra's betaal. Door een extra spamfilter pakket kwam ik niet helemaal uit de mail-settings. Maar de support heeft me super-aardig en snel geholpen. Goeie partij!

23 augustus 2020 06:50
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

100% Gebruiksvriendelijk! Ik beveel dit iedereen aan.

18 augustus 2020 12:49
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

We worden goed geholpen door Versio met al onze vragen. Wij liepen tegen een probleem aan vanuit onze eigen website en Versio heeft ons van goede antwoorden voorzien waarmee wij gelijk verder konden.
Zelfs al waren het veel vragen, bleven ze rustig en behulpzaam.

17 augustus 2020 12:40
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0