HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Prijs mag goed zijn maar men is niet duidelijk over de prijzen. Verder slecht in contact te komen. Feedback wordt niets mee gedaan.

22 januari 2017 13:09
Support
5,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
9,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Recentelijk kennis gemaakt met Versio. Direct 2x een domein aangevraagd. Dat ging eenvoudig en het opleveren ging ook snel. Het aanmaken van e-mailadressen was simpel maar het toevoegen aan Outlook ging wat lastiger. Ik heb 's avonds laat een aantal keer contact gehad met een medewerker via de chat en die heeft voortreffelijk - en vooral geduldig ;) - geholpen. Wat voor mij fijn is, is dat ze tot 0200hr te benaderen zijn.

Ook de mails met alle gegevens zijn duidelijk. In het begin is het zoeken in het klantenpaneel maar al vrij snel heb je de werking door en navigeer je er vrij snel doorheen. Eigenlijk is dit voor het eerst dat ik met vrij weinig kennis een volledige website in de lucht heb gekregen, van begin tot eind.

De reden waarom ik 3x een 9 heb ingevuld, is omdat het altijd beter kan. Voor de support heb ik een 10 ingevuld omdat ik bijna denk dat dat simpelweg niet beter kan...het is al heel goed!

20 januari 2017 14:26
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Geachte heer, mevrouw,

Ik probeer eigenlijk telefonisch contact te krijgen maar links of rechts om : niet te vinden.

Afgelopen week heb ik een domeinnaam bij jullie laten registreren. correct , maar ik wordt nu werkelijk overspoeld met idiote spam. Zo'n 15 per dag. Dat lijkt me niet de bedoeling. Verleidende mails waar registratie gevraagd wordt.

Niet blij mee.

18 januari 2017 13:21
Support
1,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Snel en behoorlijk goedkoop. Ik heb de support niet nodig gehad, dus kan daar helemaal geen oordeel over geven. En de kwaliteit moet zich natuurlijk op langere termijn bewijzen. Maar so far so good. Ook overgang naar zilver pakket was gemakkelijk.

17 januari 2017 14:09
Support
6,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Een soepel domeinnaam verhuizing en ook uiterst interessant hosting pakket.

17 januari 2017 13:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Heb een domeinnaam en hostingpakket bij Versio lopen. Handig dat je direct (ook in het weekend) contact op kan nemen via de chat voor vragen. Nog maar net begonnen dus de kwaliteit kan ik nog niet veel over zeggen. Maar tot nu toe bevalt het goed!

14 januari 2017 15:27
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Een hele scherpe prijs, vergeleken met alle concurrenten.
Mijn domeinnaam en webruimte waren onmiddellijk toegankelijk, en je betaalt niet voor de sitebuilder als je dit niet nodig hebt (in tegenstelling tot veel concurrenten).

Support heb ik op 8 sterren gezet, omdat ik dit nog niet nodig gehad heb, want alles is zeer duidelijk en helder te bedienen. Moest ik ooit support nodig hebben, zal ik de sterren hiervoor navenant aanpassen.

14 januari 2017 13:40
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik heb enkel tot hiertoe een domeinnaam aangekocht en het en kan ook zonder druk hosting met support verkrijgen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Dat kan meestal niet op andere plaatsen.

12 januari 2017 13:12
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Ik ben pas klant geworden, prijs/kwaliteit verhouding is gewoon goed. Nog geen problemen gehad met Versio.

12 januari 2017 08:46
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Prima ervaring. Alles werkt goed. Op advies van m'n zoon, heb ik gekozen voor Versio, hij had er goede ervaringen mee.
En ik moet zeggen,hij heeft gelijk. Ideaal dat m'n mail en m;n website dezelfde domeinnaam hebben, dat maakt het voor klanten makkelijker om te vinden.

8 januari 2017 18:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Snelle verplaatsing van de websites van onze ijsclub. Met alle wizards en goede informatie was alles snel weer operationeel.

7 januari 2017 14:09
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Snelle verplaatsing van mijn websites naar Versio. Door de goede informatie en de handige wizards was alles snel ingericht en weer operationeel

7 januari 2017 14:06
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Voor het eerst werken wij met Versio, hopende op een vruchtbare en lange samenwerking. Wij hebben momenteel 3 nieuwe dommeinnamen in beheer die zullen gebruikt worden voor onze nieuwe website!

6 januari 2017 16:43
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Vooral een heerlijke prijs. Het is gewoon heel leuk om voor een klein prijsje te gaan experimenteren met het bouwen van een website. De kwaliteit is goed. Ik heb nog niet heel veel ervaring met de support maar verwacht hier eigenlijk geen problemen mee.

29 december 2016 17:41
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Mijn domein was zeer snel en volledig aangeleverd. Ook kon ik achter de schermen alles goed en gemakkelijk regelen, alle instellingen die je kunt bedenken voor een domeinnaam kan Versio bieden.
Verder hebben zij bijna alle extentie's die je maar kunt bedenken. Ik raad Versio zeker aan en ik ben een zeer tevreden klant!

28 december 2016 13:06
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0