HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Heel goed, betrouwbaar en betaalbaar aanrader

17 mei 2017 23:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Ik ben zeer tevreden, goede kwaliteit en goede service!

17 mei 2017 16:22
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Ik ben al overgestapt naar verschillende hostingproviders maar Versio is toch een blijver!
De support is uitermate snel, de prijzen zijn marktconform en het gebruikerspaneel is uitermate gebruiksvriendelijk.

17 mei 2017 09:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Prima. Alles bevat!

16 mei 2017 05:59
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

zeer gemakkelijke interface

15 mei 2017 13:09
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goed werkend, snelle website

15 mei 2017 12:20
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Uitstekende en snelle afhandeling van zaken. Bestelproces verloopt erg soepel en vlot!

11 mei 2017 13:13
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Prima ervaring

10 mei 2017 15:00
Support
6,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik kende de naam al wel maar ik heb Versio eigenlijk nog maar pas ontdekt en enkele domeinnamen geregistreerd via Versio. De prijs was goed maar wat me vooral opviel was hoe vlot alles verliep. In no time had ik alles geregistreerd. Top.

10 mei 2017 13:19
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Alles ging soepel en snel, nog geen gebruik van support, dus kan ik nog niets van zeggen.

8 mei 2017 14:43
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Versio is fijn om je domein naam te kopen. Niet alleen omdat 't relatief goedkoop is, maar ook omdat er een 24/7 service gegarandeerd wordt wanneer er iets aan de hand is met je website. Gelukkig heb ik dat nog niet mee hoeven maken. Op de website staat ook uitleg hoe je aan de slag moet om je eigen website op te zetten. Er is veel keuzemogelijkheid uit webhosting pakketten, wat echt super fijn is. En als je wil upgraden, dan zou dat ook gewoon moeten kunnen. Het voelt echt alsof dit een bedrijf is die graag z'n klanten wil helpen wanneer iets niet lukt. Wat mij betreft echt top.

6 mei 2017 13:13
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik zocht online naar degelijke en goedkope hosting. Via een vergelijkende website kwam ik bij Versio uit. Niet zo bekend maar inderdaad wel dé goedkoopste. De kwaliteit en support lijdt er absoluut niet onder. Perfecte service.

4 mei 2017 13:09
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik heb nog mar kort ervaring, maar voor deze prijs ben ik uitstekend tevreden!
Site was snel in de lucht en alle benodigde info is goed vindbaar.

3 mei 2017 12:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Echt ongelofelijk dit.. ik ben 3 in aanraking geweest met Versio via verschillende klanten en de ene situatie was nog gekker dan de andere.

Van gehackte accounts tot plots verdwijnende bestanden.. echt belachelijk.. helemaal als de support afdeling dan ook nog eens loopt te beweren dat er niets aan de hand is.

1 mei 2017 22:43
Support
2,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
6,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Prima hosting service voor de prijs. Service is niet vergelijkbaar met duurdere hostingbedrijven, maar daarvoor krijg je wel een belachelijk lage prijs. Veel hostingbedrijven bieden als kleinste optie nogsteeds een veel te groot pakket aan, versio doet dat niet.

27 april 2017 13:18
Support
6,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0