HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik heb tot nu toe alleen nog maar positieve ervaringen met VERSIO. Na de betaling werd alles netjes geregeld, de informatie die ik kreeg was volledig en duidelijk en werd duidelijk gecommuniceerd.

1 februari 2017 09:39
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Best vroeg om al te zeggen dat alles perfect is. Maar aangezien ik geen support nodig had en alles gewoon goed werkte vind ik het super!

31 januari 2017 13:55
Support
7,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio is zo verschrikkelijk slecht die hoort niet eens in deze lijst. Ze zijn alleen maar bezig met 'de grootste worden' en focussen puur op nieuwe klanten, niet op bestaande klanten. Als het werkt kom er dan vooral niet aan want zodra je support nodig hebt leer je service 'niveau' van Versio pas echt kennen, en ze halen desnoods het bloed onder je nagels vandaag. Ze liegen, ontkennen afspraken, raken mails kwijt, raken post kwijt (kopie paspoort nota bene) en ze nemen geen iedere verantwoordelijkheid, en dat gaat de hele tijd zoj, e zoekt het maar uit. Versio is echt de GoDaddy van Nederland, wat was ik blij dat ik blij hun weg was, gelijk 4 anderen meegenomen die ook alleen maar gezeik hadden met Versio. Walgelijk bedrijf en verschrikkelijk arrogante directeur.

30 januari 2017 23:02
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
5,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik heb nu sinds vorig jaar meerdere domein en hostingpakketen bij Versio geregistreerd, tot nu toe is alles heel erg soepel en uitstekend verlopen. De facturen zijn heel makkelijk voor uw eigen administratie. Ook is de support heel erg goed.

30 januari 2017 08:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Geweldige ervaring nooit problemen gehad.

29 januari 2017 22:19
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goedkoop en in no-time online :)

29 januari 2017 14:07
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik heb een SSL verbinding gekocht bij versio, was binnen 10 minuten ingesteld! toppie

26 januari 2017 01:40
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goede hosting met goede support

25 januari 2017 15:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik ben als leek begonnen. Gelukkig hulp gehad van een kennis die Versio ook aanbevolen heeft. Nog geen support nodig gehad, dus daarover neutraal.

25 januari 2017 11:12
Support
5,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik had eerst wat problemen met het bereiken van de site op mijn eigen op adres, dit heb ik echter vrij snel kunnen oplossen. Ik ben zeer tevreden over de hosting

24 januari 2017 13:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Al enkele jaren klant bij Versio, langzaam aan mijn websites overgezet bij een andere hostingpartij vanwege de support. Deze vind ik erg tegenvallen, heb het gevoel dat ik niet serieus genomen wordt. Denken niet mee in oplossingen en leggen de bal bij de klant neer. Ik ondervond veel problemen zoals downtime met de website en mail. In de admin bieden ze verschillende functies zoals clonen van de website zodat je aan een nieuwe kan werken, lijkt mooi maar daarvan loopt de server helemaal vast. En het maken van een backup van de server is onmogelijk omdat je of bestanden moet verwijderen omdat er te weinig ruimte anders vrij is. Kortom dan heeft de functie het maken van een backup ook weinig zin.

24 januari 2017 12:00
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
6,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Sinds kort ben ik klant van Versio.
Het opzetten van mijn website was erg makkelijk, en erg gebruiksvriendelijk.
Helaas valt de snelheid van de website mij soms erg tegen.
Maar aangezien de prijs, heb ik helemaal niks te klagen.

23 januari 2017 15:37
Support
8,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

tot nu toe helemaal niets op aan te merken. Al mag de prijs natuurlijk altijd lager ;)

23 januari 2017 13:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Prijs is op orde en in het algemeen is het een gebruiksvriendelijke site.

23 januari 2017 13:09
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Had veel vragen in korte tijd. En werd super geholpen en de naam blijft me bij het wad fabian geloof ik hij hielp me super. Nu hopen dat ik een keer win :( ik win helaas niets :(

22 januari 2017 15:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0