HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Al vaak domeinnamen gekocht bij Versio, voor mezelf en voor vrienden/familie. Nog nooit problemen mee gehad en zeer goede prijzen! Top!

28 maart 2017 14:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Have had problems with email stability- multiple issues over last 6 months with servers being labelled as spam generators

Did not use Versio for website hosting - only for email hosting

27 maart 2017 17:10
Support
2,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
6,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Pluspunt is dat ze erg betaalbaar zijn. Maar ik moet bekennen dat ze een verschrikkelijke support platform hebben. De mensen die voor hen werken zijn op geen enkele manier klantvriendelijk.

27 maart 2017 16:44
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
6,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

De service is duidelijk en goedkoop. Ik heb er tot op heden geen problemen mee gehad. Bij het online zetten van mijn persoonlijke website heb ik om hulp gevraagd bij support middels de chatroom.Ik stond hier maar enkele seconden in de wachtrij waarna ik met een duidelijke afbeelding voorzien van uitleg verder ben geholpen. Top!

27 maart 2017 14:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Een superervaring, een meer dan betaalbare webhosting..
Kortom een aanrader

27 maart 2017 13:31
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Snel en gebruiktsvriendelijk, ook heel goed met wordpress

27 maart 2017 09:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goede sales en support met technische kennis of hebben snel collega's ingeschakeld die mijn vragen wisten te beantwoorden. Prijs kwaliteit is in verhouding en tot op heden tevreden.

25 maart 2017 13:38
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Was op zoek naar een goedkope en betrouwbare hosting. Heb die gevonden bij Versio. Ik was razendsnel online en toen ik vragen had werd ik snel geholpen. De chat is echt een uitkomst, attente medewerkers en snel bruikbare antwoorden. Ook mijn domein bij Versio afgesloten. Nergens goedkoper en geen verdubbeling van de kosten in het tweede jaar. Al met al een top host

21 maart 2017 14:07
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goed!

17 maart 2017 16:42
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Veel online support en informatie, zodat je snel aan de slag kunt!

16 maart 2017 22:40
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

ik ben erg tevreden met versio hun servers zijn altijd lekker snel en goed te bereiken.

16 maart 2017 13:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Het emailadres van een klant van mij staat gekoppeld aan mijn bedrijfsgegevens. Hier kwam ik achter toen ik zag dat mijn oude adres gegevens nog stonden vermeld op de facturatie.
Via helpdesk gevraagd hoe dit kan.
Justin de helpdesk medewerker gaf aan dat de klant dit zelf heeft aangepast.
Beetje jammer dat hij daarmee indirect zegt dat ik lieg.
Nogmaals aangegeven dat ik het emailadres van mijn klant niet heb gekoppeld aan mijn gegevens en dat mijn klant dit ook niet gedaan kan hebben.
Erg jammer dat de medewerker Justin vol blijft houden dat dit wel is gebeurd door de klant zelf.

Justin heeft zichzelf en Versio behoorlijk te kakken gezet op deze manier.

Hij had beter kunnen zeggen..U heeft gelijk, ik zal kijken wat ik er aan kan doen. Wilt u zelf wel even het emailadres aanpassen?

10 maart 2017 15:27
Support
2,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

We zochten een nieuwe partij voor de hosting van onze vernieuwde website (www.tr73.nl). Versio bleek daarin de perfecte keuze te zijn voor ons!

10 maart 2017 15:12
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

ze bieden best wel goede service en zijn ook nog goedkoop.

9 maart 2017 01:51
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goedkoopste plek om snel een domeinnaam vast te leggen. En ze doen het zoals het hoort. Dus waarom meer betalen. Prima.

8 maart 2017 18:19
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0