HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1579 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Versio is een goeie hosting!
Goedkoop,
Goeie support
Ze helpen je meteen als er problemen zijn!
Koop zeker wat bij Versio!

10 juni 2017 00:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Een goede hosting, goedkoop en snel. Nog geen gebruik hoeven maken van Support maar die zal ongetwijfeld prima zijn!

9 juni 2017 23:31
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Basis

Versio beschikt over een groot aantal dingen en de prijzen zijn daar goed

9 juni 2017 21:32
Support
6,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Zeer tevreden met deze hosting! Mooi goedkoop en wat ook mooi is aan deze hosting is het hoge aantal betaalmogelijkheden.

9 juni 2017 20:25
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goede hosting, zeer goede service.
Enkel te betaling zou iets beter kunnen. (meer gratis opties)
Ondertussen een reseller-acount en na vele jaren klant te zijn bij versio ben ik nog steeds zeer tevreden.

9 juni 2017 18:22
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Versio (en dan vooral de shared hosting) is een goede provider voor mensen die graag snel en goedkoop een website in de lucht willen hebben zonder er te veel naar om te kijken.

Mijn ervaringen met de budgetpakketten is zoals ik al verwacht had: het is en blijft shared hosting. Ondanks een korte onderbreking hier en daar en de matige TLS support op hun mailservers ben ik toch wel tevreden over de kwaliteit.

Ik ben zeer blij met de tweefactorauthenticatie die in het controlepaneel zit en de HTTPS-toegang voor het DirectAdmin control panel van de webshosting. Het was wel even vechten om HTTPS goed te krijgen (kan geen HTTPS aanzetten in DirectAdmin, heeft Versio Support voor me gerepareerd) maar nu dat ze Let's Encrypt ondersteunen is het beveiligen van een website echt een eitje!

9 juni 2017 17:00
Support
8,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
10,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goedkoop en betrouwbare partij voor het kopen en beheren van domeinnamen; verder geen ervaring met hosting hier.

9 juni 2017 13:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Voor de prijs, in vergelijking met de meeste Belgische providers, een fantastische service met zorgvuldige en professionele hulp bij probleempjes. Veel snellere laadtijd dan bij bijvoorbeeld Proximus. een echte aanrader, ook voor leken.

5 juni 2017 15:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Heb persoonlijk een zeer goede ervaring met versio! Ik vind het echt een aanrader! Of je nu een startende hoster bent of vertrouwd bent met een website hosten, De service & kwaliteit is perfect!

3 juni 2017 03:16
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Sinds ik het heb word ik gek gemaild door bedrijfen die mij website willen maken
Dat vind ik wel storend

1 juni 2017 13:14
Support
6,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

super hosting! makkelijk en snel!

25 mei 2017 13:09
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Echt een geweldige web hosting met goede service en lage prijzen zeker een aanrader!

24 mei 2017 22:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Ze staan steeds voor me klaar wanneer ik hen nodig heb. Deze webhost is net wat ik nodig had.

24 mei 2017 16:34
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik ben nu ruim een week klant. Overstappen is een fluitje van een cent; code invoeren, betaling via iDeal en hopsa... klaar! Het beheerportaal is zeer overzichtelijk, dat maakt wijzigen van DNS records zeer makkelijk. Kortom zeer veel waar voor zeer weinig geld!

23 mei 2017 21:32
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Meerdere problemen gehad met de service van Versio.
Klanten helpen is blijkbaar niet hun doel. Bij tickets worden duidelijk aanwezige problemen ontkent en bij de chat spreek je met een of andere betweter die overtuigd is van zijn gelijk en je dus niet verder mee komt.
Leuke goed geprijsde hosting maar zodra je een probleem krijgt niet gaan rekenen op hulp.

22 mei 2017 18:52
Support
1,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
9,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0