HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Slechte ervaringen met dit bedrijf, alleen mijn hostingpakket downgraden was al een heel gedoe, wanneer ik eindelijk door de wachttijd ben was de medewerker 5 minuten aan het typen wat denk je? Doei! Je bent te lang inactief... Slechte kwaliteit webhosting voor een lage prijs.

16 februari 2017 13:14
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
8,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Super, Ga zo door versio!

15 februari 2017 16:40
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Heb diverse domeinen en webhostingspakket bij Versio. Alles werkt perfect. Contact met Versio is soepel en een goed werkend Helpdesk. Ga zo door Versio.

15 februari 2017 14:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Prima geholpen door Versio met mijn problemen betreft de domeinnaam en de hosting, top!

13 februari 2017 13:14
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

de storing van vorige week (3-2-17) betekende niet alleen dat de site uit de lucht was: mails die op verzonden staan zijn ook nooit aangekomen. Versio zou erop terugkomen, dit is nooit gebeurd. Vandaag bij een mail waarvan ik echt zeker wilde weten of die overkwam een ander mailadres van mezelf in de bcc gezet, wat blijkt: is na 45 minuten nog niet overgekomen (staat wel op verzonden). Bij de Versio-chat zeggen ze dat eraan gewerkt wordt maar wegens drukte op de mailserver kan het nog een uurtje duren...
Kan allemaal gebeuren maar Versio: stel je klanten op de hoogte! zakelijk gezien wel zo handig als je weet dat mails verzonden op bepaalde tijdstippen wellicht niet over zijn gekomen.

10 februari 2017 10:17
Support
2,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
7,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

goede prijs kwaliteit, betrouwbare hosting tegen lage kosten, duidelijke handleidingen en goede service

8 februari 2017 07:57
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik heb zeer goede ervaringen met Versio. Je krijgt een geweldig aanbod en zeer goede service, alles voor een zeer voordelige prijs. Voor vragen kun je via een chatbox op de website makkelijk contact opnemen met Versio, waarna jouw vraag vrijwel direct beantwoord zal worden. Ook bij het verhuizen van een domein zal je per e-mail op de hoogte gehouden worden van de status van de verhuizing. Ik kan iedereen aanraden om gebruik te maken van de diensten van Versio.

7 februari 2017 19:33
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Aller eerste keer dat ik een hosting neem voor mijn website. ik heb de reseller pakket gekozen omdat ik dan ook websites voor andere mensen kan hosten. Ik ben zeer tevreden!

6 februari 2017 22:38
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Er was een storing, afgelopen vrijdag ochtend 03-02-2017.. probeerde te bellen. Had zelf weinig tijd om langer dan 5 minuten te wachten. Later was de server met mijn site's weer online. Weet niet hoe lang deze offline is geweest. ?

6 februari 2017 14:37
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Heel erg tevreden. Het afsluiten ging heel soepel en direct mails in je inbox met alle inlog gegevens om direct aan de slag te gaan.

Ik kwam er in het begin even niet uit maar met de live chat ondersteuning in een paar minuten up and running. Top

En ook heel mooi, het is echt heel goedkoop.

5 februari 2017 13:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Was één van de eerste 500 klanten, en in al die jaren een steeds verbeterde vormgeving op alle gebieden van Hosten.

Ik heb inmiddels een ruime hoeveelheid websites bij Versio ondergebracht, en het voldoet prima.

Ook de chat die tegenwoordig is aangebracht is een verbetering voor klanten die minder deskundig zijn. Uiteraard is zelfkennis geen overbodige luxe als je je begeeft in de wereld van websitebeheer of designer, erg belangrijk om van elke zijde kennis te ervaren.

Ik lees hier dat sommige sites traag laden, maar aangezien de browser ook een zeer grote rol speelt met het laden, kan er uiteindelijk een een wijzende vinger richting Versio worden gedaan, maar ruim eens de browser geschiedenis op!

5 februari 2017 12:42
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Power

De servers van Versio zijn van zeer slechte kwaliteit. Ik heb in de afgelopen 3 jaar dat ik klant was veel downtime ervaren en de responsetijd van de servers zijn zeer hoog, waardoor websites trager laden.

De pakketten zijn vooraf samengesteld door Versio, waardoor ik genoodzaakt ben om een erg duur pakket te nemen vanwege grote opslag, terwijl ik slechts een paar procent van de bandbreedte gebruik.

Bovendien werkt versio niet mer ssd maar met de trage hdd variant.

Na 3 jaar afscheid genomen van Versio. Het is zeer goedkoop, maar daar is de kwaliteit ook naar. Met een professionele website heb je een professionele en goede hoster nodig. Dat zie ik helaas niet in Versio.

4 februari 2017 19:19
Support
7,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
6,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goedkope domeinnamen met een duidelijk controlepaneel om dns in te stellen

4 februari 2017 13:05
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Super service, zeer goede prijs, support vlot bereikbaar via chat

4 februari 2017 11:50
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

De prijzen zijn het enige lichtpuntje bij dit bedrijf. Maar goed, goedkoop is duurkoop zeggen ze wel eens. Support heeft me al meerdere malen niet geholpen en praat zonder enig medeleven naar klanten die met een probleem zitten.
Tevens zijn hun servers zo ontzettend langzaam dat een website bij voorbaat geweerd wordt van google en klanten afhaken bij het laden van je website.
Toch maar bij een andere hosting voor een iets hogere prijs, maar wel met service en snelheid.

2 februari 2017 19:22
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
3,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0