HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Onaangekondigde verhuizing waarbij ze de DNS instellingen hebben verprutst wat ervoor heeft gezorgd dat we voor een groot deel van Nederland bijna 4 weken lang onbereikbaar waren. Herhaaldelijk bij support moeten aankloppen die in eerste instantie maar bleef herhalen dat alles goed was terwijl dit duidelijk niet het geval was, na meerdere berichten hebben ze het EIN-DE-LIJK weten te herstellen.

Als je vervolgens gaat vragen om de restitutie die beloofd wordt op de website (er staat letterlijk: "Versio garandeert bij ieder webhosting pakket een uptime van 99,9%. Is dit onverhoopt niet het geval dan krijgt u het betaalde bedrag terug.") wordt dit ook nog eens afgewezen omdat er volgens hun geen storing was, het feit dat onze website voor een groot deel van Nederland meerdere weken onbereikbaar is geweest heeft er blijkbaar niks mee te maken.

12 juli 2017 14:51
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
8,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Onverwachts een storing of de website offline, contacteer de klantendienst en alles wordt netjes opgelost! Prijs kwaliteit ook zeker een aanrader!

12 juli 2017 07:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

De prijs en kwaliteit verhouding is naar mijn mening erg goed. Versio is zeker niet de beste hosting, maar je krijg absoluut waar voor je geld!

12 juli 2017 00:18
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Prijs kwaliteit gezien één van de betere spelers op de markt. Een onfeilbare combinatie samen met een Wordpress template.

11 juli 2017 14:55
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik heb momenteel helemaal niks om over te klagen.

7 juli 2017 14:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Erg fijn om mee te werken

27 juni 2017 11:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Heel tevreden.

25 juni 2017 13:13
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Overzichtelijke informatie, direct in orde, factuur korrect en direct toegekomen. Kortom, VERSIO biedt een uitstekende dienstverlening.

19 juni 2017 13:30
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Tot nu toe helemaal tevreden!!

19 juni 2017 13:25
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Al een +/-3-tal jaar een tevreden klant!

16 juni 2017 23:18
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Wilt u goede webhosting, maar er ook een scherpe prijs voor betalen? Dan zit u goed bij Versio.

16 juni 2017 17:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Werkte perfect

16 juni 2017 13:09
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Na verschillende positieve verhalen over Versio besloten voor een klant de hosting bij Versio "uit te proberen". Ben inmiddels overtuigd, vanaf heden zal ik voor alle nieuwe klanten de hosting bij Versio onderbrengen. Wellicht in de toekomst ook een reseller-pakket afsluiten. Ben erg positief over Versio. Enig puntje zou kunnen zijn dat Versio telefonisch lastig te bereiken is, maar dit wordt opgevangen door een uitstekende online-support, die mij bij vragen erg goed geholpen heeft. Keep up the good work!

14 juni 2017 13:36
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goede ervaring met deze domein host! Erg goedkoop en biedt alle functies aan, en overigens ook goede support. Ik zou dit 100% aanraden aan iedereen!

10 juni 2017 13:46
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Versio is een goeie hosting!
Goedkoop,
Goeie support
Ze helpen je meteen als er problemen zijn!
Koop zeker wat bij Versio!

10 juni 2017 00:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0