HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Sinds enkele dagen mijn website verhuisd naar Versio, een fluitje van een cent, website was binnen twee minuten verhuisd en met de sitebuilder binnen vijf minuten een nieuwe site online gezet, wat een gebruiksgemak. E-mail werkte ook binnen een paar minuten. Blij dat ik de overstap naar Versio gemaakt heb, ga zo door! Top!

27 juli 2017 16:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik de prijzen van Versio zag. Als de kwaliteit voor dit bedrag kan worden waargemaakt dan ben ik dik tevreden. En tot dusver gaat het top! Ik ben erg blij met het hele bestelproces en de vriendelijkheid waarmee het proces verloopt. Ga zo door!

27 juli 2017 14:00
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

ivm hoge kosten bij oude webhoster en daarbij geen SSL mogelijkheid tenzij nog meer kosten, overgestapt naar Versio. Overstap geen zéér snel en hulp vooraf was uitstekend. Tijdens en na verhuizing nog geen support nodig gehad.
Nu eenvoudig, supersnel en gratis SSL certificaat via Let's Encrypt. Top dienst.

25 juli 2017 17:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Zeer duidelijk en overzichtelijk en is niet duur.

21 juli 2017 23:34
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Versio is een zeer goede hosting voor al uw domein namen, ik host hier verschillende domeinen. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en heb goede support ontvangen bij een probleem. ZEKER EEN AANRADER!

20 juli 2017 23:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goede ervaring tot nu toe, goede service en lekker snel ook!

20 juli 2017 20:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Zeer positief over Versio. Wanneer ik webhosting of een domeinnaam nodig heb twijfel ik nog niet eens over het feit waar ik het wil hosten. Een echte aanrader.

20 juli 2017 13:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Alles verdient eigenlijk een 10/10 daarom heb ik Versio geadviseerd om als provider de website http://co-living.be te laten hosten.
Support is trouwens heel gemakkelijk met de chatmogelijkheden. Bovendien altijd super vriendelijk.

18 juli 2017 17:55
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Supersnel geregeld. Heldere en duidelijke communicatie. Scherpe prijzen.

18 juli 2017 14:02
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Complete

Zeer positief over Versio. Wanneer ik webhosting of een domeinnaam nodig heb twijfel ik nog niet eens over het feit waar ik het wil hosten. Toppers!

14 juli 2017 15:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Een jong bedrijf met een goede klantenservice die je waar voor je geld geeft. Ik heb er al mijn domeinnamen staan en ben zeer tevreden.

13 juli 2017 18:53
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goede service en altijd online!

13 juli 2017 12:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio heeft goede uptime, en de klantendienst levert uitstekend werk. De beste hosting in vergelijking met andere bedrijven waar ik eerder klant was. Enig minpuntje: domeinnaam acties voor bestaande klanten ontbreken.

13 juli 2017 12:04
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik heb altijd goede ervaringen gehad aan versio, snelle levering en geen problemen.

12 juli 2017 23:06
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Bij een upload van de website ontstond plotseling een password fout. Geprobeerd te uploaden met intern upload WYSIWYG, ging ook niet meer. Idem via Filezilla. Contact opgenomen via website, maar na enkele uren nog geen antwoord.
Versio is er qua bereikbaarheid sterk op achteruit gegaan. Vroeger was het ideaal per telefoon. Denk er sterk over mijn abb. op te zeggen.

12 juli 2017 15:07
Support
2,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
8,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0