HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1579 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Prima hosting service voor de prijs. Service is niet vergelijkbaar met duurdere hostingbedrijven, maar daarvoor krijg je wel een belachelijk lage prijs. Veel hostingbedrijven bieden als kleinste optie nogsteeds een veel te groot pakket aan, versio doet dat niet.

27 april 2017 13:18
Support
6,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Mijn ervaringen met Versio zijn overweldigend. Niet alleen hebben ze een zéér scherpe prijs ook hun helpdesk werkt uitstekend. Ik heb al enkele malen contact met deze dienst opgenomen via chat en telkens werd ik goed geholpen. Ook, in bepaalde gevallen krijg je herinneringsmails, bvb. omdat je een belangrijke uit te voeren actie nog niet hebt uitgevoerd. Je krijgt ook tijdig mails als je abonnement vervalt. Je krijgt dan 1 maand de tijd om je online portemonnee aan te vullen. Ook hun website is heel overzichtelijk. Ik heb door mijn ervaringen al heel wat potentiële klanten richting versio gestuurd of hen versio aanbevolen.

27 april 2017 09:17
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Tot op heden werkt niets, mijn domein Meatex.nl gekoppeld aan Direct Admin, Email accounts aangemaakt, Email forward adres aangemaakt, Ctach all aangemaakt en tot op heden is niets werkend. Het enige is de sitebuilder die werkt, maar ook verwijzingen in De Site naar Email komt niet aan, voor een gevorderde als ik valt het knap tegen.
Ik heb een Xs4all pakket waar ik in 2 minutenn de IMAP van had geinstaleerd op mijn tablet, en mobiel. met dit ben ik al 1 week bezig.

26 april 2017 14:19
Support
5,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
5,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

De setup van de Webhost en Domeinnamen is super snel binnen 10 minuten is alles geïnstalleerd
support is goed
en de prijs kwaliteit verhouding is ook goed

24 april 2017 23:52
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Prijs/Qualiteitverhouding zeker 8/9 sterren. Klantenservice 7 sterren, er wordt te vaak makkelijk afgedaan door in de chat een linkje te sturen van hoe iets werkt. Zeker als leek is een duidelijke uitleg toch wel nodig. Maar als jong bedrijf ben ik meer dan tevreden vandaar deze beoordeling. Ik raad het iedereen aan!
Jeroen Van Der Plas

24 april 2017 22:48
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Een zeer vlotte registratie van de domeinnaam en scherpe prijzen om een aantal domeinnamen te parkeren, enkel jammer van de verborgen betalingskosten.

24 april 2017 22:06
Support
5,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
9,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

geen support, lukt me niet om op mn site te komen en ik kan bij niemand terecht, waardeloos

24 april 2017 12:10
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
2,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ze hebben helemaal GEEN support, niet per telefoon, email reageren ze niet. Chat op hun site doet het de hele tijd niet, kortom: WAARDELOOS

21 april 2017 14:28
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
6,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Dit is al jaren de goedkoopste domein naam registrar. De hosting is zeer degelijk en de support is perfect. Ze helpen je zelf gratis met kleine problemen van u website. Echt een aanrader!

15 april 2017 16:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Power

Voor een simpel basis site is versio prima , maar zodra je website groeiende is en wat meer rekenkracht nodig heeft wordt de server aanzienlijk trager. Support leveren, ho maar

11 april 2017 14:22
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Zeer snelle levering

10 april 2017 16:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Werkt allemaal vlot. Prima.
Alleen jammer dat als je een trouwe klant bent niet hetzelfde tarief krijgt als iemand die pas net klant is.

7 april 2017 13:29
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Mijn ervaringen zijn prima. Mijn domein was binnen 10 seconden verhuist. Alleen ik heb een beetje lopen klooien met de DNS. Maar als je handleiding goed doorloopt dan kom je hier ook uit (ik was te snel).

Alles makkelijk te bedienen

6 april 2017 13:08
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik had in het begin wat moeite met het instellen van m'n mail-account in Outlook, maar na de website van Versio te raadplegen werd alles duidelijk en verliep alles verder erg vlot. de prijs is erg aantrekkelijk, vandaar dat ik eindelijk een domeinnaam heb geregistreerd. Dit is een super service die ik anderen alleen maar kan aanraden!

5 april 2017 13:42
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

ik heb wel genoten met de domeinnaam :).

5 april 2017 13:40
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0