HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Snel online, geen problemen gehad.

27 november 2016 15:54
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio is een bedrijf die alles goed en op tijd levert. Ze zijn vriendelijk met hun klanten en als iets niet wil dan helpen ze je gerust.

27 november 2016 15:21
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

het is ene TOP Hosting !
Support altijd optijd nooit langer gewacht als 6uurtjes :D

27 november 2016 13:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Geweldige service, ik heb al meerdere jaren al mijn domein namen bij Versio.

27 november 2016 12:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Met support en kwaliteit heb ik nog geen ervaring.
Echter eerst betaalde ik voor een webhosting pakket, wat ik eerst moest verhuizen. Toen dat gelukt was vond ik het heel moeilijk om mijn domein te bevestigen. Steeds werd er weer gevraagd om de prijs te voldoen die ik al dagen daarvoor betaald had. Ik heb de hulp van een deskundige moeten inroepen en dat vind ik een groot minpunt. De site vind ik dus niet gebruiksvriendelijk, helaas tot nu toe.

21 november 2016 17:34
Support
6,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
10,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Basis

Server ligt er vaak uit, waardoor websites niet bereikbaar zijn. Daarnaast is de responsetijd van servers zeer traag. Bij versio geldt: massa is kassa. Je krijgt weinig kwaliteit, maar daar is de prijs uiteraard ook naar.

19 november 2016 10:25
Support
7,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
9,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Makkelijk te registreren. Klant paneel in eerste instantie beetje onduidelijk, maar als je het eenmaal door hebt wel duidelijk. Ook super fijn dat ze standaard mail server backup zijn.

18 november 2016 14:01
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Het is dat ik dus 1 ster moet aanvinken, anders kreeg Versio geen enkele ster.

Onzin over de goedkoopst is top hier. Verio is niet de goedkoopste wel de slechtste. Voor de prijs waarvoor zij zaken aanbieden, komen ze hun verplichtingen (artikel 15 algemene voorwaarden Niet ná!).

Gewoon Nederlands; groot sprakige hosting waarvan goedkoop duurkoop is. kan geen enkele klant, privé of zakelijk, dit "boeren hosting bedrijf" aanbevelen. Kun je beter bij Budgethosting kijken.

17 november 2016 14:36
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Werkt simpel en goedkoop! Blij mee!

17 november 2016 13:56
Support
6,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Nog maar net lid bij Versio na overschakelen van een vorige hostingsbedrijf dat niet aan mijn eisen voldeed.
Ik ben nog druk bezig met mijn website, maar was gelijk overtuigd door deze webhost.
Ik zat te zoeken naar een balans tussen prijs en aanbod, en Versio sluit hier perfect op aan.
In de bundel(s) zit precies wat je nodig hebt zonder extra poespas waar ze de prijs door kunnen opdrijven.
Registratie en activatie gaat zonder problemen en er zitten optionele installatiepakketten bij wat netjes het werk voor mij deed.
Ik moest wel zelf wat uitvogelen, maar de website gaf netjes aan hoe ik dit moest doen. (doorlinken van domeinen)
Ik heb verder niet gebeld of gemaild dus daar hield mijn ervaring met de support op.

16 november 2016 13:26
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Basis

We hebben alle domein namen bij 1 partij, Versio, ondergebracht. De verhuizingen gaan soepel en het beheren van de DNS is een makkie. Daar waar ik ondersteuning nodig had, heb ik dat direct gekregen.

16 november 2016 09:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Scherpe prijzen, support nog niet nodig gehad

15 november 2016 14:40
Support
6,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
9,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik heb Versio geïnstalleerd omdat het werd aanbevolen door een website over bloggen. De prijs viel mij voornamelijk op, omdat deze zeer laag is ten opzichte van andere webhosting servers.
Toen ik een probleem had met de installatie van Wordpress op mijn domeinen, werd ik via de live chat direct geholpen door een medewerker van Versio, die dit voor mij heeft opgelost.
Ik ben dus zeer tevreden met Versio.

15 november 2016 13:34
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

De chatfunctie, ter beantwoording van een aantal vragen voor registratie, heeft voor mij bijzonder goed gewerkt. Snel en efficiënt.

15 november 2016 13:05
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goed pakket, minimale prijs met maximale functionaliteiten!
Support nog niet uitgetest want had dit niet eens nodig!

Aan te raden!

13 november 2016 16:23
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0