HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

zeer prettig

13 augustus 2020 14:47
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Bij versio heb ik de beste ervaring

4 augustus 2020 15:57
Support
6,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
7,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik ben nog een groentje in het hosten van een website. Voor mij als amateur ziet het er gebruiksvriendelijk uit! over de prijs kan ik vrij weinig zeggen, voor mij (partime werkende student met 2 kids) is het betaalbaar.

4 augustus 2020 15:48
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

als je zoekt naar een makkelijke webhoster moet je zeker bij Versio zijn
1. supersimpel om mee te werken
2. klantendervice goed te bereiken ,en krijgt duidelijke instukties en zijn vriendelijk en geduldig(zeker met mijn kennis van computers)
3. goedkoop is in dit geval zeker geen duurkoop TOP

1 augustus 2020 20:57
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

als je zoekt naar een makkelijke webhoster moet je zeker bij Versio zijn
1. supersimpel om mee te werken
2. klantendervice goed te bereiken ,en krijgt duidelijke instukties en zijn vriendelijk en geduldig(zeker met mijn kennis van computers)
3. goedkoop is in dit geval zeker geen duurkoop TOP

1 augustus 2020 20:56
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Kopie van mijn bericht naar PayPal:
Er waren verschillende intake emails nav onze wensen. 1 daarvan was email aliassen. Na aanschaf bleek die functie toch niet te bestaan. Op voorhand had ik gevraagd naar garantie voorwaarden, ik kreeg deze link: https://www.versio.nl/artikelen/107-hoe-kan-ik-binnen-14-dagen-na-aankoop-mijn-geld-terug-krijgen

Nu de service niet naar wens was (geen email aliassen) mochten wij een creditering doen. Echter tot mijn stomme verbazing kreeg ik alleen online store credit terug, niet mijn geld! Toen ik vroeg hoe ik mijn saldo kon opnemen, kreeg ik dit antwoord: https://www.versio.nl/artikelen/69-kan-ik-geld-wat-ik-stort-in-de-online-portemonnee-weer-opnemen (geld opnemen is niet mogelijk). Echter, ik heb nooit mijn saldo opgewaardeerd bij hun. Ik heb direct, met PayPal, een hosting service besteld die niet naar wens was en die ik kosteloos mocht annuleren als ik niet tevreden was. Store credit is geen geld teruggave... Dit is geen garantie, dit is misleiding.

Support was verder redelijk snel met reageren (<2 uur voor antwoord, maar geen chat) maar lijkt achteraf de door mij aangeboden informatie toch net niet goed genoeg bestudeerd te hebben...

Al met al ben ik teleurgesteld: het voelt alsof de bedrijfscultuur hier net iets minder netjes is dan gehoopt.

21 juli 2020 14:22
Support
6,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Een week geleden begonnen met het maken van een website. Ik heb gekozen voor de webhosting van Versio, omdat deze erg goed aangeschreven staat. De website vind ik helder en overzichtelijk. Als iets me niet helemaal duidelijk is, is hier een duidelijke uitleg over te vinden. Erg gebruiksvriendelijk voor een eerste gebruiker.

20 juli 2020 13:04
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ontzettend nare club om mee samen te werken. Zeggen niets op en doen maar wat met je gegevens. Deze worden ook niet verwijderd op request.

Pas op met deze toko!

16 juli 2020 10:53
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

You cannot refund automatic renewal within 14 days.
I've received an e-mail notification that one of my domains, which I did not plan to renew was renewed automatically. And the amount was debited from my account as well without my wish.
After chatting with support it appears you cannot refund automatically taken amount for .nl domains renewal. (btw. The renewal is set by default).
The funny thing is that operator asked me to terminate domains for refund, what I did, but then said that refund is not possible. I'm now without domain and without money.
If this is the way you deal with customers, then I'm moving my remaining 3 domains to another registrar.

13 juli 2020 14:35
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Mijn site is met de verhuisservice van Versio overgezet van een veel duurdere en meer beperkte provider. Heel snel geregeld na aanvankelijk misverstand over hoe het abonnement van te voren geregeld moest zijn.
Ondanks mijn Lets Encrypt SSL-certificaat waren er problemen met de mixed content van WordPress, maar dat werd met een tip van Versio-support meteen opgelost.
Site werkt prima, support is prima!

10 juli 2020 22:59
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

ben pas er mee begonnen en met normale hulp vrij snel een goed gevoel de toekomst moet uitwijzen of het inderdaad zo goed is als wordt beweerd,.

7 juli 2020 16:47
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

prima en snel geregeld.

4 juli 2020 13:49
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Prima support, snel antwoord en meedenkend met klant

28 juni 2020 17:29
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik moest een ssl certificaat hebben voor een domein dat niet gehost is bij Versio. Het bestellen, aanmaken en de snelheid waarmee dit is afgerond is eigenlijk prima.

23 juni 2020 00:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Steeds snelle & professionele support. Snelle & stabiele systemen tegen een erg scherpe prijs.

29 mei 2020 12:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0