HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Tot nog toe, positief!

6 december 2016 13:04
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Versio is een goed bedrijf voor hobbyisten en studenten: lage prijzen voor redelijk goed werkende producten. Er is misschien wat vaker iets aan de hand dan bij de grote zakelijke partijen en de hosting heeft wat vaker vreemde probleempjes die zichzelf oplossen maar daar is de prijs ook naar. Ik Versio zelf nooit voor zakelijke doeleinden gebruiken maar voor een hobbyist is het een geweldig bedrijf.

5 december 2016 12:12
Support
8,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Versio.nl is een geweldige host. Handig klantenpaneel. Correcte prijzen en een klantendienst die heel de dag vlot bereikbaar is. TOP!

5 december 2016 12:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goedkope en goede ISP met goede support op de website. Domeinen snel automatisch online, ook voor reseller hosting.

3 december 2016 18:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Nog niet lang klant, maar al snel zo tevreden dat ik al mijn domeinen en hosting hier heb ondergebracht.

3 december 2016 16:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik host nu al jaren mijn domeinnamen en pakketten bij versio. Versio is veruit de goedkoopste en beste hosting provider.

3 december 2016 11:38
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Versio is een betrouwbare partner. Ikzelf heb 2 domeinnamen geregistreerd bij hun en alles is duidelijk en vlot verlopen!

3 december 2016 10:52
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Domeinnamen registreren, een vlot systeem met correcte (goedkope) prijzen. Eens kleine hinder ondervonden maar support had dit vrij snel en correct opgelost.

3 december 2016 10:15
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Prijzen zijn goed en de support helpt je snel als er iets mis is :D

3 december 2016 09:35
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

We hebben er vele websites lopen, de service is over het algemeen goed en de uptime is ook uitstekend.
Voor het bedrag kan men echt niet meer verwachten.

2 december 2016 13:20
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Erg slechte service via de online chat. Medewerker (justin) was erg onvriendelijk en denkt totaal niet mee en kon me niet verder helpen.

29 november 2016 13:03
Support
1,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
8,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Erg goede service. Snel, efficient en erg duidelijk in de communicatie.
Ik ben er erg blij mee.

28 november 2016 23:03
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik ben super tevreden, heb meer dan 10 jaar ervaring met het bouwen van website's.
Voor de eerste maal bij Versio ook al had ik negatieve revieuws gelezen wou ik het toch een kans geven.
Zeker voor die prijs.
Ben enorm onder de indruk, het vertrouwde c-panel en vooral de geweldige support via de chat hier was ik enorm van onder de indruk, hou snel dit ging.
Laadtijd heb ik ook gekontroleerd super snel, duws waarom zou je teveel betalen.
In de toekomst ga ik er nog meer website's hosten,
en zeker aanbevelen bij mijn klanten.

28 november 2016 18:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Power

Versio is tot nu toe de enige webhosting die snelle FTP Connectie en een super goede customer support heeft. Het is mogelijk om gratis SSL te krijgen. Ik heb nog geen problemen gehad met snelheid. Mijn website ranked super goed en ik krijg 5000+ mensen per dag.

27 november 2016 21:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Versio is een prima webhosting. De kwaliteit van de diensten zijn goed, bestellen is snel en makkelijk.
Enige minpunt is dat ze werken met een online portemonnee. Betalen kost dus ook geld.

27 november 2016 17:39
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0