HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1579 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Mijn domein was zeer snel en volledig aangeleverd. Ook kon ik achter de schermen alles goed en gemakkelijk regelen, alle instellingen die je kunt bedenken voor een domeinnaam kan Versio bieden.
Verder hebben zij bijna alle extentie's die je maar kunt bedenken. Ik raad Versio zeker aan en ik ben een zeer tevreden klant!

28 december 2016 13:06
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Nog nooit problemen met Versio gehad. Heb sinds ik begonnen ben al mijn domeinen laten registeren via Versio.

28 december 2016 10:36
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

De mogelijkheden zijn Versio zijn erg ruim en de service is altijd goed. Middels de chat kun je snel in contact komen met de medewerkers. Zelfs 's avonds en in het weekend. Ik ben erg tevreden!

28 december 2016 08:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Hele goeie ervaring,

met de directe chat is snel alles opgelost, wat je ook voor hebt, ze staan voor je klaar de support!

Alleen wat zijn de shared servers iets trager voor WP en andere CMS systemen, maar dat maakt het meteen weer goed met de prijs die je moet betalen, prijs/kwaliteit zit zeker goed!

27 december 2016 23:42
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik heb geen vervelende ervaringen met Versio, al mijn ervaringen zijn eigenlijk positief.
De support is top, de prijs is soms wat aan de hoge kant, maar je krijgt een goede kwaliteit voor die prijs.

27 december 2016 23:14
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Eerst was het toch even wennen aan de host, ik kwam van een andere. Maar deze host had toch al vele opties die andere hosts niet hadden.

Soms toch wel een beetje ruzie met Versio gehad, over dat mijn site niet werkte. Maar de laatste tijd functioneert hij goed, en daarom ook tevreden!

27 december 2016 23:04
Support
6,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Fijne partij om mee samen te werken, de level 1 support is soms nog te simpel voor wat moeilijkere vragen.

27 december 2016 20:49
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

zeer vlotte service, goede kwaliteit en zeer scherpe prijs.
Kortom een topper.

26 december 2016 20:10
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik ben nog maar één week aangesloten bij Versio. Alles loopt naar verwachting. Wat mij betreft een complete hosting voor een niet te kloppen prijs.

23 december 2016 14:13
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik was werkelijk verrast dat het instellen van een Wordpress website onder Version zo eenvoudig bleek te zijn. De vragen die ik bij aanvang had, werden door de chat-medewerker zo goed als onmiddellijk beantwoord, en zo kon ik als beginner toch direct van start gaan. En natuurlijk is de lage prijs voor een startersaccount een pluspunt: zo kan ik ondervinding opdoen zonder dat het mij veel kost.

22 december 2016 17:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Domeinnaam verhuist naar Versio. Tijdens het proces liep ik ergens tegen aan. Door de online (chat)support werd het duidelijk en kon ik snel mijn bestelling afronden.

22 december 2016 13:56
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Mijn potentiële klanten willen duidelijk minder betalen voor een domein.nl + kwalitatieve hosting. Het gaat hierbij altijd om sites met een omvang van < 300Mb + < 5GB dataverkeer p.m. Na urenlang vergelijken, vond ik dit Starterspakket het proberen waard.
Na iets > een week ervaring met hosting van 2 sites weet ik niet hoe deze provider reageert op calamiteiten. Ik heb 4 jaar
ervaring met mijn vorige provider en 5 jaar met diens voorganger: mijn eigen site was tijdens crises uren tot wel 3 dagen(!) onbereikbaar. Hoe zal dit hier zijn ...?

Vooralsnog bevalt de prijs/kwaliteit zo uitstekend, dat ik mijn eigen site ook heb verhuisd. Support vind ik behoorlijk goed:
voor mij onnodig omdat alle antwoorden op potentiële vragen als FAQ sneller beantwoord worden dan je de vraag kunt formuleren.
Daarom is een verhuizing van een site incl. e-mailfaciliteit ook voor een semi-technisch persoon als ik erg eenvoudig.
Domeinnaam verhuizen kan niet eenvoudiger, anders gaan anderen ermee aan de haal.

Pluspuntje is het eenvoudig installeren van het SSL-certificaat, minpuntje is het ontbreken van Patchman in DirectAdmin (daarom helaas algemeen geen 10).

21 december 2016 15:40
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Bar slechte ervaring met Versio.

Mijn website was continu offline, kwam doordat er een andere website op de server zat die problemen veroorzaakte. Toen was de vraag of ik dan naar een andere server kon? Ja dat kon, moest ik alleen wel even zelf regelen. Daar boden ze geen support voor. Als je geen professional bent in het aanpassen van je website gegevens dan zal niemand dit ooit lukken. Mij is het helaas ook niet gelukt. Daarom NEE tegen versio!

20 december 2016 15:28
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Korte ervaring pas, maar goede wegwijs kunnen vinden en bij vragen de chat goed kunnen gebruiken.

15 december 2016 13:29
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Tot nu toe, ok.
Het ging zeer makkelijk, domain verplaatsen.

14 december 2016 21:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0