HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Belachelijk slechte service!! geen telefoonummer, slecht mailcontact, trage websites etc.

6 maart 2017 12:46
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

t' kost niets, maar het is ook niets.

4 maart 2017 13:04
Support
3,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
6,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Positieve punten: Al jaren klant met diverse sites, want de prijs / kwaliteit verhouding is prima en de helpdesk chat is ook 's avonds laat en in het weekend te bereiken. Dat hebben de meeste providers niet.

Negatieve punten: Versio heeft een wat eigenaardige (on)logica wat betreft factureren. Het bankrekeningnummer staat (blijkbaar bewust) niet op de factuur, noch elders op de site.
Daarnaast: Je kunt kiezen voor maandelijkse factuur en dan krijg je nog voor het eind van de maand herinneringen met als titel 'LAATSTE HERINNERING!', terwijl de factuur dus nog niet eens is opgemaakt. Blijkbaar wil men heel graag dat je per dag en iDeal of Paypal betaalt, tegen een kleine extra bijdrage.

1 maart 2017 11:04
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Aantal klachten gehad dat de door Versio gehoste website erg traag was. Als test ergens anders onder gebracht na advies van enkele bekenden die ook waren overgestapt, en inderdaad Versio is erg traag te noemen in vergelijking met andere hosting partijen. De actie om positieve reacties te geven voor gratis domeinen is twijfelachtig te noemen.

26 februari 2017 21:14
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Al jaren lang klant! Eén dag te laat om mijn verlenging op te zeggen. Dit is echter niet mogelijk. Ik had toch verwacht dat ze trouwe klanten beter zouden behandelen!!

Zeer slechte support!

24 februari 2017 12:03
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
5,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Via de chat features worden je problemen direct opgelost, Super !

21 februari 2017 17:18
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Werkt goed. Zeer goede pirjs/kwaliteit. Vooral de backupmogelijkheid is voor mij erg belangrijk

21 februari 2017 15:41
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Het werkt heel goed bij mij .. Dank jullie wel 😃

21 februari 2017 13:24
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Altijd direct hulp als het nodig is en gemakkelijke klantportaal met alle benodigde functie's beschikbaar.

20 februari 2017 20:30
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Tevreden van Versio

20 februari 2017 19:27
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Prima en snelle service. Meerdere domeinnamen via Versio gekocht. Hosting verloopt soepel en snel. Enige minpunt zijn de transactiekosten bij betalen met Paypal Ideal et cetera. Slaat helemaal nergens op.

20 februari 2017 18:51
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Zeer goed prijs-kwailiteit verhouding !

20 februari 2017 18:31
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik kan niet veel zeggen over de hostprovider.
Heb geen ervaring gehad met de support afdeling.
Het registreren van een domein heeft wel relatief veel 'stappen' als nieuwe klant. Daarin kunnen ze verbeteren.

Voor het veld prijs krijgen ze van mij drie sterren.
Vooral omdat de totale kosten altijd onduidelijk blijven. Er komen altijd extra onverwachte kosten achteraf bij, prijzen zijn zonder btw en ook voor de betalingswijze moet je extra bij betalen. Daarom besloten alleen een domein af te sluiten.

19 februari 2017 16:13
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
3,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ben als leek begonnen bij Versio en het is super overzichtelijk hoe je dingen kunt regelen. Lukt het niet? Dan staat er super snel iemand voor je klaar die je wilt helpen! Ga zo door Versio!

17 februari 2017 13:13
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Tot nu toe alleen de domeinnaam geregistreerd dus verder nog weinig met Versio te maken gehad in de zin van support.

16 februari 2017 21:11
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0